![]() |
Dečki-pametovanje o zaključanim temama nije za ovaj thread, ako imate dovoljno vremena piskarati o tome i filozofirati zašto ne pišete onom tko je i zaključao?
|
I ne samo to, ovaj thread postaje pomalo leglo nepotrebnih priča s drugih foruma - nemojte to raditi jer u protivnom sve brišem.
|
Citiraj:
kad dodje do kraja treba okrenuti na stranu B :D |
Evo nadam se da ovo ne izlazi iz okvira ovoga threada, nije bas droge, ali neznanje je :D
Jutros me sestra pita di mi je stari USB memory stick. Inace sestra mi se kuzi u racunala vise od prosjeka za cure (21 god). Ja kazem da je valjda negdi kraj kompjutera, nisam ga odavno vidija. Pitam je sta ce joj. Ona kaze da joj prijateljica, ovisnica o facebooku, zeli onaj mobilni simpa internet za svoj laptop. Ja kazem, da joj se ne isplati, ali dobro, kako se tu uklapa moj USB memory stick? Ona na to, da bi tile da prodju jeftinije i ne bi davale lovu za onaj dodatni usb stick za bezicni internet, nego bi iskoristile moj stari. Kao cule su da im triba neki stick.... _______________________________________________________________ Nakon sta sam se probudio iz klinicke smrti, ona mi na to veli: ali ona ce uzet internet od 100 mb, a tvoj je 128 pa ce bit dosta......................... |
Dam im ja od 4 gige pa nek cure mogu malo pr0n streaming gledat :D
Maestralno :D |
Da, hebeno su to cure smislile..:lol2:
A sta kad bi uzele prenosni disk?:D |
Citiraj:
|
|
vidjeh :D
|
Citiraj:
|
Popravi ovaj tag na kraju.
Još jedan 3GHz*4 aka 12000MHz :D |
omg al ga je ovaj nasrao :D
|
Gdje je tema da ga kurimo malo?
|
popravil sam kvout pa sad vidiš di je
|
OMFG,
jesi skužio kako je isformatirao/iskopirao tablicu u html-u u tom postu :D |
@ žile: da vidio sam:D
wild, wild west na PCE Citiraj:
|
Obračun kod dominator korala :D
Ali ovaj put trajni :smoke: |
Citiraj:
Pocetak me podsjeca na ovaj post...:lol2: |
|
Citiraj:
Evo i SS jer ovo brzo ide u zaborav :D |
to se i meni desilo. Formatiram C: i ne mogu vise naci kolekciju vintige p0rna... ccc
idem crknit /over |
Citiraj:
http://img.photobucket.com/albums/v1...od/pwned-1.jpg |
crni baja, pa nisu torrenti ilegala. :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Nisam ja mislio na ilegalu, nego opet on sa svojim problemima - preplavio je čitav forum postovima u posljednjih tjedana dana. :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Nego dosta spama, jer ću ja jedini spušit karton :smoke: |
Možda je skidao distribucije linuxa preko torrenta :)
Pwned :D Dogodi se :) |
Kad smo kod Baje :D
http://www.imagesforme.com/show.php/..._Untitled2.jpg Sva sreca na selu nema rx8, jer bi mozda i vidio koju uzivo :p |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:39. |