PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Filmovi - dojmovi, komentari i preporuke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=43879)

fanATIk 15.05.2009. 16:55

Citiraj:

Autor Xizor (Post 1342878)
Na temu Star Treka, odlican film za konzolasku publiku koja nemoze 4.6 min izdrzati bez boom badaboom. No offense, ali bezumna akcija nije bila temelj TOSa.

Laprd, baš je u TOS-u bilo najviše bezumne akcije protiv raznoraznih čudovišta iz bezveznih razloga.

Delta S4 15.05.2009. 17:06

Citiraj:

Autor fanATIk (Post 1343095)
Laprd, baš je u TOS-u bilo najviše bezumne akcije protiv raznoraznih čudovišta iz bezveznih razloga.

Potpis na ovo. To je jedna od odlika kapetana Kirka: "shoot first - ask questions later" Kirk says: "Prime Directive? What Prime Directive?" :D

Evo dvije usporedbe Kirka i Picarda:

http://www.asandler.com/jokes/lists/kirksex.shtml

http://www.kraehseite.de/100reasons.html

Lagani OT: Shatner kao Denny Crane u Boston legalu? OMG, kakva legenda! :D

ZOKSY 15.05.2009. 17:36

jučer sam pogledao film "Mega Shark vs Giant Octopus..AJME smjeha li do nebesa:D Uglavnom low buđet šit čitaj "izbjegni u širokom krugu"

WTF! kako mogu skombinirat lošu glumu josh gluplju priču to je strava

uglavnom NE GLEDATI...

poslije toga je slijedio "what doesnt kill you" ocjena 6.5/10 To pogledajte svakako:)

Mar 15.05.2009. 21:49

Citiraj:

A tek Kirk vs Gorn muahahaha

bozzomfeeder 16.05.2009. 01:46

Film je pogođen maksimalno, onako kako treba izgledati povratak ST-a, a same kritike i ocjene govore za sebe...Daleko od toga daje tipični blockbuster...

Problem 16.05.2009. 14:14

S. Darko - baš poput prvog dijela, ni ovaj nema bas previše smilsa :D, s time da je ovaj puno lošiji.

fanATIk 16.05.2009. 15:39

Citiraj:

Autor Mar (Post 1343229)
A tek Kirk vs Gorn muahahaha

Baš mi je to bilo na pameti al se nisam mogao sjetit pod čim da tražim na youtubeu.:goood:

New One 18.05.2009. 00:26

Da li se netko sjeća imena i prezimena ili firme prevoditelja Star Treka? Tomislav nešto je...

Neo-ST 18.05.2009. 01:09

Citiraj:

Autor Xizor (Post 1342878)
Na temu Star Treka, odlican film za konzolasku publiku koja nemoze 4.6 min izdrzati bez boom badaboom. No offense, ali bezumna akcija nije bila temelj TOSa. Ako ikad snime seriju s ovom postavom mozda me i razuvjere

Ostale stvari necu ni komentirati. Sve u svemu, ako se ignorira sve o Star Treku i zamisli neka druga fransiza standardno solidan holivudski akcic s par :wtf2: momenata

Slažem se :amen:
Film nije bio loš, ali što ti kažeš, previše akcije za ST film. Što se toga tiče, izgleda kao hibrid Star Warsa i Star Treka. Srećom, dobro je ispao :goood:

BladeRunner 18.05.2009. 01:40

Upravo pogledao Wolwerinea. Ništa posebno..malo kul scena, malo nepotrebnih scena pa još malo kul scena. Scenarij je prilično tanak. 6.5/10

Necto 18.05.2009. 18:44

Citiraj:

Autor Neo-ST (Post 1344220)
Slažem se :amen:
Film nije bio loš, ali što ti kažeš, previše akcije za ST film. Što se toga tiče, izgleda kao hibrid Star Warsa i Star Treka. Srećom, dobro je ispao :goood:

http://www.toplessrobot.com/2009/05/...little_fam.php :amen:

Delta S4 18.05.2009. 19:22

The life before her eyes (2007) - Slabo, razvučeno (iako traje oko sat i dvadeset, ovo se moglo sažeti u pola sata) i dosadno. Skužio sam o čemu se radi već nakon cca pola filma, tako da "shocking twist" i nije bio shocking. Uma thurman gadna k`o i obično, dok je mulica koja glumi nju u mladosti totalni komad. Vrlo nerealno... 2/10

greenfly 18.05.2009. 19:24

Upravo pogledao The Happening sa Mark Wahlbergom,, bo... neka tripčina između Knowing-a i The Signal-a... ne znam kolko /10 :stoopid:

Keyser Söze 18.05.2009. 19:29

pogledao crank 2. boze sacuvaj.

