![]() |
Ja se javljam za punjač+kabel :)
Iako, frendici je novi Samsung A3 pao u more, 5 dana mrtav, 6 dan se upali i radi evo vec 3 mjeseca, mozda je long shot , ali neka ga ostavi u rizi jos par dana, posto ga nista ne kosta. |
Koji je zadnji kdz za g2? Trebao bih necaki flashat mob pa da stavim zadnji neki... Jesu ispravili ono sa blicanjem ledice i kad nema obavijesti?
|
Pitanje vezano za LG servise i smisla slanja na servis.
Imam LG G2 kojem je GPS katastrofa, treba mu par minuta da ulovi išta, nakon par minuta izgubi signal i onda mu opet treba dugo da ga nađe i tako u krug. Ne mogu se pouzdati u njega za nikakvu navigaciju. Da ali je to serijski problem, ima li smisla to slati u servis i ako da, koji servis u ZG bi preporučili? |
Citiraj:
UK V30b je zadnji, bez bloatwarea, čist ko suza:D |
Citiraj:
EDIT: Nitko niti nije sugerirao da ga otvaraš. Ako je pod garancijom, nosi na servis. oni će ga sigurno otvarati i pogledati. Moja pretpostavka je da je loš kontakt antene pa zato malo prima malo ne, ali šalji ga na servis da oni vide u čemu je stvar. |
Citiraj:
|
Citiraj:
To je super za cuti, a sto je sa ledicom? |
Sad s ledicom nema problema, bar kod mene :)
|
Može li se Bello bez problema unlockati?
Ponuda kodova za njega na ebayu je poprilično slaba. |
Dovoljno je da 1 seller ima ključ ;)
Kupljen na bonove ili preko pretplate? |
Našao sam dobru ponudu pa razmatram koliko bi me došao unlock - VIP bonovi.
|
Jeli netko mozda reklamira ili slao na servis LG G3 radi pukotina oko mikrofona i IR blastera, zanima me sta se mjenja, naravno Agram je servis.
|
Pitanje: kumić mi ima G3 i stavio ga je preko noći na punjač i danas ujutro mu se nije upalio, bez obzira spojen na punjač ili ne. Odnio ga je u neki servis u Šibeniku (na moru je pa nije doma) gdje su mu rekli da na matičnoj ima korozije na tri mjesta i da bi trebalo zamijeniti matičnu.
E sad, njemu je najbitnij da pokuša nekako spasiti podatke koje ima na njemu, prvenstveno slike. Naravno, prva stvar koju sam mu rekao da pogleda na Google Drive-u zbog auto uploada slika jer sam mislio da je na Androidu defaultno upaljena ta opcija. Bio sam u krivu :D Uglavnom, postoji li ikakav način da se popravi stara matična ili da se bar nekako izvuku ti podaci. Mobitel nema garancije jer ga je biser odnio u neovlašten servis gdje su ga otvarali. Da se javim Alvin-u ili nekom drugom forumašu koji bi mogao napraviti čudo i vidjeti što se dogodilo? Slušaj prijedloge :) Hvala! |
Vidi se da ti je frend biser, po svemu sta je napravio, ali po meni vrhunac su takvi ljudi koji nemaju apsolutno nikakav backup ičega, a na mobu su mi izrazito "važni" podaci da se sad treba izmisljat kako ih vratit.
Bar danas ima hrpa besplatnih clouda koji rade odlično, ali ne, to je prekomplicirano :) Probajte kontaktirat Alvina, alio nekak čisto sumnjam. |
Zato ja naštimavam svoje mobitele da snimaju slike na karticu. Nije 100% pouzdano, ali ako crkne mob barem imam sačuvane slike.
|
Ok, nemojte sad pametovat čovjeku što i kako... pita za pomoć a ne za soljenje pameti ;)
Znati će ubudući kao i svi mi koji su bez nečeg ostali prvi puta :) |
Baš to..
Inače, ovisi koliko mu se igra s tim i da li mu je pokriveno garancijomviše : https://www.youtube.com/watch?v=k98Ibp_w0vA Negdje sam ranije naletio da postoji čitači za te ugrađene memorije, ali mislim da je to skup sport |
Citiraj:
A ako imas mob samo sa interneom memorijom?:D |
Citiraj:
|
Budem se čuo s njim kasnije pa da mi veli nove informacije, ako ih ima :)
Uglavnom, sad zna da je camera upload na cloud zakon. P.S. coconut, spremanje slika na još nepouzdaniju tehnologiju? :) |
Probao sam neki dan stavit lolipop(tele2 fw) i opet mi baca gresku da ova verzija nije za usera. Je li moguce da je do metode flashanja?
