![]() |
Citiraj:
Ko stvoren je za kempanje. Likovi samo leže i čekaju da neka budala prozuji tako da ga okrznu metkom i on iskrvari. ma dajjj....:rolleyes: rađe igram PAM i onda su svi jednaki, IMO tu se više vidi skill nego na realismu... |
hey $$kiLL3Rr, gdje vam se nalazi server i koliko je slotova?
|
1. mitzek
2. Gemmy 3. ZED 4. atha 5. nino5 6. zippo61 7. Sam Fischer 8. Fleks 9. Costa 10. Thoroughbred B 11. Panorama 12. Zond (Kud bas 13 ) 13. Roller™ 14. E.T. 15. Newbie (Zule) 16. Srky 17. MisterM 18. Renesis 19. Mrkonja 20. Gabre 21. Killer Segal 22. OveRkiLL (Nexus) 23. Amdejac 24. Lesa 25.Widowmaker :beer: |
Citiraj:
|
evo odgovor od Madarona
c/p: Dear Sir, We offer you COD2 port on our Hungarian server with the following constructions: A port with 20 slots: 22 euro/month. 30 slots: 40 euro/month. (incl. tax) We sign a contract (we fill it with your data, we send it to you in e-mail, you have to print it, and fax it back to us, or scan and send back). Very important: the sortest renting period is 3 months, it means you have to pay for 3 months for the first time. We have an international bank account. You should ask at your bank about international money transfer cost. So for example a 12 slots server would be 42 euro + the price you pay for the bank for the money transfer. This price includes configuring your server, a ventri or ts room on our communication server, 100MB web space and 100MB ftp space for maps and mods. I hope our prices match your need. Best regards, Gáll Tamás OBiNet Team end............. dakle ekipa,ajmo jedno glasovanje po Hrvaski,al sa Kvorumom ovaj put: koji server uzimamo za probu: 1.ObiNet.hu , madarski ,22eura mjesecno,3mj unaprijed placanje -66eura+bankovni trosak transakcije...ili: 2.Clanserver,lok.Amsterdam,30 dolara mjesecno,moze mjesec po mjesec ,placanje kreditnom karticomi/ili bankovnim transferom.. ajd sad,odluka do nedjelje navecer,u ponedjeljak ujutro bi krenuli u realizaciju.... il se i dalje grebarite okolo i kukajte kak vas zivcira dim,chiteri i sl....:rolleyes: :D :beer: |
meni je iskreno amsterdamska verzija bolja. moze mjesechno, kaze tomek da je bolji,
a i cijena je ok. odnosno nije losha. ;) |
Citiraj:
|
shto je cat, vi ste kao jedan, a, bracha? :D :D hehe...
|
Pa cuj 22€ i 30$ je isti k, to je 160 i 180 kn
Pa ajmo onda rađe probat amsterdam ak kazete da su bolji;) |
Slazem se, moze na tulipane onda. A tko ce biti strogi admin, vidim da se Rak ponudio, ja se slazem.:D
|
smatram da je rak prestrog da obnasha tu duzhnost.
|
Citiraj:
|
jasno....it is rakolitos way.... :gringo: :gringo:
|
Citiraj:
Mislim da bi RAK bio idealan za to :) Malo spartanskog odgoja ne škodi :D:beer: |
Citiraj:
|
Svesvejedno mi je koji server samo da je naš.
Šta se cjene tiče po glavi će to ispasti 10 kuna mjesečno jer vidim da nas ima skoro 30. Tak da to može svako odvojiti. Jedan dan bu prestal pušit ili nebude uplatil listić u kladionici za 1 mjesec igranja. :beer: |
Citiraj:
22€ = 160kn 30€ = 220kn :D svejedno koji server, ako su dobri.. bilo bi zgodno da ima team speak.. pa da mogu pričati na sluje i mikrofon :D par savjeta: -OBAVEZNO ISKLJUČIT MAGLU I DIM - ubija performanse... maloprije sam igrao na jednom serveru bez toga - ZAKON -staviti rotacije svih mapa, te svih modova igre - ctf,dm,tdm,hq... -mogli bi ubaciti ono trčanje na konju... :) ili psu... -oružje neka ostane sve -staviti onaj mod gdje ručnu bombu ne možeš baciti kilometar, već realno 20m -realism... nije loše, meni se čak sviđa. eto, to je ono što mi sad pade na pamet.. |
Citiraj:
ali otom potom |
Citiraj:
22€ - 160kn 30$ - 180kn |
Citiraj:
22€ - 160kn 30$ - 180kn Sto se bombe tice nikako to stavljat jel onda nemres kvalitetno kempere na strojnicama skidat:D |
e jesam ćorav..
jedno je u dolarima jedno u eurima... :clap: ja mislio da je obadvoje u jurekima... |
naš server pod mađarskom zastavom
195.228.155.154:28965 14 slotova |
Citiraj:
Evo odma jedna velika zamjerka Nema cocked nades i dobis sam jednu bombu: nono : : nono : |
1. mitzek
2. Gemmy 3. ZED 4. atha 5. nino5 6. zippo61 7. Sam Fischer 8. Fleks 9. Costa 10. Thoroughbred B 11. Panorama 12. Zond (Kud bas 13 ) 13. Roller™ 14. E.T. 15. Newbie (Zule) 16. Srky 17. MisterM 18. Renesis 19. Mrkonja 20. Gabre 21. Killer Segal 22. OveRkiLL (Nexus) 23. Amdejac 24. Lesa 25.Widowmaker 26.Catkiller i zdruzena D.WiFi braca 27.DocZg |
čekaj malo još se ufuravamo tek smo ga jučer dobili, a server nema lagova:D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Oni blizanci iz Dupca se nebu samo tako provukli. Igraju i u paru, pa će tako i platiti. ne igraju kao zed i R.B. na jednom kompu ili kao Masni i Serafim. Dakle nikada zajedno. Onda bi i ja mogao napraviti igraonicu ovdje i pucati na taj server jer sve ide prek jednog IP-a. Dobra vam je fora. |
Citiraj:
|
@Rak
Ovi ostali ce dolaziti k meni da se igraju :D |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:32. |