Neo-ST 18.05.2009. 20:11

Citiraj:

Autor Necto (Post 1344572)

LOL, nisam ni vidio ovo. Eto... :fiju:

lolek 19.05.2009. 09:37

Upravo pogledao The Happening sa Mark Wahlbergom,, bo... neka tripčina između Knowing-a i The Signal-a... ne znam kolko /10 :stoopid:

The Happening 5,3/10 :no2drug: po IMDB-u a i po mom mišljenju

Crank 2 7,1/10 :wtf2: po IMDB-u i slazem se

Lihto 19.05.2009. 10:33

Crank 2,uff film je super :D u biti više je napravljen za fanove jedinice,ipak je prvi dio akcija bez pauze 9/10

Baja 001 19.05.2009. 11:22

Tek sada pogleda film Awake.
FIlm nije pobrao neke bajne ocjene po IMDBu (oni su krkani) ali meni je vrlo dobar, prvo mi se priča jako svidila, glumci nisu neki old school, nego prosječna ekipa koja je odradila dobar posao.
Tko nije pogledao, neka pogleda ( i oni koji vole Albu imaju još jedan + :D)

Xizor 19.05.2009. 18:32

Citiraj:

Te epizode, poput spomenutog Gorna u Arena nisu ni izbliza staple serije.

Epizode poput Mirror Mirror, I Mudd, Miri i sl. su ono na cemu je Trek izrastao. A ne na trashu Arene i slicnih

Da su Gorn i "specijalni efekti" bili bolji tko zna bi li ikad bile snimljene, bi li ostalo sve na whoosh badabooom lol haxxorz i slicnim bezvezarijama

kian 19.05.2009. 19:34

11:14 - par medjusobno povezanih prica
Za ljubitelje South Parka Hilary Swank izgleda i zvuci kao Stanova sestra. :D
Jako zabavan film.
7.5

Powder Blue - par medjusobno povezanih prica
Nesto slicno kao film prije, ali sa puno mirnijom atmosferom te zanosnom Jessicom Biel.
Opustajuci.
7

The Horsemen - serijske ubojice povezane sa cetiri jahaca apokalipse...
Recimo kao ultralight Se7en.
Dobar triler.
6.5

Department 36 (36 Quai des Orfèvres) - nadmetanje dvojice policijskih inspektora
Pocinje polagano, a kako se blizi kraj sve bolji i bolji.
6.5

BladeRunner 19.05.2009. 20:25

Citiraj:

Autor Baja 001 (Post 1344983)
Tek sada pogleda film Awake.
FIlm nije pobrao neke bajne ocjene po IMDBu (oni su krkani) ali meni je vrlo dobar, prvo mi se priča jako svidila, glumci nisu neki old school, nego prosječna ekipa koja je odradila dobar posao.
Tko nije pogledao, neka pogleda ( i oni koji vole Albu imaju još jedan + :D)

Prva dobra uloga Haydena. Ovakve mu i odgovaraju. On je rođen za glumit papčića, ne Darth Vadera.

Baja 001 19.05.2009. 20:42

Citiraj:

Autor BladeRunner (Post 1345328)
Prva dobra uloga Haydena. Ovakve mu i odgovaraju. On je rođen za glumit papčića, ne Darth Vadera.

IMHO nitko nije za te gluposti ;)

Ali OK mu je ležala uloga, ali meni je više u filmu priča igrala ulogu pogotovo kraj ;)

fanATIk 19.05.2009. 22:44

Citiraj:

Autor Xizor (Post 1345248)
Te epizode, poput spomenutog Gorna u Arena nisu ni izbliza staple serije.

