![]() |
Nije loša kupovina. Ak je normalno vožen, onda bi se isplatil. Ovih dana sam frendu pomagal naći bajk do 2500kn i ponuda u dućanima, sada kad nema popusta, je očajna. Dema Adro najbolja mogućnost (gledajući za eventualne buduće ugradnje i trenutne komponente). I bio je još neki Corratec i Cannondale po 2500kn - ostalo koma.
|
Da, izgleda da nekaj ne valja sa prednjom kocnicom. Nisam se vec dugo tak straha najel ko na ovom spustu danas, dobro da se nisam jace spizdil.
Nema druge nego sad se dobro najest i na bjuti slip. Kaj se tice vikenda, mozemo malo po samoborskom gorju. Ima jebenih single trackova, usko i tehnicko. Bumo se dogovorili kroz tjedan kak kome odgovara, jer pocelo je vec bit hladno, a i mrak je vec oko pol 8. I da, gore nema planinara i guzve. Tak da samo jurimo |
Citiraj:
ja sam malo probavao na zadnji i eto izdivljavao(nis posebno) pa bi uzeo sebi ... |
salvarez probaj ono kaj sam ti rekao gore.
|
Spust je bio pravi smjeh to još nisam doživio, zbog takve sam se zahebancije i prekobicnul na ravnom:D
Letove rudara sam propustio ali je zato bio prizor kad se Vuco pohrvao sa drvetom:) p.s. grah me grize za oči:sweating: |
:D
Kak si ti imal privilegiju gledat mene, tak sam ja gledal tebe. Ti si se na ravnom pri 10 na sat ubil. Zapravo me začudilo kak si napravio lepi salto, a tak sporo si išel :D. Staza je mrak, krpelje nisam pobral :). Mene sve nekaj uštopao taj grah :stoopid: |
Idemo sljedeći vikend na neku drugu stazu? :)
|
Mislim da će se Rudari odmarat, dečke smo izvozali i polomili :D. A i nije njima lako doć, navodno su Podsusedski most zatvorili pa nemaju kak s biciklima brzo doći.
Al što se mene tiče, možemo. Ja ću ionako preko tjedna ići još gore. Jedan dan kad će biti toplo napokon ću napraviti ono što sam htio od početka. Do vrha i onda spust do Susedgrada :). Nije napet ko 57-ica, ali je dug i fini. Inače, gledao sam malo po jubitou helmet cam-e sa 57-ice i ekipa je išla duži dio staze totalno nekim drugim, moram li napomenuti puno lakšim putem ? :stoopid:. Spust im je trajao 4 i pol minute. Nit su prošli tam di sam se ja zabio u drvo, nit di su Rudari popadali... EDIT: Ako je netko za uto/sri/čet za gore ići, nek se javi. Vele sunčano i 25 stupnjeva po danu. Danas je bilo poluoblačno i 20 predviđeno. Ujutro je bilo hladno ako si stao, ali do dole je bilo fino toplo, tako da će bit ok vrijeme :) |
@Vuco
Podsusedski most je otvoren za pjesake i bicikliste, tako da se ne mozete izvlaciti na to :p |
vuco, sutra (utorak) oko 15h pedalirung, jos javim di i sto i skim, ja idem sigurno :)
|
Ja sam za jednu vožnju nekad kroz tjedan. Pa kad kome paše recite jer ja se lako
prilagodim. EDIT: baš sam videl da je renesis nekaj napisal. meni paše to vrijeme. |
Op op, došli su bajkeri :). Može sutra (utorak) u 15h. Kupil sam si i kacigu i novu majicu :).
Ajde Njunjo i ti s nama. Ti si mi u kvartu (ak je lokacija točna) pa moremo skupa di se dogovorimo ;) |
More kod konzuma? 14.45? tak nam ostane još 15min do trga pa da i renesisa poberemo.
|
Bem ti posao i ja bi se vozil :hitthewal:
|
Citiraj:
|
Decki dosel bi i ja, samo da mi koljeno nije ko lubenica :D.
Valjda se bum oporavil do srijede, pa mozemo u cet ili pet ak vam se bu dalo. Ili kakav dogovor za vikend tu kod nas po samoborskom gorju, ovisi o vremenu.. |
Mogu ja doc?! lol! :D e da, kak se na mtb-u digne na zadnji??
|
ne jer si gamer
|
hhmm... to mi je samo nick, nisam bas pravi gamer da sam celi dan na kompu... idem van s frendovima svaki dan na 4-5 h il na biciklima il pehaka..
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Traži crno sivi Genesis Impact, i vjerojatno sam sutra u zelenoj majci. Citiraj:
Citiraj:
@ Buljo i MIK Dečki, Sleme u nedelju čeka hrabre :D |
ok thx, al koji dan? u utorak nemrem, moze u srijedu? il petak? a ovo u nedjelju moze :) ak smijem...:):respekt:
|
Znal buš isto kao i svi ostali - kad se dogovorimo ovde :)
|
okej........................:D:D
|
Citiraj:
Treba malo one rakije 7 trava, ta sve lijeci. Izvana i iznutra, tak mi bar baka veli :D. Citiraj:
Ustvari, bum jos videl kakva bude situacija. |
ja sam na mirogoju, tako da mi je i trg i tunel blizu? moze sutra u 15h na trgu? koga ima koga nema, pa lagano krenemo negdje?
|
Može na trgu onda. Njunjo i ja dolazimo. Njunjo, onda u 15 do 3 pred konzumom na placu.
Nemoj baš u 3 zgibat, nemamo uštimane vure svi :p |
mene onda sutra nema, ja zivim u Malešnici... a i imam skolu do 14 >:( u srijedu mi je super pa ak idete... :)
|
ok dogovoreno. ja sam na crnom fuji police bajku, a kak bum obučen, neznam :D
|
vam se da sutra ic? ( srijeda) oko 15:00 - 15:20 ? ak mozete i ak vam se da, ak nemate nekaj za radit :D e da, jel se moze s biciklom u tramvaj?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:37. |