![]() |
Evo Steam ključ za igru Deep Dungeons of Doom ako netko želi.
WN383-K08YB-F5E7G |
Netko već uzeo a nije napisao, kao i uvijek...:fuming:
|
Bio rastrošan na zimskoj rasprodaji, pa uzeo:
-Turok -Quake 1 -Portal 2 -Dishonored -Borderlands 2 Game of the Year edition -Dragon Age: Origins - Ultimate Edition -The Witcher: Enhanced Edition -The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition Koštalo me to sve 31 € :D Razmišljao na trenutak o Falloutu 4 za 19 € al bilo mi previše. Evantualno kad bude 10€ sa svim DLC-ima. |
Assassin's Creed Bundle na humblebundle-u...pa tko lajka...
https://www.humblebundle.com/assassins-creed-bundle da, treba imat uplay... |
Uplay key za AC1:
UP3-4088-8193-7B6B-5021 |
Netko već uzeo, neka napiše ako uzme..
|
Citiraj:
Preporučam da samo javite da imate key pa da vam se na PM jave.:beer: |
Pa da, to je tema već bila oko toga.
Radije u PM za članove foruma, nego da netko random uzme. |
Čovječe, pa key za AC 1 je samo dolar + još tri AC Chronicles.
Zamaraš se zbog siće. Uopće nebitno tko je uzeo, bio je brži. |
Evo ja cu ovdje... Samo neka javi tko je uzeo ako je s foruma
AC II Deluxe 6KYM-V8XA-X6YT-4JBD AC III bez DLC-a 4VQP-BBV9-8DK9-TXHT |
Citiraj:
+ čovjek prije 10 min stavi 2 key-a, zamoli da se ljudi jave ako uzmu, keyevi zauzeti a nitko ništa ne javlja. O tome pričam. |
Mass Effect 2 je free na Origin-u, pa navalite :)
|
Citiraj:
|
Hvala na infu.
Taman sam mislio kupit starije dijelove da ih odigram prije izlaska novog da se prisjetim price |
Jedna zanimljiva vijest vezana uz Steam.
Ako ovo prođe, bilo bi super. Te restrikcije na aktivacije na pojedine zemlje su ionako retardirane. |
Ha ono, bit će iste cijene za EU, vani će i dalje biti niže na pojedinim tržištima kao i do sada..
|
imam malo keyeva za giftat, nikad korišteni,kupljeni na greenmangamingu za 5 evra sretni 7 bundle
jedini uvjet reči hvala za key koji si uzeo, nije nužno :D :chears: |
Evo, da ti se ja zahvalim. Uzeo sam key za Dirt Showdown. I onda mi je steam izbacio poruku da već imam tu igru :D To ti je kad imaš 200 igara i više ne znaš kad je kaj došlo. Već dugo planiram da bi taj Dirt malo počeo pičit i onda ga imam.
U svakom slučaju hvala :) |
Uzeo sam lifeless, hvala ti!
|
Uzeo Dirt Showdown, hvala :beer:
|
Htio uzeti ORBURON, ali netko vec uzeo.
Ipak Hvala kao i da jesam uzeo. |
Dobio od Sege neke DLC-ove pa kako nemam te igre neka uzme netko tko bi ih odigrao.
Endless Legend - Echoes of Auriga Add-on - 2G8QY-XCECC-KPM73 Total War Rome II: Blood and Gore - 0PPNC-8YH3A-KKTMP Total War Attila: Blood and Burning - 0ITD4-844FJ-04QGQ Shogun 2 Blood Pack - 0NTCB-MHGWZ-4EZWK |
Hvala za Total War Attila: Blood and Burning.
Samo meni je s key od Shogun dodalo Blood and Burning. |
Ja ovako dobio na mail. Možda su nešto oni pobrkali.
https://s28.postimg.org/kt6301pll/steam.jpg Imam još jedan Endless Legend - Echoes of Auriga Add-on - 2G8QY-XCECC-KPM73 |
Ja sam pokupio Attila: Blood and Burning.
Hvala puno. :) Ne bi to nikad sam kupio. :D |
https://steamdb.info/stats/gameratings/
Ukratko, lista najbolje ocijenjenih igara na steamu...idem malo proucit pa mozda i kupim nes za igrat... |
COD: IW 50% off do 02.03
Steam Controller and Link 51% off do 27.02 |
Weekend madness:
Doom (2016) -50% To je još uvijek cca 30€... Grim dawn -50% (12,50 €) Total War: WARHAMMER -50% (cca 30€) 2K igre popusti 40 do 80% |
Doom season pass je isto snizen za -33%, znaci oko 27€
|
Idem jučer popodne stavit headhunter dlcove za borderlands 2 u cart i dok sam stavljao mi kaže da su se cijene promijenile dok sam stavljao u cart... zakasnio sam faking minutu....
|
Porradaria 2: Pagode of the Night: 2CI89-QCHW8-LX0RH
Planets Under Atack: 9CBC9-4CP8H-GE4ZY Blackbay Asylum: 0P63N-6YMG9-KQW3P Baseball Mogul 2015: 4HFC8-TA77M-CR53Q Baseball Mogul Diamond: WV8WX-TN8LB-DKLAJ Sleeping Valley: WYTYX-4AMKC-GHKLN Absconding Zatwor: D75AW-4G80N-WI0C7 Realms of the Haunting: GR7CG-9TBI4-QCE9E Beast Blaster: 2MQLJ-L86JV-0EFCI A Week of Circus Terror: Q4F8I-VAJB2-J3ACP GooCubelets 2: GCX5V-3W7B4-WAEHT Nightork Adventures: PCI75-BIADJ-H6TMP Fiends of Imprisonment: WWC93-BR2FZ-AILHK Post Master: NMK8Z-PN2PM-BT7G2 Why So Evil: 7RL32-EG4FK-DTQDV Dark Matter:LDVTG-9KIAA-GCDER Runestone Keeper:FGLXW-I9P2R-C73DI Starion Tactics : 940YM-5VCFQ-V8XFN Tank Universal:XEZJA-K7HBQ-BP4NQ Cobi Treasure Deluxe : L0NMC-82VRG-L57BK Numba Deluxe:68HFH-F2K6V-FG7DL Ionball 2 Ionstorm : L9V2K-N7AJG-FKA0C Shot Shot Tactic:K8DIH-ZW9P5-CFAMV Cataegis The White Wind:TMJ5K-65IKK-46A8T A grande baguna espacial The big space mess: DY4I0-KJ5NL-Y2YCE kupio pack rendom kljuceva na g2a nadajuci se necem dobrom, ali nis mi se ne svidja... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Evo trenutno je 13.90€ na Instant Gamingu. |
Metro Bundle (obje igre) za 6€
http://store.steampowered.com/sub/44169/ |
Citiraj:
|
Mislim da mi je to već netko pričao, ali se ne sjećam pa da pitam - koja je uopće razlika između reduxa i vanilla verzije? :stoopid:
|
Citiraj:
|
Killing Floor 2 ima free weekend ovaj vikend pa kog zanima...
|
Citiraj:
Last light vizualno skoro isti, neke prostorije dodane, sefovi sa stvar8ma tima MGR i tako to. U svakom slučaju za 6 Eura je no brainer. |
Isto uzeo redux, do sada imao i igrao samo 2033. Sad ce ic ispocetka 2033 pa last light, guštanje.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:45. |