![]() |
Citiraj:
Posebno zadnje revizije (8370,8370E i 8320E) |
Citiraj:
Ili je to ipak točno al u conclusionu se ne odnose lijepim riječima prema njemu? Čisto me zanima,po čemu su te recenzije nepoštene? Evo na primjer uzmimo ovaj test,nađimo ne-poštenosti...čisto da se i nama,drugim forumašima otvore oči globalne teorije zavjere,pa da znamo šta odabrati u slijedećoj nadogradnji... |
Citiraj:
Iz kojih razloga je to tako ne bi ulazio. A ti vjeruj kome hoces. Ja u BF4 imam 60fps+ average. Ako nekome treba vise neka uzme taj i3 i sve pet. EDIT: Sorry,ne ulazim u rasprave vise o net benchmarcima,bilo ih je dovoljno di FX 83xx podere i5 ice. Svak ce nac svoj cherry pick bench. Peace. Ako hoces da ja napravim neki benchmark samo reci. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Ne vjerujes ljudima koji su preko osobnog iskustva utvrdili da stvari ipak stoje bolje nego u "recenzijama"? Jasno,na forumima svak moze mjenjat sto hoce dok su recenzenti na HW siteovima sami CPU gurui.:D |
Citiraj:
|
Ček,u pravnom sustavu,nisam odvjetnik al mi sestra je...i kaže ako svjedok pobije nečiju tvrdnju,automatski se nečija tvrdna u očima suda smatra kao laž.
Ovo ti je od pravnog stručnjaka...pobijanje tvrdnje = dokazivanje laži. Što bi značilo u tvojem slučaju: SVI ali baš SVI sajtovi za recenzije su u globalnoj svjetskoj uroti kontra AMDa i njihovih FX procesora. :) Ali par lowlifea koji nemaju drugog posla nego trollat po forumima o tim zavjerama...su u pravu :D o tempora o mores... Al sve je to ok,neko ima dovoljno vremena da uvjerava sebe da je to globalna zavjera na najvišoj razini i živimo u demokraciji i nek svako radi šta oće. Nego brate,nemoj druge smarat s time i govorit da ne vjeruju nijednom sajtu za recenzije već samo malom X-Files klubu sa OCN-a koji se zabalja prepravljanjem tablica u paintu :) ja da sam administracija foruma bi to sankcionirao na najače...ali hebiga nisam. BTW pozivam recenzente PCE da naprave svoj test....i obavezno pozovite hawkera na testiranje... :D |
Citiraj:
Baljezga o zavjerama koje je sam smislio i podvaljuje ih ovdje. Treba imati poseban pdf za takve stvari.:kafa: EDIT: Ja nisam nikad rekao da recenzenti laziraju podatke. "nema postene recenzije" (cini mi se da on nikad nije cuo za fraze) EDIT: PCE recenzenti su napravili test,vrlo nedostatan (FX8300 cini mi se). Upravo ono o cemu govorim. |
Npr, kad bi se vjerovalo tomshardware sajtu, P4 je bio daleko bolji procesor nego Athlon...
da ne spominjem da su se Athloni samozapaljivali i lijevo i desno, nije mogao AMD poplaćat sve te tužbe zbog požara, zato je i propao ( a ne kako je sud odrezao da su potplaćivali recenzente i ucjenjivali OEM-e da ugrađuju samo P4) |
Citiraj:
|
Neopisivo mi je zabavno nedjeljom na poslu dok (ne)radim gledati ove AMD sektaše. :D
Please, do continue o sjajnim mogućnostima OC-a Faildozera i Piledrivera da bi se približili stock razini bržeg, efikasnijeg, hladnijeg i boljeg Sandy/Ivy Bridge, Haswell i Skylake čipa. Ajde da su oni bolji od Intel pandana kad se masno klokaju, troše i griju duplo više, ali nisu. U dosta stvari kod FX-a nema razlike radili oni na 3.0 iil 5.0 GHz. |
Svaka čast na postu, vjerojatno nisi koristio FX 83xx seriju i ne znaš kako rade u praksi. Ne mogu trpjeti hrpu gluposti koje se pretvaraju u istinu samim ponavljanjem gluposti. Nitko ne kaže da je bolji od Intela ali brate mili za 900 Kn to je car od procesora za nekog tko zna i ima volje malo tvikati, single tread loš ali zato multi tread car. Ne razumijem stalnu potrebu pljuvanja po AMD_u, brate mili imaš Intela i uživaj.
