![]() |
Ako sam se ikada pitao kako je to zenama kad bezrazlozno kupe cipele ili stovec kupuju (nikada nisam bio toliko blizak sa zenom da bih znao detalje, sve sto znam o njima saznao sam preko one stranice o hrčcima, xhamster ili tako nekako), jucer sam saznao - za 3.000kn uboh T460 u mint stanju (i5, 8GB RAM, 250GB SSD, backlit tipkovnica, FHD IPS), Ultra dock, dva punjaca, torbu i 250 dana garancije.
https://i.imgur.com/OaJl3I2.png |
Jao nesrećo, jel to onaj s Njuškala? :)
Fino, jako fino, čestitam! :) |
Dobar ulov ,Bubba.
|
Citiraj:
Citiraj:
Uskoro slike! :D |
Citiraj:
:chatveselihjajnika: |
Je, tako to krene i onda imaš puno ormar ThinkPada :D
Bilo kako bilo (i završilo) :chears: |
Fina igračka > https://www.notebookcheck.net/Lenovo....164879.0.html :kafa:
|
Citiraj:
|
Ej Bubba de me sjeti ko me ono pljuvao pred jedno 3-4 godine kaj imam samo laptop, a ne i stolno... Da laptop nikad nemre bit jedini stroj i da pravi muškarci rade jedino na stolnom?
Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk |
Mislim da je omekšao kupovinom tetrapaka od Škode i Dacie :D :D
|
Citiraj:
Ali da, jebiga, simpa je imati mogucnost da za male pare drzim 80GB na stolu kojeg mogu preseliti u roku od 30 sekundi bilo gdje. Citiraj:
Inace, skuzio sam da je u principu FHD na 14" zapravo beskorisno ako se ne koristi DPI scaling. Mislim, meni odgovara ovako, stavim neku dokumentaciju na taj ekran i tak, ali u principu bi bila poprilicna tlaka raditi na tome 1:1. https://i.imgur.com/AdrS1SV.jpg |
@Bubba, dobra slika... za testiranje kvalitete prikaza crne boje na monitoru :roller:
|
Citiraj:
|
@Bubba
Čisto informativno, zašto prelazak na T460? Jer kad gledam po specifikaciji da T450 ispada jači nego T460 5300U - par 100mhz prednosti u turbo clock i bolji single thread 6200U - prednost podrške na veću rezoluciju video izlaza i nešto bolja grafička Jesu li baterije jednake? Eh da, lijepo si uklopio i preselio ram/ssd :) |
Citiraj:
DDR4 ram. I tad je počela podrška za NVME ssd-ove. Ali ne znam postoji li to u T460 |
T460 ima HDMI + mDP, a stariji VGA+ mDP.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Dobro, kupio sam ga jer mi se digo kurac, al to sam i napisao. :D |
+ novi logo. Trendovi i to...
|
Citiraj:
Najbolje od svega, na kraju sam ja super prošao. Frend dobio novi laptop danas, tako da T440S ide meni za jakooo dobru cijenu :chears: Eto, pridružujem se Thinkpad ekipi sa svojim prvim T :) |
Ja sam na svoj T450 išao zamjenit termalnu pastu koja je original još gore bila.
1. Jako se stvrdnula, dolsovno sam komadiće čupao van 2. Bilo je je previše 3. na onom desnom die-u (ne znam dal je cpu il igpu) nije bilo ni točkice termalne paste..weird.. 4. Unatoč svemu temperature su bile ok..oko 80 stupnjeva na 2.7Ghz u Primeu..u bilo čemu drugom su bile oko 60-70.. 5. Nakon zamjene temperature su idleu ispod 40, čak i ispod 35 ak je chilli u sobi, a u Primeu su 60-70.. |
Citiraj:
Koji je ostatak konfe? |
Momci, treba nekome T470p?
4 komada su na lageru, navodno bi trebale biti ove specifikacije: Lenovo ThinkPad T470p Intel Core i5 7440HQ 2.80GHz 8GB 256GB SSD W10P 14.0" Full HD Intel HD Graphics 630 P/N: 20J60019SC • Procesor: Intel Core i5 7440HQ 2.80GHz / 3.80GHz (6MB cache) Kaby Lake • Zaslon: 14" LED IPS Full HD 1920 x 1080 AntiGlare • Grafički sustav: Intel HD Graphics 630 • Radna memorija: 8GB DDR4 2400MHz (2x SoDIMM, max 32GB) • Tvrdi disk: 256GB SSD • Optički uređaj: ne • Dimenzije: 336.6 x 232.5 x 19.95 mm • Masa uređaja: 1,65 kg Ako ima zainteresiranih javite na PM pa provjerimo detaljno (samo prenosim oglas). Laptopi su rabljeni, u jamstvu jos 4.5 godine. |
Citiraj:
Nego, pitam za prijatelja, pošto? :D |
Imas pm :D
I mene opasno bocka, al trenutno nisam u prilici. Konfiguracija je zbilja solidna :) |
Citiraj:
1600x900 8GB DDR3 SSD 256 GB |
Citiraj:
|
Jebote, sad tek vidim da smo svi isti :D
Svi bi se uvaljali u pizdarije radi dobrog komada inf. opreme :o |
Nabavio sam i7 4710mq za svoj t440p i zamjenim i5 4300m.
|
Kakva ti je to recenica? :D
|
:)
Htio se pohvalit pa eto.. na brzinu tako ispalo. Konačno nabavio i7 pa sam pod dojmom, već ga tražim dulje vrijeme. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Cestitam :D Citiraj:
|
No pa pošalji na pm cijenu
|
|
Ekipa koliko bi trebale trajati baterije na T440S? 3+3 cell. Nekako mi kratko to djeluje...nisam točno mjerio, al ne čini mi se baš dugo.
Na netu vidim svakakva mišljenja, vama više vjerujem. Poslano sa mog Redmi Note 5 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Odlično! |
Danas dovukao doma r50e. Ima li tko za donirat ili jako jeftino dat dijelove za r50e?
Prvenstveno ram, cpu ne znam trebam li mijenjat? Mislim dat klincu za muziku i surfanje. Ima smisla stavljat win 7 gore il ostati na xp? Kupit ssd? slike: https://imgur.com/a/9mPDQJ3 |
Povećaj ram koliko možeš,
zbog surfanja "bi trebalo" dignit W7, fino bi bilo ubaciti ssd ali bi trebao malo potrošiti, ako se odlučiš evo upute > http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=1666 danas su cijene malo drugačije od vremena kad je post pisan. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:13. |