Flashao sam po g3 metodi s cafemobila |
A lijepo sam te pitao jel ta metoda uopće dobra, rekao si da je. Znači ipak nije.
Na netu vidim da se ne fleša sa CSE nego NORMAL i da se onda nakon fleša radi hard reset. Na ženinom L90 nisam to još radio jer joj KK radi odlično. Nakon 4 mjeseca nema lagga i baterija drži 2 dana bez greške. LP joj nije neophodan. |
Novi LG nexus 5 u 10 mjesecu izlazi.
Moguće specke. Screen Display: 1920 x 1080p P-OLED HD Screen Size: 5.2 inch Processor: Qualcomm Snapdragon 620 RAM: 4GB Internal Storage: 64GB Rear Camera: 13MP with Laser Autofocus, OIS, and dual-tone LED flash Front Camera: 4MP with iris detection and RGB-IR sensor Battery: 3180 mAh non-removable Frame: Aluminum with matte black plastic back cover OS: Android M LG Nexus 5 2015 Features - Built-in fingerprint scanner - Rear power button - Dual front-facing speakers - USB-C Connector - Quick charging technology 2.0 - Bluetooth 4.2 - MediaTek MT3188 wireless charging receiver - Wi-Fi capability - Support for Android Pay |
Znači nakon Nexusa 6, novi Nexus će se zvati 5 2015... Super numeracija. Bit će odlično se snalaziti u tome :)
|
Tako se priča od kad je izašao mnogima prevelik(ne svima naravno) nexus 6.. Ako bude para, znam koji mi je sljedeći mob ali na puno dulji period :)
|
Odakle je taj izvor? Vec mjesec dana gledam uhvatiti kakvu vijest o njemu i svugdje se navodio 1440p. Ako stvarno bude fullHD sa takvom baterijom i ja bi ga uzeo a i ostalo sve izgleda idealno...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ovo izgleda impresivno, ali, po netu je puno nagađanja, od CPU-a, baterije, RAM-a, storagea, pa do baterije i kamere. Vidjet cemo sta bude od svega toga kad izađe. Vjujem da ce ko i svaki Nexsus do sad imati neki fail koji je namjeno napravljen tako da uređaj ne moze biti u hiend klasi telefona. |
Citiraj:
mislim da će službeno biti Nexus 5, znači isto kao i pretprošli nexus. |
Ne i lizalicu na L90 - KK radi barem 30% bolje :fiju:
|
Citiraj:
|
|
Pozdrav...
Kcerka ima L3 model,znam da je star,ali toliko da jedva Viber moze instalirati na prakticki prazan mobitel,je malo cudno...Naime, ima mjesta sto se pohrane tice,ali pri instalaciji dobije obavijest da se nemoze instalirati..dali je vrijeme za novi mob? |
Citiraj:
Preporuka KK verzije za L90? I download link po mogućnosti. Hvala |
Ohoho, dakle LP na L90 je promašena investicija, ha? OK, dobro da znam.
|
Citiraj:
Bugovi s otključavanjem ekrana check Sa i bez knock koda Bugovi sa hotspotom check (ponekad ne upali wifi kad ugasim hotspot) Freezanje prilikom prebacivanja screenova check Random stišavanje mobitela check Možda je samo moja verzija LP-a u qrcu? V20a-EUR-XX Možda neku kasniju verziju instalirat pa vidit? Spremam 10d mađaroš verziju KK-a gore, pa ću vidit. Dok netko ne stavi dobru, brzu i provjerenu LP verziju ovdje, a možda ni onda. |
Mislim da niš od toga. Izašla je jedna verzija LPa i ko oće ko neće. To je EOL mob. A flagship nije nije ni bio, a i LG ima Mangu, Spirita i ostale midrangere koje će popeglati možda.
L90 je za KK i pošteno. Od moje žene već 4 ipo mjeseca, radi kao prvog dana iz kutije. Fluidan, brz i baterija 2 dana, a ekran joj je na 100% stalno. |
L90 ima pravih 4,7 u kompaktom kućištu, spirit to ima sa tipkama na ekranu u većem kućištu.
|
Citiraj:
Oli ne dođe ovaj C nešto kao malo novija verzija LP-a? Ili sam ja to krivo shvatio? Opet... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:28. |