![]() |
qUAL1987 ako se nekome na eastu ili westu(isti nick) da igrat, napomena, ispod 30lvl da se ne zivcirate previse :D
|
Opet 17:10 score s Yi-om.
OP! Uzeo sam Nasus-a sad, pa ću njega učiti top. Imam dosta dobar top pool sad. Kennen ako trebam AP, Aatrox, Vi, Lee, Nidala AD.. Ima robe. :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
kaj ako oni naprave dobar engage ? npr. ako imaju Zaca u teamu ? onda se moreš hebat, laganini je to reći dok ti pokrećeš fajt ali dok te drugi ulovi, onda si u par sekundi gotov |
Hah stari, kao što sam rekao, ako ti team ima imalo mozga, neće te drugi ulovit.
|
Ma od 10 tf-ova, 1 će uspjeti i biti savršen takav ako ste podjednaki. Teško je čekati yi-a, ako npr kennen krene s ultyem ili amumu ili j4 kreneju u tf s ultom.
Isto vrijedi i za katu.. Čekat ili ne, pitanje je sad :D |
Citiraj:
|
Ma ne. Čekati Yi-a. Teško da će svi poginuti :)
|
Ma dobro ajd, stiže nerf jel?
|
Dobiti +15 LPa u prvoj diviziji je zakon! :D
al to je valjda zato kaj su protivnici bili skoro svi gold ili platinum <.< prokleti mmr |
Upao si u gold?
Čestitam :D |
ne, silver 1 sam, 83 LP trenutno
|
Mah, i ja sam zbunjola :S
|
Tko god je ovo propustio neka se ostavi bilo cega sto trenutno radi i gleda: http://www.twitch.tv/ongamenet
|
Nekad se stvarno iznova načudim koliko mentalno retardiranih ljudi na ovoj planeti ima
ići sa 20% healtha protiv nekoga tko ima 100% i onda govoriti da ne sucksa i da nije glup i onda još na kraju -20LP stari moj, dođe mi da razbijem cijeli stan |
Citiraj:
dešava se, ima svugdje idiota :/ Jednostavno imaj mentalitet "oh, another game" i ne rejđati... |
Citiraj:
muka mi je nakon takvih gameova jednostavno |
Citiraj:
|
Ja sam u S1 doslovno dobijao po 25-30, a gubio po 5-6. Ne razumijem kako sam si ja uspio dići taj MMR a da Panda ne može. Bio sam nekih 10-ak winova u plusu a vidim da si ti trenutno i više.
|
Citiraj:
|
Stvarno polagano počinjem gubiti nadu u ljude.
Prošli game nam support odbija igrati (stoji u bazi i koristi sightstone da po bazi stavi wardove) zato što jungler (eve) nema iteme kakve on želi i odbija tak dugo dok ne proda te iteme i kupi one koje on hoće naravno, nijedan ni drugi ne popuštaju pa koji je ovo vrag sa toliko morona na jednom mjestu EDIT : a najbolji dio svega je bio da smo stajali čak i dosta dobro kad je ovaj počeo odbijat, da bi na kraju izgubili... |
Ja sam zbog tih kretena prestao igrat lol. A i nije mi lose, prije sam pol dana visio za kompom :-)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sada smo uzeli jednu osobu, lv 24 koja supporta...izgubili game, jer su nas stompali svugdje ...chill je bio totalni :D |
Citiraj:
Odavno sam shvatio da iz Silvera nebum izašao, jer je jednostavno nemoguće dobiti dovoljno gameova za redom,a da te netko ne iztrola pošteno i ne uništi ti barem dva gejma koja si dobio. Kao što sam rekao na kraju zadnjeg gejma kojeg sam dobio: God bless Riot and their matchmaking. Mislim da bum ozbiljno probao DOTU 2, ali kako se čini i tamo muku muče sa groznim communityem, tako da u biti: God bless F2P games. |
Evo i mene nazad da malo prokomentiram prošli tjedan gdje sam ponosno predvidio svoj ulazak u Gold.
Yeah right. Sve je krenulo odlično, hitili me van iz Silver 1, u četiri gejma sam već bio nazad, počeo pobjeđivati, ne znam ako sam sve skupa skupio 3-4 losea u zadnji 30ak rankeda. Ima trolova, ima afkera, ima toxica, no uvijek sam nekako (u premade kombi s šogorom) uspio dobivati gejmove. Jedini problem koji imam je taj da po pobjedi dobivam još manje nego prije, po 1-2-3 boda. Igram protiv Silvera, Golda, Platinuma ponekad, no bodovi su uvijek isti. MMR mi je ok, 68:52, no više bodova sam dobivao u Silver 1 kada sam imao cca 50:50. I sad je ovo postalo frustrirajuće, kada izgubim, izgubim oko 20 bodova. Kada winam, dobijem 2 boda. I koliko god pobjeđivao, jako slabo napredujem. A govorimo o Silveru, znači ne o Platinum/Diamond divizijama. Druga stvar bi bila da imam breg slobodnog vremena pa da mogu trošiti sate i sate pred monitorom, onda bi kroz tjedan dana sigurno ušao u Gold, znači računam jedno 50 gejmova = 1500 minuta = 25h gejmanja. I to samo ako pobjeđujem sve zaredom. Ovako uz posao doma i obveze, nemam vremena više od dva tri sata dnevno jbg. I tu sam zaključio da u Gold nažalost ući neću, protivno svim najavama, najviše zbog MMR-a i vremenskog ograničenja. Ali ću definitivno zagorčati život svim Silver junglerima :) |
Mene izhebaše ovi lagovi, u zadnjih 5 gameova nekome je lagalo ili se dc-o.
