![]() |
Fuso buši sve od reda bočno, čak i osmice...Čuki...neznaš gađat.....Scharnhorst ima topove cca 380mm i teško se ista klasa citadelira...i sam je to Flamu spomenuo.
No zato je za CA smrt....što zbog okretnosti, a što zbog rotacije turreta i ROF-a. |
Nije do mene, vjeruj mi. Problem je izgleda u RNG-u jer ponekad nemrem citadelat fucking kruzera.
(Sh)Arni ima topove 280, bar je tako Flamu danas pricao dok je igrao, il sam ja krivo cuo. |
Je...u pravu si...ja fulao....283mm topovi
|
Citiraj:
Ima solidan fire chance na HE pa je paljenje protivnickih bb vjerojatno bolji izbor. Dobar AA... vise je scharni krstarica nego bb :) sad me zanima kako ce se gneisenau igrati jer izgleda da ce biti dosta razliciti brodovi u nekim stvarima |
Mislim da ipak neću kupiti. Još jedan brod s očajnim spreadom mi ne treba, pogotovo jer cijela BB linija izlazi uskoro, a Gneisenau će biti isto to ali s topovima i bez torpeda.
Ipak ću se strpiti da vidim kakav će biti Prinz Eugen pa njega možda radije uzmem. U zadnje vrijeme ionako puno više gustam u cruiserima, BB su mi postali prefrustrirajuci |
Citiraj:
Na tech tree gdje pise cooming soon - Gneisenau ima torpeda i topove od 380 mm :D |
A neznam sta pise, al ocekujem da kad sastavim salvu drugom BBu u citadelu ispod 10km da se dogodi nesto drugo osim2-5k dmga.
Ovako je hunter samo cruisera sa dobrim reloadom, a za BBove je il cekaj citadelu ako je ikad vidis il prebaci na HE. |
A i HE mu je los. Jako mali damage radi. Nemre DD-a rijesit s jednom do dvije salve, sto je koma.
|
Ništa drugo nego glorificirani CA koji su Gaytuberi nahajpali. IRL obican desert za prave BBove.
|
Pa dobro ne bih baš tako opisao. Nije baš crno bijelo, brod ipak prima malen dmg ako se engla. Ono što mu definitivno ide u prilog je matchmaker, debela većina mečeva je s T5 - T7. Sealclubber MM
|
Em je bjesnio na pucanje tureta :) Svako malo ode tureta sprijeda.
|
Citiraj:
Princ eugen ti je admiral hipper! Isto ko sto je tirpitz bismark(to je klasa broda) bar je tako u stvarnosti..a sto ovi palamude i izmisljaju u igri neznam |
Znam ja to, ali u igri nisu isti. Tko bi ih kupio inače kad bi premium i standard brod bili isti
|
Najrealniji review Scharnhorsta kojeg sam imao prilike pročitati.
Tip je odlično opisao sve što sam vidio raznoraznim Scharnhorst hype streamovima jučer i danas. Brod je dobar, sa svim svojim manama i prednostima, no da li je dobar za 35€ (tj. 9500 doubloona)? Po reakcijama communitya - nije. Zbog ovog WGovog eksperimenta, najviše će na*ebat ekipa u Gneisenau, koji će sa samo 6 topova i ovakvim dispersionom, te daleko lošijim traverseom od scharnhorsta biti jedan od gorih brodova. |
Citiraj:
Btw. jadne Pensacole kad ovo dođe u prodaju... :D Sent using Tapatalk. |
Pogledajte Jinglesov video. Englani CA odbijaju granate ko od šale.
|
kupio neki dan yamato-a, odigrao desetak partija i u valjda svakoj partiji minimum 4 dd na obje strane strani.
ima li tko filing da u zadnje vrijeme plovi dosta vise dd-a nego inace na visim tier borbama? |
Yamato je overrated po meni. Jedino jak u diviziji. Glavna si meta za sve oko sebe, od torpeda do HE granata.
Što se tiče Scharnija i anglanja krstarica - i bolje. Jer da nije tako ne bi imalo smisla igrat T7 CA više. Ionako mu je reload 20s. Nedovoljno da zatvoriš bok na vrijeme. Tirpitz je zeznut sa 25s reload - 20s je još gore. Igrat će se kao CA s BB oklopom. Kratko i jasno. Sent using Tapatalk. |
Polako dolaze njemacki BB evi, Jingles napravio mali sneak peek...https://www.youtube.com/watch?v=W73nL8oNqu0
|
Baš pogledao,teški fail.