|
Citiraj:
Ako im se to oduzme zivot gubi smisao.:beer: EDIT: Ovo o grijanju je vrh,ali od koga je.... |
Ajd lakše malo... ;) rasprava je OK, al bez upiranja prstom i prozivanja.
|
Citiraj:
Dam svoju glavu na panj sada odma da polovica vas sektaša to misli (čast izuzecima). Imam potrebu pljuvanja po AMD-u uvelike zbog većine korisnika istih i njihovog načina razmišljanja. Imam 2 Intela, i uživam u jednom, u drugom ću uskoro. :) |
Je, osobito grijanje. Imam dva Haswella i palim ih ko klimu po ljeti.
|
Citiraj:
i sad bi netko trebao ti opet "objasniti" pricu o potrosnji , spomenuti undervolt, spomenuti da je FX otkljucan , da je jeftiniji u buđet kombinacijama, da se izrazito lako stela, da ima svoje jake strane.. vec sto puta je bilo takvih upadica, raspravljalo se o prednostima i nedostatcima , odi i vrati se i citaj unazad ako te stvarno nesto "interesira" PS ..vidim da je brko tu, pa moze se ovaj moj post i obrisat |
Za 200kn vise je bolje otici na i5 ako se radi o gejmingu, ipak se dobiju osjetno bolje performanse, sta smo i dokazali u testovima ovaj tjedan.
Fx je pun pogodak za nekoga ko trazi jeftinu rendering masinu, i za radnje gdje ima benefita od multithreadinga. Ko kaze da nisam u pravu samo neka zaviri http://forum.pcekspert.com/showpost....8&postcount=77 |
Citiraj:
i na taj nacin demistificirati budget gejming sa obaveznom i5icom :fiju: |
Ma taj FX 6300 nema vise smisla, FX 8300 je 150kn skuplji...
|
Citiraj:
|
Za 200kn mozes uzeti jacu grafu jedinu u nizem ili srednjem rangu, a za te grafe se ni ne uzima fx 8300 ili i5, pricam o high ili high end rangu, tamo za 200kn vise mozes dobiti jedino nesto nafrljeniju izvedbu određene serije...
|
Hardware je bitan samo onima koji mlate lovu na njemu sve drugo je mlaćenje prazne slame i pokazivanje e-penisa ništa drugo.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kakve veze ima i7 5930k, stavios am link da se obrati pozornost na tablicu ;)
|
#gil
..iako se slazem, ali tako mozemo pricati o autu, o ormaru, o plocicama u kupaonici.. ..postoji ono nesto sto spada u domenu kvalitete zivota koju placas.. a na ovoj temi smo sto nemamo uvjek dovoljno love, pa pokusavamo u zivotu izvuci vise za manje kad je taj komad lima u pitanju :D FX , i to ovi najjeftiniji 83xx u kombinaciji s nekim asus i gb plocama i korisnicima koji nesto ipak znaju sto rade, imaju svoju pricu u ovoj temi.. inace neka odrjese kesu i odu na intel podforum trazit kvalitetu zivota.. :D |
Citiraj:
|
Ne znam dali su ovdje samo sektasi amda, pa ga toliko hvale? Ja isto imam jednog phenoma 2 1090 i jos 2 manja brata. Razmisljam tog phenoma promijeniti, ali ne vidim bas neku alternativu u novijim amd procesorima. U svemu intel previse odskace. Naravno i u cijeni :lol2:
|
Haha, sve je rečeno. Koliko je Intel skuplji, toliko je i bolji, što se tiče i5k i i7k procesora barem, IMHO.
i3 su po meni pljačka od procesora. u tom slučaju bi prije uzeo FXa nego i3 jer koštaju isto. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:50. |