Epizode poput Mirror Mirror, I Mudd, Miri i sl. su ono na cemu je Trek izrastao. A ne na trashu Arene i slicnih

Da su Gorn i "specijalni efekti" bili bolji tko zna bi li ikad bile snimljene, bi li ostalo sve na whoosh badabooom lol haxxorz i slicnim bezvezarijama

Nemreš reć da je TOS izrastao samo na dobrim epizodama a nije na lošim. Sumnjam da se i u jednom drugom star trek serijalu toliko učestalo vadio fazer kao u TOS-u. Mislim da je i kapetanica Đejnvej jednom prokomentirala Kirka u izrazito negativnom tonu.
Onakvo uspoređivanje star warsa i star treka na toplessrobotu je imbecilno. Na taj način ću usporedit bilo koji film koji ima imalo akcije u sebi sa star warsom.
Mada u samoj usporedbi ne vidim ništa loše pošto sam i fan star warsa.

BladeRunner 19.05.2009. 23:18

Citiraj:

Autor Baja 001 (Post 1345345)
IMHO nitko nije za te gluposti ;)

Ali OK mu je ležala uloga, ali meni je više u filmu priča igrala ulogu pogotovo kraj ;)

Pod gluposti misliš na Vadera ili papčiće?

Ako je Vader, u krivu si, jer je to jedan od najpoznatijih likova ikad.

Ako su papčići, opet si u krivu jer da nije papčića u filmovima nikad ne bi vidili ovu legendu: http://www.imdb.com/name/nm0000513/ .

Baja 001 20.05.2009. 03:45

Evo danas pogledao zadnje dvi epizode Prison Breaka i mogu reći samo da samo oduševljen krajom, doduše dosta su likova "uskrsnuli" pa mi to manje leži. Inače samo je jedna iritantna činjenice

Kako je Scofield umro, kao glavni lik & imao je operaciju koja mu je trebala omogućiti lagodan život :smoke:

@Fleks
Nikad se nismo slagali, stoga nemoj potezat :)

Xizor 20.05.2009. 12:11

Citiraj:

Autor fanATIk (Post 1345454)
Nemreš reć da je TOS izrastao samo na dobrim epizodama a nije na lošim. Sumnjam da se i u jednom drugom star trek serijalu toliko učestalo vadio fazer kao u TOS-u. Mislim da je i kapetanica Đejnvej jednom prokomentirala Kirka u izrazito negativnom tonu.
Onakvo uspoređivanje star warsa i star treka na toplessrobotu je imbecilno. Na taj način ću usporedit bilo koji film koji ima imalo akcije u sebi sa star warsom.
Mada u samoj usporedbi ne vidim ništa loše pošto sam i fan star warsa.

Ni ne kazem da je to slucaj, point je samo da je velik dio privlacnosti Treka izasao iz "umnijih" epizoda s malo filozoficnijim pricama. A za Đejnvej cu samo reci da je jedno od besmislenih trekkie istrazivanja pokazalo da je ona najvise puta pozvala ekipu to battlestations.

Remixer 20.05.2009. 12:48

Meni su ST11 super, tj. 9.5/10, ali prije toga sam gledao OKO SOKOLOVO, takvi film volim, ocjena i više od 10/10 :)

Roberto 20.05.2009. 14:20

Citiraj:

Autor Baja 001 (Post 1345576)
Evo danas pogledao zadnje dvi epizode Prison Breaka i mogu reći samo da samo oduševljen krajom, doduše dosta su likova "uskrsnuli" pa mi to manje leži.

Kako se ta serija razvijala, nijedan kraj me ne bi mogao oduševiti. Trebali su završit priču u drugoj sezoni, ovako su sve razvodnili do bola. Ova paktiranja svih sa svima su mi opako išla na jetru.
BTW, nadam se da znaš da još ostaju 2 epizode koje će ''popuniti praznine'' :)

Završio je i 24: day 7. Kao i u Prison breaku, i ovdje se mnogo toga ponavljalo iz sezone u sezonu, ali 24 mi je ove sezone svejedno bio puno napetiji i zanimljiviji.
Kraj je mogao ispasti bolje, ali ok je i ovako. Ionako se već odavno znalo da će biti i 8. sezona (Kiefer je nakon 6. sezone potpisao ugovor na još dvije). Sudeći po najavama.

Još me se najviše dojmio završetak 5. sezone Housa, zadnje dvije epizode su bile za desetku :)

Mattheous 20.05.2009. 14:54

Istinabog, ali je 5. sezona Housa bila gora od 4.

Pogledah Cannibal holocaust, klasik zaista.

Problem 20.05.2009. 15:06

pogledao Fired Up - preporuka onom tko voli takve komedije :)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:33.