|
|
Konačno sam odlučio skinuti PBE verziju (želim Luciana isprobati) i nakon logiranja dočekalo me lijepo iznenađenje :D
Vratili su Replay :) http://i.imgur.com/F25AGGb.jpg |
Javi kakav je ping, ako je ok možda i ja dođem, ako nema accounta, ljubim ti ručice :D btw, kada mi uzimaš skin? :D
|
Citiraj:
|
Ja pogledam svakog prvog u mjesecu i nikad nisu registracije otvorene -.-
|
Maloprije sam igrao s nasusom game od sat vremena.. Nafarmao sam Q na 850 :D
|
Ne ide mi baš u zadnje vrijeme ranked. Nije da dobijam idiote ili da sam ja loš nego smo uglavnom dosta izjednačeni ali nekak uvijek enemy team im bolju team kompoziciju i pobjede u tf-u.
Zadnji game troll fest.. Fizz i Lux mid, ja uzeo Voli-a za top (reko nećemo junglera imat), predzadnji pick uzme Cait i zadnji Lee-a jungle... javi se Fizz i kaže on će top neka ja idem bot sa Cait, reko dobro. Uđemo u game i Fizz ide mid sa Lux. Ja reko wtf you said top a on kaže "lol I didnt say that" :D Njih dvoje mid, Lee top sa smite-om i Cait i ja bot. Lee odmah sa smiteom uzme first blood, Cait se diskonektala stalno a ja protiv Ashe i Leone uzimao double killove sa Voli-em. Na kraju dobili i to uvjerljivo dok je Cait bila afk. |
Baš sam neki dan curi pričao kako će Riot sigurno nerfati Twitcha, jer ako do sada nisu skužili kako je OP, onda je sada savršen trenutak (pošto nerfaju ADC-a kojem nije potreban nerf). I evo ga, stiže mu nerf. Nerf sa kojim se ne bih bolje mogao složiti. Bio je predugo sakriven ispod nerf radara :D Sada mi ga više nije fora igrat, jer je prepopularan pick postao :/
@x-plosiv Malo kasnim s odgovorom, nisam više baš često u ovoj temi. Nemam više onaj account :( Dao sam ga ovdje jednom forumašu za skin od Ezreala. Ako ću imat ikada viška RPa na westu, javim ti. Zaboravio sam na to :( Ako ništa prije, kada nađem posao, izdvajam 5€ i uplačujem ti na main account. Ako želiš PBE account javi mi se u inbox :) |
Mallet mijenjaju, nema više icy i dobiva 20-ak armora. Master Yi-a isto nerfaju i koliko sam skužio nema više reseta prvog spella odmah na killu.
|
nakon lvl 28 odustajem od lola zato što je to jedno veliko smeće,...ovu igru su jednostavno uništili balavci,jedino što se u igri spominje je ks,noob ili fuck you,.... svaki drugi igrač psuje obitelj,svaki treći govori noob,svaki igrač govori ks,gadi mi se i igrati igru od količine debila koji su na lol-u...super je ovo igra ali igrači i ti balavci su mi toliko uništili uživanje u igri da je ne mogu više ni smisliti,..kada se pokušaš dogovoriti za nekakve taktite,napade,bilo što jedino što dobiješ su psovke ks i noob,...super igra ali previše balavaca ima pristup internetu očigledno,...mislim od 100 ljudi koje sam pitao koliko godina 98 mi je reklo 12- 15 godina...lol je šrot radi ljudi,igra kao igra je remek dijelo ali ovo se ne može igrati jednostavno...ode igrati dotu 2,puno je kompliciranija pa nekom logikom možda budu stariji igrači sa malo kulture u sebi,..
|
heh, da ma i dota je u pocetku puna mongoloida, no u zadnjih 20 partija (lv27) je u samo jednoj partiji bio neki balavac, relativno je to sve :)
|
to je jako žalosno zapravo,..doista se trudim,gledam taktike,učim,čitam build guidove,doista potrošim neko vrijeme prije nego uđem u igru,sve savršeno i onda ( citiram primjer ) stoje 2 visoko obrazovana heroja,dolaze do turreta protivničkog,stanu,pod turretom stoji aatrox i voliber (svi smo lvl 1 ),..prvo jedan se zaleti na njih dvojicu dok ovaj stoji i gleda i pogine :D, kako je ovaj poginuo drugi heroj dolazi ispod turreta na njih dvojicu,pogine,...runda gotova :D i što mi onda vrijedi sve što radim i učim kada svaki drugi put se ovako ili nešto slično dogodi,...ubije ti igru....a nedaj bože da mu napišeš što radiš, ili savjetuješ sa nekakvom taktikom ili pomoći,...sve što sam dobio od drugih igrača je ks,noob,report,...i to je sve što je lol....ako sam došao ovoliko daleko dogurati ću do lvl 30 pa vidjeti kako to funkionira u ranked,..ali što se tiče lola do lvl 30 sada razumijem zašto netko kupi account i neigra od početka,... -_- grozni su ljudi nema što...
|
Citiraj:
Citiraj:
LoL je poput MOBA, a takvih likova imaš na svakom gejmu. Igraš dovoljno dugo dok ih više ne bude. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:59. |