![]() |
Citiraj:
|
:D
eh klaun...do sutra ćeš vidjet rezove...mislim da ću te u single gpu proć :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Kad od tebe mozemo ocekivat neki rez ? :) |
ah...192sp :(
al nema veze :D |
Ma sad mi je ovaj zidof ukro,sutra cemo kod me odvrtit neke testice,tako da sutra ocekuj :D.Bum ih rijesil uskoro,nisam nekak zadovoljan u igrama,ko neki mikro lag se osijeti,moram se pozabavit time...
|
Stavi nove windowse, jer je vjerovatno do toga...
|
ma fora je što u sli-u dobi rez puno puno manji od 20k :D..nećemo točno u detalje da ne osramotimo grafe:)
|
Citiraj:
I ako misliš dodavati voltaže sjeti se gdje grafe ''imaju'' garanciju :D Zato budi nježan :) @Majo - baš si ovom silovatelju morao dati grafe da ti ih nagazi, ha? Nisi mogao sam? :D Citiraj:
|
Nemres dodat voltaze,barem ne prek softa :).
Anusmedija je pocela nekaj s reklamacijama,to ce se iskristalizirat kroz koj mjesec tako da su nade utemeljene :).Al dosta da ne spamamo. Probo nove Winse,al opet,nista od toga,recimo imam 10fpsa vise avg nego s 5850 u RE5 ali,Crysis mi laga,35-50fpsa,ali najednom zalaga na 2fpsa i tak ostane :D! |
Ajd ti DOmagojX nafrlji 30k, nema te ništ,a nešto si se preplašio? :D
da nije koja grafa krepala, LOL :) |
ma bez brige...žive su obje...nisam im ništa dirao voltažu...probat ću još par puta sutra...možda nabavim još jedno napajanje...jer nema mi više smisla ovak vrtit..odvrtio sam barem 50 puta i nikako da pređem tih 30k...čim ih bolje klokam u nekim testovima dobim porast fps za 5-10...dok u drugom testu onda pak padne za tolko...onno bezveze...
|
Nije to do napajanja zasigurno.Nis probat cemo kod me sutra,nema druge :D!
|
evo da i ja konačno neš proslavim :D
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_22133051.jpg @MAGARAC: ti si sljedeći :D |
Citiraj:
|
http://img59.imageshack.us/img59/6900/3dmark06.th.jpg
proc na 3.10GHz grafa 800/1040 mema 880MHz malo sam OC-ao i testirao 3D Mark eto da vidim kak ide,heh :) |
Citiraj:
Jesi li imao u planu kakve voltmodove na toj gtx-ici? |
Naravno, bit će i modova... Kad bude potrebe za to tj. kad bude kartica išla pod LN2 :)
|
Citiraj:
|
sad ću opet morat ja izvrtit :D
s tim da je moj rez bio s C0 procem i prastarim driverima...:D |
Amo kolega :D
Moja grafa jos ima potencijala tako da... |
evo...očekuj rez kroz koji tjedan :D
evo sad se zezam pak malo s gtx260 :) |
I Domagoje, kako ide "moja" GTX-ica? :D
|
bolje od one koju imaš trenutno :D
23760 http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_e2eac1be.jpg naravno ovo je samo testing..išlo bu to još |
evo jos jednog dokaza kako AMD nema sta trazit u 3d 06 i kako je taj cmark zesce smece...
Shaka111 - 20606 | ATI Sapphire 5850, AMD B50 x4 3.88GHz |
a da je naklokan na nekih 6GHz onda bi možda bio u rangu Intela :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
na 1.29v :D
mada skužio sam kolko god ja povećaval voltažu i onda dignem gpu preko 750 prolazi sve žive testove ali u 3dmarl06 u onom firefly forestu uvijek zašteka u 17 sekundi, a probao sam posebno odvrtit ona zadnja dva testa i prolaze bez problema....probao sam smanjivat memoriju opet u 17 sec stane..smanjim i shadere još...opet u 17 zašteka...ne znam sad kaj je krivac...ali probat ću još jednom večeras sad nam je klaun pao odma u gtx260 skupini na 3.mjesto :D |
Matere vam,i onda maX ne valja moja GTXica,sunce ti jebem :D.U utorak je tvoja,ja se sad igram s 2x HD5850,pa cemo vidit kaj nudi. :)
|
Citiraj:
Btw, jesi to radio vani ili na sobnoj temperaturi? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:08. |