PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Streaming/online servisi, linkovi i ostale zanimljivosti (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Revolut (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=299145)

tizhu 19.04.2022. 23:11

Citiraj:

Autor mann (Post 3594705)
Ma zašto bi netko slao plaću na Revolut kada postoji hpb supersmart za 0kn. Kako je netko rekao uz kekspay dižeš neograničeno na Erste bankomatima.

da li to znači da ako tekući račun prebacim u HPB da ne budem ništa plaćao banci za održavanje računa?

mamutarka 20.04.2022. 01:12

Citiraj:

Autor cic (Post 3595779)
Još neko dobio mail da treba fizičku karticu zamijenit jer će stara prestat radit 15.7.? I sad vidim nude samo Visu, ne i mastercard.

Javi se supportu i reci da zelis MC, ja jucer to napravio i danas je poslana mc

cic 20.04.2022. 05:47

O super, hvala na informaciji

Libertus 20.04.2022. 07:00

Citiraj:

Autor tizhu (Post 3595827)
da li to znači da ako tekući račun prebacim u HPB da ne budem ništa plaćao banci za održavanje računa?

Samo ako uzmeš HPB Super Smart.

nepalac 20.04.2022. 10:39

Citiraj:

Autor mamutarka (Post 3595836)
Javi se supportu i reci da zelis MC, ja jucer to napravio i danas je poslana mc

Jel ima neki razlog zbog cega trazite MC, a ne Visu?
Nisam bas u toku...

mann 20.04.2022. 11:07

Citiraj:

Autor tizhu (Post 3595827)

Skini hpb aplikaciju, otvori supersmart bez odlaska u banku. Free m bankarstvo i vođenje računa.

Sent using Tapatalk

dadoremix 20.04.2022. 12:29

moš mislit kako je bez odlaska u banku
ja sam htio punici tako otvorit, reko .. ne moraš u banku
prvo smo potrošili 30 min na mobu, ovo ono pa nezna, pa dolazi kolegica
pa nezna ona, bla bla
Potrebna je bila sam osobna
pa te pita namjena, koliko para mislis potrošit, transferirat, dal mislis pare slat po europi
Ono WTF .. i šečer na kraju
Sad trebate otic u banku i potpisat privole .. pa kako onda to ?
I dodatno extra, u banki sve iznova pitanja i procedura, novih 30 min
Imam dojam da je to lov na nove cliente, bacila ova u banki prijavu i napravila svoju.. drugačije si ne mogu tumačit
Uglavnom nije kako se reklamiraju.

Feyd 20.04.2022. 13:24

Citiraj:

Autor mann (Post 3595878)
Skini hpb aplikaciju, otvori supersmart bez odlaska u banku. Free m bankarstvo i vođenje računa.

Sent using Tapatalk

Citiraj:

Autor dadoremix (Post 3595885)
pa nezna ona, bla bla
pa te pita namjena, koliko para mislis potrošit, transferirat, dal mislis pare slat po europi
Imam dojam da je to lov na nove cliente, bacila ova u banki prijavu i napravila svoju.. drugačije si ne mogu tumačit

Potpisujem, iskustvo s aplikacijom relativno pozitivno, s uslugom potpuno pozitivno, as advertised, rekli su košta 0 i košta nula.

Ali ostalo je katastrofa. Proces i procedura banke sasvim očito ne prate ideju onoga što je trebao biti ovaj proizvod.

Abnormalno puno vremena mi je trebalo u banci, toliko da imam dojam da je ovo online otvaranje samo gimmick. Također, o kvaliteti procesa govori činjenica da su mi na kartici napisali krivo ime. Znači u aplikaciji sam ja pri otvaranju (očito) ispravno upisao svoje ime i točno je na ugovorima, ali na kartici je krivo. Sustavi očito nisu povezani.

I ono, ne zovem se Alessandro pa da su faili jedno s, dva s. Ime mi ima četiri slova i tipično je hrvatsko.

Cuky 20.04.2022. 13:27

Citiraj:

Autor Feyd (Post 3595890)
Ime mi ima četiri slova i tipično je hrvatsko.

John 🤣🤣🤣🤣

Izvinite na OT😅

Libertus 20.04.2022. 14:09

Citiraj:

Autor Cuky (Post 3595891)
John ��������

Izvinite na OT��

Šime? Ante? :)

bed-boy11 20.04.2022. 15:57

Citiraj:

Autor dadoremix (Post 3595885)
pa nezna ona, bla bla

Ja sam baš otvorio prije 2 tjedna i u aplikaciji je to trajalo duže i ima puno pitanja, al to je uvijek procedura kada otvaras racun u bilo kojoj banci zbog regulativa.
Kad sam došao u banku samo sam potpisao hrpu papira (iste one koje su mi poslali na mail) i to je to. Nikakvih pitanja nije bilo. Duže sam čekao na red nego bio na šalteru.

dadoremix 20.04.2022. 16:01

mi smo imali doma video call
i stvarno dugo trajalo .. i na kraju WTF da idem u banku, a reklamiraju se da ne treba iti u banku

Ja nisam bio tamo sa punicom, ali onda veli da komplet ista procedura iznova

mann 20.04.2022. 17:30

Bo, ja nisam tako otvorio ali kada sam prvi puta došao, tamo su mi rekli da je neka legislativa pa moram potpisati u živo te papire jer da mi trebaju napraviti digitalni potpis da ubuduće ne moram dolaziti.

