![]() |
Pa daj SS, to što govoriš niš ne znači.
Jel uopće znaš kaj možeš sa socketom na weaponu? |
@nameless, uf kako bi onaj mace lijepo sjeo na mog monka, ali nazalost nemam sad para za tako sta, realno bi islo izmedju 5 i 10mil golda, s tim da u zadnje vrijeme sve na AH ide slabo, ljudi su vec lagano nabavili gear s kojim igraju, a ne daje im se puno za nesto sto nece biti veliki upgrade
|
Citiraj:
|
Ne vrijedi vam to puno ni jedno ni drugo. Sekira ak je hoces prodat, 500k... Life on hit je u modi i to se prodaje , ostalo samo ak se ne pokazuje previse pohlepe jer onda se nikad ne proda. Ja sam od jutra utrzio vec 3 milje, sve dropovi sa drugog act jako slicni dps ko vas. Dropnula mi je i jedna 2h 1500 dps sekira i legend belt i 900 dps 450 life on fit fist koji vec ima preko milju bid..
|
zanima me jel se isplati praviti one velike gemove?? Najvece ili ih kupovati sa AH?? Kolika je razlika u cijeni?
|
ubijem butchera i na infernu i sad me šutiraju na ACT 2 obične muhe?
Jel to normalno? Znači povratak na farmanje ACT 1? |
Citiraj:
|
Za proći prvih 5 questova na Actu 2 sa DH-om sam izgubio oko pola milje na repaire, a ni to ne bi mogao solirati nego isključivo se šlepajući ekipi. Igram sa DH, nemam resista, nijedan vrhunski item, sirotinja.
Zato farmam pony level, tome sam dorastao na Nightmareu :) |
Citiraj:
ja sam skraftao valjda stotinu helm of commanda, i oni sa socketom su išli za 10ak milijuna dok ovi bez ni za 2 |
Ovo mi je drop off the day.
http://www.pohrani.com/t/w/k2/2cA8gvZy/untitled.jpg ni ovo nije lose.. http://www.pohrani.com/t/2k/rX/4X2Vgnpn/untitled.jpg mamaturka koliko ti onda imas golda ak si ih stotine skrafto. Mora da si mulitimilijarder.. |
E ovo prvo bi me zanimalo, za koliko bi golda bi prodavao?
|
Vidis da je vec na AH i da je 2.6m trenutno a vjerojatno ce ic jos koju milju gore.
Sad je vec na 3m.. Sad je vec prek 4.. |
aha, a nisam skonto da je na AH, vruce je pa nisam obracao paznju, hehe... a pogledat cu onda na AH, mozda bas otkupim :)
|
E pa ne mos ni otkupit jer ja takve stvari stavljam bez otkupnine..
Padaju dobre stvarcice zadnja dva dana pa ak bude nekaj slicno javim.. |
Moze, mozes me slobodno dodati i u gejmu, Majestic#2703
|
Citiraj:
|
Joj ne radi više AH.:fuming:
|
Citiraj:
|
2 dana farma, 2 puna stasha ilvl 63 i na kraju zaradim 10m iz hrpe itema, a ovo je bio najbolji item od 2 stasha
http://www.pohrani.com/t/D/A0/fRcLJ0j/axe.jpg |
Loh je brutalan :care:
|
Ja sam si, evo, s DH na infernu ( II. i III. akt) sfarmao sasvim ok gear za monka, a s monkom ću tražiti iteme za wizzarda. Samo čekam lvl 60 da mogu nositi. Inventory je pun ko brod, a AH mi nije ni na kraju pameti :D
|
Citiraj:
Meni su problem ti eliti, svi ostali padaju bez jebemti, a ovi me kolju sam tak. Nijedan resist mi nije ispod 300 a to bi za jednog wizarda u act I trebalo biti dosta... |
S ovim sam prošao act 3 probaj. Ak imaš problema s kajtanjem možeš probat s blizzardom i arcane orbom s smanjenim troškom. Ja 90% slučajeva igram bez signature spella i koristim 2 hander. Imam wizard hat koji mi daje 10AP na crit i crit mi je preko 20%.
|
Mrak weaponi dečki. Ja sam dobio 2h mace s 1150dps 83% crit hit dmg i socketom. Malo sam ga isprobavao s wizzom i iako su povremeni 200k critovi bili fora, općenito manji dmg i nedostatak life steala me je vratio mojem starom malju. Ovaj sam prodao za 5M, trebao sam više staviti :(
|
Jebeno, nestali mi svi itemi sa aukcija,uključujući neke jako vrijedne :care:
Ako se to nekako ne uspije vratiti, prodajem ovo govno, majke mi. |
Citiraj:
|
Ja nisam mogao prebacit osvojeni item cijelo popodne jučer :D.
Sve su mi vratili danas. |
može jedno pitanje? Odakle vama sve te milijarde , miljuni zlata? Kako ja ne mogu više od
250 k skupit? Jel zato jer nisam kraftao? Ili što? "Što mi je činit":D |
Nadati se da ce ti dropati item koji mozes prodati za milijune i milijarde. Nema druge.
|
Citiraj:
|
Mislim da bi Blizzard trebao ubaciti novu klasu npr Čoban, njemu bi taman odgovarala oprema koju ja nalazim.
|
Staff of herding recimo :D
|
Akt 1, nightmare konacno prvi legendary item!
Jel mi moze tko navest sta je ono vase valor kad imate pun kufer magic finda? to moze imat sam jedan lik ili? |
To dobiješ na lvl 60. Kad ubiješ rare ili elite monstera dobiješ buff koji ti diže gold i magic find. Može se stackati 5 puta i kad imaš 5 stackova imaš zagarantiran 1 rare drop od elita i bossova.
|
Citiraj:
|
Sad sam nakon par dana odigrao prvi i dropovi su dosta bolji nego ranije.
http://www.pohrani.com/t/3g/r5/1iQErR6j/untitled.jpg Bad ass amulet, pogotovo za prvi. Jos su pala dva dobra ringa i soldian 2g sa loh.. |
Prošlo 24h i još ništa od AH niti izgubljenih itema :D
|
Meni je proradila AH na par minuta i dobio sve iteme. Sad opet ne radi :).
|
Bogati stalno neki problemi sad ili igru pogoni neka vanzemaljska tehnologija pa je jos nisu uspjeli pohvatat ili ju na okupu drzi zvakaca guma i Jay Wilsonova kakica pomjesana s slamom...who knows:kafa:
|
Svi su tu, a AH nema :-) .
Sram me reci kakav sam nozic jucer buyoutao za 100k. http://www.pohrani.com/t/x/wm/3nNWEi...eenshot007.jpg Dalo bi se prodati za nesto vise ^^ . |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:11. |