Bit će ultra teško mučenje |
Gneisenau novi KV-2 u brodovima? :D
T9 i T10 bas i nisu privlacni jer su ogromni, ostali se cine ok |
Nekako bih rekao da ima smisla ici do Bizmarka, dalje ne.
|
Kapetan školovan za Bismarcka, tu i tamo se prebaci na Scharnija za gušt. Ako se odlučim za kupnju to je moj plan.
Sent using Tapatalk. |
Hmmm još ga nisu stavili. A bio sam siguran da će biti ovaj vikend. Čekam Thorovu i Cycovu recenziju za odluku o kupnji :D
|
Povratak s mora, premium istekao a ja na korak do Farraguta. Još sam razmišljao dal da se sa FreeXP riješim Nicholasa. Ni u ludilu, ovaj DD je zabava samo takva. Današnja partija gdje sam bottom tier, ali zato jedini DD u oba tima:
http://wowreplays.com/Replay/14014 - Double Strike (4 potopljena / 75k dmg) :goood: Citiraj:
|
Ma siguran sam da će imati spreman povoljan paket u ponudi koji će pokriti sve tvoje potrebe :D
Osobno nekako naginjem Dunkerqueu jer je drukčiji, a već imam Tirpitza pa mi Scharnhorst i nije prijeko potreban |
Scharnhorst u NA premium shopu
Nerazumin koliko teško može biti pustiti brod u prodaju u NA i EU u isto vrijeme? |
Citiraj:
Ne znam šta se Neo ne javlja, ovo bi mu mogla biti jedinstvena prilika da osjeti kako je to voziti OP brod hehehe |
|
Citiraj:
Vrlo vjerojatno uzimam. :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent using Tapatalk. |
Citiraj:
Neznam, uzeo bi scharnhorsta, ali jos me brinu njegovi topovi :stoopid: |
Ma, topovi će bit ok. Ako ne očekuješ brisanje BB-a već CA sve bi trebalo biti u redu. Scharni je noćna mora CA, i tako ga treba igrati. Za sve ostalo ima dobar oklop i torpeda. I Indiana iako full precizna me zna trolat sa svojom disperzijom.
Btw. u 0.5.10 dolaze promjene u normalizaciji granata, ili drugim riječima: https://www.reddit.com/r/WorldOfWars...ion_values_to/ https://www.reddit.com/r/WorldOfWars...nce_from_0510/ Ukratko: Citiraj:
Koliko vidim izvode neke kerefeke i na T1 brodovima. Kompletno micanje AP-a, prepolovljen HP: Citiraj:
|
Logika Wga na djelu.
Nerf IJN APa iako vecina samo puca HE, AP ako netko daje broadside. Buff US AP iako vec probijaju pod svim cudnim kutevima. RUske Stalinium shellove dodatno buffat, jer kao sta statsi pokazuju, drzat prva mjesta u gotovo svim tierovima nije dovoljno. Njemcima AP buff, jer je bio preslab... WTF? |
Baš šta je trebalo mom Molotovu :D
|
I mom Hindenburgu, konačno još nekoliko citadela extra po meču :-P
|
Citiraj:
Citiraj:
Šalu na stranu, njemački AP je odličan kad je meta broadside. Anglana - AP im je za drek. Tako sam nekoliko Roona potopio s NO, samo držiš nos prema meti i njemački AP je kastriran. Vjerojatno idu s tom "logikom". Opet, sve je to s kineskog servera / leaka i treba uzet sa zrnom soli. Ali buff AP za američke krstarice je potreban - najgori performeri u high tierima su američke CA. Baltimore će čak možda biti spušten jedan tier kad uvedu američku CL liniju. |
Lako sta je to info sa kineskog servera, WG ima povjest idiotishih nerf/buffova tako da ce nicemu nebi cudio.
Zadnji razgovor sa devom je opet kako treba nerfat Zao-aj er overperforma. A presuti kako su ruski shelovi OP. Je, imaju smece armor, sta im nista ne znaci kad citadelaju ko da imaju yama topove. Standardni ruski bias sistem. |
Zao neće biti nerfan već će druge CA buffati.
Ali otkad ga imam, sori ali taj kruzer je naj njub friendly brod u igri, presmiješno nešto, samo treba donekle znati gadjati i držati se na 15+ udaljenosti, niti jedan brod nije tako OP jer je apsolutno najlaksi za igrati |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:05. |