![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Evo dvije usporedbe Kirka i Picarda: http://www.asandler.com/jokes/lists/kirksex.shtml http://www.kraehseite.de/100reasons.html Lagani OT: Shatner kao Denny Crane u Boston legalu? OMG, kakva legenda! :D |
jučer sam pogledao film "Mega Shark vs Giant Octopus..AJME smjeha li do nebesa:D Uglavnom low buđet šit čitaj "izbjegni u širokom krugu"
WTF! kako mogu skombinirat lošu glumu josh gluplju priču to je strava uglavnom NE GLEDATI... poslije toga je slijedio "what doesnt kill you" ocjena 6.5/10 To pogledajte svakako:) |
Citiraj:
|
Film je pogođen maksimalno, onako kako treba izgledati povratak ST-a, a same kritike i ocjene govore za sebe...Daleko od toga daje tipični blockbuster...
|
S. Darko - baš poput prvog dijela, ni ovaj nema bas previše smilsa :D, s time da je ovaj puno lošiji.
|
Citiraj:
|
Da li se netko sjeća imena i prezimena ili firme prevoditelja Star Treka? Tomislav nešto je...
|
Citiraj:
Film nije bio loš, ali što ti kažeš, previše akcije za ST film. Što se toga tiče, izgleda kao hibrid Star Warsa i Star Treka. Srećom, dobro je ispao :goood: |
Upravo pogledao Wolwerinea. Ništa posebno..malo kul scena, malo nepotrebnih scena pa još malo kul scena. Scenarij je prilično tanak. 6.5/10
|
Citiraj:
|
The life before her eyes (2007) - Slabo, razvučeno (iako traje oko sat i dvadeset, ovo se moglo sažeti u pola sata) i dosadno. Skužio sam o čemu se radi već nakon cca pola filma, tako da "shocking twist" i nije bio shocking. Uma thurman gadna k`o i obično, dok je mulica koja glumi nju u mladosti totalni komad. Vrlo nerealno... 2/10
|
Upravo pogledao The Happening sa Mark Wahlbergom,, bo... neka tripčina između Knowing-a i The Signal-a... ne znam kolko /10 :stoopid:
|
pogledao crank 2. boze sacuvaj.
|
Citiraj:
|
Upravo pogledao The Happening sa Mark Wahlbergom,, bo... neka tripčina između Knowing-a i The Signal-a... ne znam kolko /10 :stoopid:
The Happening 5,3/10 :no2drug: po IMDB-u a i po mom mišljenju Crank 2 7,1/10 :wtf2: po IMDB-u i slazem se |
Crank 2,uff film je super :D u biti više je napravljen za fanove jedinice,ipak je prvi dio akcija bez pauze 9/10
|
Tek sada pogleda film Awake.
FIlm nije pobrao neke bajne ocjene po IMDBu (oni su krkani) ali meni je vrlo dobar, prvo mi se priča jako svidila, glumci nisu neki old school, nego prosječna ekipa koja je odradila dobar posao. Tko nije pogledao, neka pogleda ( i oni koji vole Albu imaju još jedan + :D) |
Citiraj:
Epizode poput Mirror Mirror, I Mudd, Miri i sl. su ono na cemu je Trek izrastao. A ne na trashu Arene i slicnih Da su Gorn i "specijalni efekti" bili bolji tko zna bi li ikad bile snimljene, bi li ostalo sve na whoosh badabooom lol haxxorz i slicnim bezvezarijama |
11:14 - par medjusobno povezanih prica
Za ljubitelje South Parka Hilary Swank izgleda i zvuci kao Stanova sestra. :D Jako zabavan film. 7.5 Powder Blue - par medjusobno povezanih prica Nesto slicno kao film prije, ali sa puno mirnijom atmosferom te zanosnom Jessicom Biel. Opustajuci. 7 The Horsemen - serijske ubojice povezane sa cetiri jahaca apokalipse... Recimo kao ultralight Se7en. Dobar triler. 6.5 Department 36 (36 Quai des Orfèvres) - nadmetanje dvojice policijskih inspektora Pocinje polagano, a kako se blizi kraj sve bolji i bolji. 6.5 |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali OK mu je ležala uloga, ali meni je više u filmu priča igrala ulogu pogotovo kraj ;) |
Citiraj:
Onakvo uspoređivanje star warsa i star treka na toplessrobotu je imbecilno. Na taj način ću usporedit bilo koji film koji ima imalo akcije u sebi sa star warsom. Mada u samoj usporedbi ne vidim ništa loše pošto sam i fan star warsa. |
Citiraj:
Ako je Vader, u krivu si, jer je to jedan od najpoznatijih likova ikad. Ako su papčići, opet si u krivu jer da nije papčića u filmovima nikad ne bi vidili ovu legendu: http://www.imdb.com/name/nm0000513/ . |
Evo danas pogledao zadnje dvi epizode Prison Breaka i mogu reći samo da samo oduševljen krajom, doduše dosta su likova "uskrsnuli" pa mi to manje leži. Inače samo je jedna iritantna činjenice
@Fleks Nikad se nismo slagali, stoga nemoj potezat :) |
Citiraj:
|
Meni su ST11 super, tj. 9.5/10, ali prije toga sam gledao OKO SOKOLOVO, takvi film volim, ocjena i više od 10/10 :)
|
Citiraj:
BTW, nadam se da znaš da još ostaju 2 epizode koje će ''popuniti praznine'' :) Završio je i 24: day 7. Kao i u Prison breaku, i ovdje se mnogo toga ponavljalo iz sezone u sezonu, ali 24 mi je ove sezone svejedno bio puno napetiji i zanimljiviji. Kraj je mogao ispasti bolje, ali ok je i ovako. Ionako se već odavno znalo da će biti i 8. sezona (Kiefer je nakon 6. sezone potpisao ugovor na još dvije). Sudeći po najavama. Još me se najviše dojmio završetak 5. sezone Housa, zadnje dvije epizode su bile za desetku :) |
|
pogledao Fired Up - preporuka onom tko voli takve komedije :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:33. |