![]() |
Mislis da bi stvarno stavio fejk stranicu?
|
Ne ti, ja sam nenamjerno stavio fake stranicu. Na moju je mislio. Editirao sam postove i tog linka nema više ;)
Sent from Usreo Mobara |
Ach soo. Isprike. Javi kad stigne, valjda dodju do lige nacija :D
|
Ček, koliko vidim ako stavim any name any number, oni će mi otisnuti ime i broj po želji?
Tipa Milorad 3 :) |
Tako piše. Ako već imaju dobru reputaciju od kupaca ne vjerujem onda da nije istina.
|
Ja sam prije sa Aliexpressa narucivao, sad od kako ih tamo nema (valjda ne smiju kako su ovi postali popularniji) uvijek na DHGate nadjem. I stvarno dresovi izgledaju odlicno, sve imaju kao original, treba uvijek trazit player edition ili version jer ti imaju vise detalja nego ovi "obicni" (navijacki). Ono budu rupice za ozraku ispod pazuha, svi detalji ko i na ovima od igraca i slicno
|
Imaš link za player edition?
Sent from Usreo Mobara |
|
Citiraj:
|
Dobri za stavit na strasilo. :D :D :D
|
Ja ću naručiti jednoga za rođendan frendu, s njegovim imenom.
I eventualno jedan nigerijski. Srpski su također trendi :) |
Nema našeg player edition.
Sent from Usreo Mobara |
Citiraj:
Koji vic hahah Jedino da oplaćkam nekog od susjeda i maznem dres dok je van kuće. :lol2: |
bio sad u feriviju tu u brodu, sve rasprodano, mislio uzet jednog.. ne može se ni naručit
|
Hehe, postali smo hit neviđeni :)
Sent from my LG G6 |
gdje bi se mogao uzet dres a da dostava bude do kraja 7. mjeseca?
|
kaže mi frend da je orginal dres fakin 650kn bogteneće i da nema ništa više.
osim kalinićevog :D |
Citiraj:
|
Skočila vrijednost više nego bitcoinu...eto šta ti je tržište danas:D
A mene još proklelo dodatno pa mi tri iksa trebaju prije L, tako da kinezići otpadoše u mome slučaju :( |
Citiraj:
A najjace je kad se kurce da je napravljen od recikliranih flasa 😬 Enviado do meu iPhone usando Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Prije EURA 2008 sam kupio origigi dres nikeov za 350 kn ak se dobro sjećam. Onaj kockasti. Ovo sad je valjda najgore vrijeme za kupit hrvatski dres.
|
Meni su ovi dresovi sa velikim kockama najbolji što smo imali do sad. Pogotovo prvi, prije su znali biti nespretni (loše ubačena plava boja, nespretno ubačena imena i brojevi u kockice, presitne kockice i slično). Drugi dresovi su (otako su plavi od 98) su IMO uvijek bili odlični
Drugi najbolji nakon ovog od prve garniture mi je bio ovaj dres: https://c8.alamy.com/comp/HXYBBP/nik...ria-HXYBBP.jpg |
Ja obozavam ove, obozavam, neznam dal je zbog toga sto je bila isto ludnica ali obozavam ga, imam jedan dugih rukava, nazlost vise ne stanem u njega :D
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...9d457ca9c3.jpg |
|
|
Jesi probao prodat? Jesi imao neke ponude?
|
Citiraj:
Kaj uopće čovjek može dobiti za to, par tisuća kuna? Vrijedi mi više da i dalje stoji u ormaru Zanimljiv je i način na koji su brojevi "otisnuti". Nije klasična termo folija, nego su brojevi od pliša. |
Citiraj:
Nemoj to prodavat ni za Boga. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:03. |