![]() |
Citiraj:
|
ekipa , jel cete cekat taj drugi coin? , in neposredno prije pobjeć u altove. ??
Koliko bi uopće otprilike mogao vrijediti ? dal 200-500-1000-2000 USD ? Kako gledam 23.7 je btc bio na oko 2700 , a ovaj krenuo sa 550. Ako vrijedi analogija , mogao bi biti između 1000-1500 usd ? |
Sutra je eth byzantium hard fork.
Treba li sto poduzeti u vezi toga ako cuvam eth na ledgeru ? |
Citiraj:
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
Citiraj:
|
Kad Eth izađe iz PoW-a prešišat će BTC po market capu.
Btc će uvik imat veću vrijednos i cijenu, jer je prvi i ima daleko manju količinu coina. Sutra je konferencija Ripple i ako nocas ne počme rast onda stvarno ne znam.. To je više neka predstava za javnost bez nekih bitnih informacija. Jednu stvar još nisan skuzio. Imaju oko 100 milijardi tokena. U prometu je nešto više od 30 milijardi. Da li oni planiraju zaključat 70% tokena na 5 godina krajem 2017 ili je to već na snazi?! To je isto bitan događaj, ako se već nije desio:) |
eth je unlimited, forka se "svakih mjesec dana" i vec je skocio 100x nedavno...nece on daleko vise...bolja je opcija xrp probat holdat
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
Citiraj:
Prošla baba s kolačima.. ..i ostao još xrp sa relativno niskom cijenom di se još uvik može nešto dobro zaradit. |
Citiraj:
Ovih 100 banaka koje su klijenti Ripplea zapravo većinom samo još testiraju itd, a i dalje naravno koriste SWIFT. SWIFT ima umrežen svijet sa preko 11000 banaka. Banke uhodan uredan sisteme sigurno neće napustiti preko noći. E sad, ono što je pozitivno po meni je činjenica da Banke posebno u zadnje vrijeme strašno paze na troškove. Tu je šansa Ripplea da polako ali sigurno uđe u tu priču i otme barem dio kolača. |
Citiraj:
Nikada se ne zna... |
Citiraj:
poanta je bila na tome da se donese odluka, već to bi promijenilo sve bez obzira na dugotrajnost prelaska I naravno, pošto je puno love u pitanju tu bi bilo puno udaraca ispod pojasa i kojekakvih pritisaka od strane banaka i država Edit: čisto kao info, SWIFT godišnje prebaci 1,25 kvadrilijuna dolara...to vam je 1,250 000 000 000 000 000 000 000 |
Citiraj:
U tom smjeru pozdravljam i novu odluku Ripplea da će stimulirati prve korisnike sa popustima odnosno sredstvima. Navodno će klijenti moći birati isplatu u XRP ili USD. |
IBM je prihvatio LUmen za payment network poludila burza ali oprezno...
https://www.coindesk.com/ibms-stella...payments-rail/ |
Citiraj:
|
sta mislite o xrp? jel to to ili ce rasti jos iducih dana?
|
Citiraj:
Tri dana će ovo trajat. Sa cijenom se unutar tri dana može svašta desit. |
Citiraj:
|
Citiraj:
ulozio gro na 0.18$ i holdat cu ga i dalje |
Vidim XRP divlja :D
. . . Swell se pretvorio u Sell :D |
a gle uvijek su dva pravca kretanja izgleda da su ovaj put odlucili ici dolje :-D....
expect the unexpected.... |
No dobro, to je Ripple, nije neki shitcoin, ako dovoljno padne dosta će ga se pokupovati pa će opet gore.
Čak i ja razmišljam da ga kupim kad padne na ~3000 satoshija. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ja si isto razmisljam da prodam i dokupim kad ode nize dole. ali danas je toliko nepredvidljivo da nitko nezna di je dno. a sjecam se ne tako davno kad je i BTC tankao na 2800 vratio se nazad na 3500 u roku minute. jednostavno trebas kampirat na burzi... Mislio da sam ulovio dobru poziciju kad ono drop...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Ako je netko stavio limit xrp na bittrex-u do 0,30$
Nek baci pogled, moje su pokupili na 0,284 |
za takvo pecarenje ti je najbolji bitstamp.. tamo se to stalno događa :-D.
|
Ovaj ripple je zapravo krippl, nisam ocekivao da ce bas tak padati za vrijeme konferencije...
|
Buy the rumour, sell the news. :) Klasika s XRP-om, već viđeno X puta. S njime je najbolje kupovati kada je u recimo pristojnom mjesečnom dipu i čekati da se obistini ta integracija njihove tehnologije u sklopu banaka. On je dobar long term ulog, a ima drugih valuta za short term / day trading s pristojnim marginama.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:33. |