![]() |
Citiraj:
Valjda znate za to... |
Bemu babu:fuming: :fuming:
U ku*ac i repeticije iz matematike, i je*ena moja zaboravna tikva koja ne stavi snimat ST, sad moram gledat u 5 sati ujutro ili gađat njihov termin sa snimanjem.:fuming: :fuming: @pogi - malo su ne-up_to_date;) Forum opet puko.:( Možda sad ugrabim user name koji oću.:beer: |
ovako STC je trenutno u transformaciji ide sve novo trenuto je za news samo forum, ima portal mali koj je prvivremeno glavni dok se novi sajt ne podigne-...
temp link... http://startrek.qsnet.org/forum/portal.php |
E več su mi suze išle dok sam gledal onaj trailer za spas Enterprisa:(
|
Citiraj:
|
Citiraj:
--------------------------------------------------------------------- Jel se na kraju snima dalje il je skroz stalo. Kaj nisu prekinuli na pol sezone? Gledo malo po netu. Svakakve gluposti pišu. :smoke: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Tonight is The Star Trek Night. Moram i ja nešto donirati za Ent. Peče me savjest zbog DL.
|
Kaj više nitkop ne posta ovdje, ili ste prezaokupljeni spašavajnjem Enterprisea:D
|
Citiraj:
|
jel' ovaj tjedan uopce bilo staza?:confused:
cijeli tjedan je glupi sabor...:fuming: |
ma ono totalna koma. tu se cijele noci ubijam sa ucenjem idem spavat kad se normalni svijet dize, i ono kad se taman probudim mi se trefi da treba biti ST, kad ono imam kaj za vidjet, opet ovi klauni na telki:grrr:
|
ja imam gripu. :fuming:
|
Citiraj:
A to je još gore kad si bolestan, pa sjediš pred televizorom cijeli dan, i onda maknu ST zbog pederčina iz sabora.:fuming: Kaj još gledate na telki? Meni je prejebena serija "Oz", mislim ono trgam se i još ni jednu nisam propustio, sve si snimam, odlična je serija. Gleda još netko Oz? Inače za informaciju neupućenima, nije to nikakva "zemlja čudesa", nego zatvor. |
Citiraj:
|
neznam al cu provjerit pogi, ak ce ti kad se novo sve uplouda bit krivo prikazano javi mi pa cu mu rac da sredi...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Pojasni malo. |
Ruska mafijaška serija, u istom terminu je bila prije Oza. Izvorno se zove "Brigada" ili tako nešto.
Da mi je nabavit tih 15 epizoda sa prijevodom na DVD-u...:clap: |
hop .. na vrh svaštare ...
all to battle stations , red alert
we are attacked by bordnes :( |
To se čekalo :clap:
Večeras smo mi bez kabelske u siege modu pred TV-om :D |
Citiraj:
|
Jel ko gledao danas.
ONaj doktor(ne mislim na sebe) je stvarno kreten, otiči od sedme, to moraš biti stvarno kreten!:rolleyes: |
Citiraj:
Epa je bila legendarna, nasmijala me do suza :beer: :beer: |
Citiraj:
|
Jel zna ko kako se zove ona pjesmica što ide: "I've been workin' on a railroad all the live long day"? :D
|
doktor pjevao jucer, to mi je jedna od drazis epizoda... :D
a da utipkas to na google? :rolleyes: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:16. |