![]() |
baš sam bio nabrijan na ovu zelenu kak ću je uzeti taman bi mi trebala, kad ono u 3 dućana ni u jednom je nema.. sve ekipa uzela u prvih 10 min
|
Citiraj:
Trgovina se otvara u 8, ekipa već u 7:30 stoji pred vratima i čeka - i to na temperaturi od -6... a ovo je fakat bio dobar deal jer si za 269kn dobio bušilicu sa punjačem i baterijom, a inače je dolazila bez baterije. u svakom slučaju, možeš nazvati info telefon pa ih pitati ak negdje još ima dostupnih uređaja... |
Citiraj:
|
Da, odlična je cijena stvarno.. Imamo je na poslu 3+ godine radi konstantno i dalje je u dobrom stanju
Otišao kolega sat vremena poslije i napunili su košaru s novima tako da mi je uspio uzeti :goood: |
Citiraj:
|
u Đurđevcu u Lidlu još ima na lageru jedno 40 ovih bušilica za 269kn. ako kome treba, pm.
|
Citiraj:
|
Sloboština je jutros imala preko 50 komada, ja kupio u 12 sati i bilo ih je još barem 20 kako kaže kolega
|
U prečkom ih ima sigurno 30 atm
Poslano sa mog SM-A715F koristeći Tapatalk |
Koprivnica ih je PUNA
|
Za te jeftine piše dostupnost 22-28.11., tako vjerujem da će nadopunjavati svakako. Za Pefromance recimo piše da je dostupnost do isteka zaliha.
EDIT: Citiraj:
Bio u prečkom sad, ima ih i dalje hrpa, i pokraj stelaže još ogromne kutije pune kofera s bušilicama. Idem sad baš usporediti sa starom. A u četvrtak idem u lov na profi model za starog, ali odmah ujutro. Batku i punjač prebacim od ove, a ova će u rezervu :) |
U Lidlu na Kneziji ima cijela hrpa, odem po mlijeko a vratim se sa aku busilicom i to sad predvecer.
Kako radim od 7h nema teorije da ulovim ijednu, i tako vec godinama, sad mi se posrecilo, a i cijena je fakat dobra. |
Da li netko zna. Da li Lidl.de salje na mailbox.de. Planiram duze vrijeme uzeti parkside udarnu akku, sds glava.
A vec je dugo nema u ponudi. |
Citiraj:
Šalju. Ja sam uzeo performance brusilicu, bušilicu i još par stvari tak… Sent from my iPhone using Tapatalk |
Koliko te ispalo?
|
Da me ubiješ, ne sjećam se.
Nekih 100 i kusur kuna kad računaš sve zajedno. Ak stignem pogledam pa ti javim koliko točno… Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
Ima ih još puna kištra |
Ne znam koliko se vidi na slikama, ali Perfomance (crna) serija ima 5 godina garancije, dok obična (zelena) ima 3, nije zanemariva razlika.
|
Pozdrav, može li netko tko je kupio sad ovu zelenu (ako ju je isprobao) reći jel normalno da bušilica pišti (kao da u sebi ima zvučnik) kada se pritisne "okidač" ? Prvu koju sam uzeo sam vratio jer sam mislio da nešto nije u redu s njom ali i druga koju sam nakon toga uzeo isto pišti - čim se lagano stisne upali se ledica i počne pištati, i prije nego se počne vrtjeti.
Hvala |
nijam je sad kupovao ,ali da, to je ok
|
To ti je security warning da je teška mašinerija u pogonu
|
Hmm jel i vase rade ovako čudno prvi dio je u bušilica torque, drugi dio je kad je namjesten na neki broj?
https://youtu.be/AL0PiBT0vlA To tako mora bit il vracaj? |
Kolko jako stisneš gumb tak jako (slabije) vrti
|
Citiraj:
imam takvu i kod mene isto pišti. radi OK već par godina (4 sigurno) . |
Citiraj:
Ima recenzija gdje kaže da je neispravna mehanička kočnica u glavi. Ovdje |
Imam b&d slicnu udarnu isto pisti na brzini 1 i kad jedva stisnes gumb.
Einhell od strica isto pišti. Ne znam za ove bolje od 1000kn nadalje |
Citiraj:
|
Moja zasada bez greške. Imam i staru parkside na 14.4V, radi vec 5 godina sigurno. Isto bez greške.
Pisti i moja kad radi. Nemojte biti cjepidlake, uzmete i radite šta vec radite. Crkne, odnesete na reklamaciju i dobro. Kad bi makita u par dana prodala toliko komada busilica isto bi bilo falsanih. U firmi imamo makitu, bosch i Wurth. Sve aku alati. Wurth nikad na servisu. Bosch i makita malo malo. |
Ma lako sto pisti, meni zapinje, pogle moj video, jel nosim na reklamaciju il to tako radi?
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:14. |