Osim toga supersmart mi je odličan.

Sent using Tapatalk

cic 20.04.2022. 18:14

Citiraj:

Autor nepalac (Post 3595870)
Jel ima neki razlog zbog cega trazite MC, a ne Visu?
Nisam bas u toku...

U mojem slučaju, neki dućani su znali imat dodatne popuste na mastercard za razliku od maestra i vise, isto tak i na eventimu sam znao par ulaznica jeftinije kupit jer sam imao mastercard.

I uglavnom prolazi ako se javiš na live chat i zatražiš mastercard, danas ujutro riješio

Immortalis 20.04.2022. 19:57

Jel se da tako rijesiti i da ti ostane UK bin? :D

cic 20.04.2022. 20:29

Kaj nije bolje da bude hr bin pa da si bez brige na bankomatima?

tiki66 21.04.2022. 07:52

Ja sam otvorio supersmart dok još nije bilo odlaska u banku i sve funckionira super. Jebiga, ako ćete u nekoj banci ostavljat 12kn mjesečno to je skoro 150kn godišnje, valjda vrijedi jednom izgubiti pola sata u banci i onda dalje koristiš uslugu kako te volja.

nepalac 21.04.2022. 08:13

Citiraj:

Autor cic (Post 3595943)
U mojem slučaju, neki dućani su znali imat dodatne popuste na mastercard za razliku od maestra i vise, isto tak i na eventimu sam znao par ulaznica jeftinije kupit jer sam imao mastercard.

Ja kad god sam vidio te popuste na mastercard to je uvijek bilo vezano za odredjenu banku, pa tako ekupi.hr ima popust na mastercard ali od zabe, sancta domenica isto tako.
Tako da nije dovoljno imati MC karticu nego se gleda izdavatelj iste jer on i sponzorira akciju.
Nema trgovac nista od revolutovog mastercarda, ali dobro ako negdje prođe...

franzD 21.04.2022. 09:14

Citiraj:

Autor nepalac (Post 3596032)
Ja kad god sam vidio te popuste na mastercard to je uvijek bilo vezano za odredjenu banku, pa tako ekupi.hr ima popust na mastercard ali od zabe, sancta domenica isto tako.

Nije uvijek vezano. Popust na kino karte u Cinestaru prije koju godinu je bio na sve Masterice. Ekupi je isto imao akcije koje su na bilo čiju MC.

akoj 21.04.2022. 09:19

I Ekupi i SD nekad znaju imati popuste i sve MC kartice (možda 2,3 puta godišnje). Od ostalih popuste na bilo koji MC su znali imati Abrakadabra, A1, Tomato, Cinestar, CrnoJaje, Mobis...

nepalac 21.04.2022. 09:21

To je super onda ako je tako, imam MC od revoluta pa ce dobro doci.

xlr 21.04.2022. 09:47

Isto i nekadasnji Paydo (sada Bmove) parking app - imali su 10% cashback za ppacanje MC karticama u neke dane u tjednu. Sada vise ne vidim tu promociju, a slabo i koristim taj app. Mozda su je i ugasili.

S druge strane, ne sjecam se da sam ikada "profitirao" imajuci Visa karticu.

dadoremix 21.04.2022. 10:00

a ko da ste prifitirali od MC -a ?

xlr 21.04.2022. 10:07

Nije profit, ali covjeka veseli :)

bed-boy11 21.04.2022. 10:39

Da, ja sam plaćao stalno parking s Revolut MC preko PayDo pa bi se svako toliko skupilo za free parking. Također, EkoTaxi je imao utorkom 50% popusta na plaćanje bilo kojim MC.
Iako čini mi se da u zadnje vrijeme nema više baš tih MC akcija toliko

mann 21.04.2022. 12:00

Curve šalje MC. Da ne tipkam tu toliko o curve -u, ima drugi topic za curve, ali eto čisto FYI.

Sent using Tapatalk

cic 21.04.2022. 12:05

Citiraj:

Autor dadoremix (Post 3596061)
a ko da ste prifitirali od MC -a ?

U svakom slučaju ima koristi, nabrojali smo. Meni dovoljno i ako samo na eventimu imam popust na ulaznicu. Je da imam virtualni MC, ali ni fizička nije viška

1v@n 21.04.2022. 12:44

Revolut

Ako nekog vesele referrali i treba Revolut, taman mi je došlo da su počela nova dva tjedna s £50 bonusa.

Uvjeti su isti kao i uvijek dosad. Prijavite se, dodate novce na račun i naručite fizičku karticu (45.99kn), obavite 3 odvojene kupnje (ne mora biti s fizičkom karticom, prošlo je glatko na Google pay/Apple pay neki dan) od 50 kn (£5) svaka i nakon tog mi sjeda £50 funti.
Vama £30 (cca 270kn), meni £20.

Uglavnom, kome treba, nek se javi porukom

svemir 25.04.2022. 15:42

Dal se mogu novci s Aircash racuna ( kartice ) prebaciti na revolut? Paranoičan sam i ne zelim tekuci racun povezivati s revolut racunom.
Ako moze dal se uzima koja provizija ?

simpleplan 25.04.2022. 15:51

Mozes bit paranoican, al preko OIB-a se lako vidi ciji je racun.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:15.