![]() |
Od kud sad tolika silna ljubav prema Drogbi? :D
|
Citiraj:
|
Bit će ovo zanimljivo...
pobjede MU, Dortmunda, Reala u gostima više nego jasne. Cheslea će igrat neriješeno, pa završit u uzvratu. |
UNTI! :D Ivan has spoken. :D
|
Znači 3 fasunga gostiju, eventualno koji remi :D
|
Jel to znaci da Chelsea dobiva a doma igra x ?!? :D
|
Opće je poznato da su Realovi igrači najbolji, da imaju najljepše napadače i da je Ramos najbolji stoper današnjice.. :)
A danas se nadamo opet laganim pobjedama gosta.. |
Fino je BVB počeo :D
|
Nemoj se prerano veseliti, pogledaj gore što je imenjak rekao. Moglo bi se preokrenuti :D
|
dortmund vec lagano u prvih 5 min uvalio rusima 2 gola
|
Citiraj:
Mogel bi ovo BVB rešiti prije poluvremena :D |
Kako je los MUTD pa to je strava. Da je neka druga ekipa s druge strane,MUTD bi dosad gubio bar 3:0
|
Kakav su gol primili hehe :D
|
Junajted! Junajted! Junajted! :D
|
EVO I DRUGOG! :D
Čuvali su se za ligu prvaka! :D :D :D :D :D |
Šamaranje Ever... ovaaaj MU(T)DA :D
|
Instantno treba potjerati Mujesa.. :) Ovo je previše..
|
Citiraj:
a) tko bi mogao zamjeniti moyesa? b) misliš li da će netko drugi s ovom ekipom napraviti puno više ? |
ma da ga jebes nemrem se otet dojmu da je ovo neka sabotaza manchestera.
nije da nemaju igrace.. pa kaj moze trener napravit sa tim silama? nije mi jasno.. pa nisu to male bebe da ih treba usmjeravat. smrdi mi to do jajca |
Kriminal i kladionice danas vladaju,nema vise
sportskog duha ni fair playa. Na sto je spala, liga prvaka...na koeficjente,namještene utakmice .. |
Vidim nova furka? :D
|
Citiraj:
manu nema ništa od štele,preveliki su,njima će dionice padat,za njih ovo znači gubitak ali možda nekom donosi dobitak |
Liga prvaka i Europska liga...Lige petice 2013/2014
Citiraj:
Hahaha nasmijes me svaki put kad u ovoj temi napises nesto. :D :D |
pa nije trener gazda. ovo traje i traje.. u banani su predugo- kuhinja je u svakom slucaju
p.s. neki dan osasuna-am trii komada.. ne nisu kladare. cuj ovo.. dionice.. nije ovo braca grimm |
Citiraj:
Čovječe igrači zarade više u tjedana dana nego što će zaraditi na nekom "namještanju", koje ako se otkrije im nosi brutalne kazne. Znam da je lakše sve gurnuti na namještanje, ali to ćeš prije naći u amaterskom sportu nego profesionalnom gdje se ionako vrte bolesne cifre |
pa ti si teski naivac ak mislis da oni vade te sve silne cifre od fair-playa.
igraci su potrosna roba. po cemu se npr mufc razlikuje od juventusa, milana, lazia i ostalih od dobro znane afere? pazi, svi znaju za to. moralo se. slicnu agoniju mufca prolazi i milan. od kad je bunga bunga van igre.. barem javno, voda su. a nekaj i inter steka.. ne? |
Ma kakvo namjestanje,trener je nula a igraci nemaju vise volje,vidi se po njima kako trckaraju. Isti igraci kao prosle godine ali trener je drugi koji nije dorasao vodjenu veceg kluba,nesto kao Mancini i slicni. Po meni najprije mijenjat trenera,a tek onda poceti mijenjati igrace koji su postali tromi.
|
Citiraj:
pa maknuli bi ga nakon par jacih kikseva.. pa i hrvatski treceligas bi davno nasao zamjenu. velis trckaraju. onda su igraci u igri, mozda "tiho" sabotiraju trenera.. al ipak mislim da se njih najmanje pita. skoncentriraj se ne muljaju oni ko agic i mumlek da prije tekme uplate soma eura... |
Citiraj:
Ali na primjer jednog Rooneya, koji prema svim pisanjima ima plaću od 250k funti na tjedan + razni bonusi (broj golova, pobjede, ovo ono) Gdje je tu njemu svrha da ide namještat utakmicu :lol2: ? S tim neće zaraditi ni približno toliko koliko zaradi samim igranjem. A novaca mu sigurno netreba. A nije ni da ostatak ekipa ima male plaće. Rekoh već, takve stvari potraži u amaterskim sportovima gdje se ekšli može prava lova i zaraditi, ovdje to nema smisla. koliko god igrači bili potrošna roba gledaš previše filmova / serija sa teorijama zavjere. - samo pogledaj ovo - http://ampp3d.mirror.co.uk/2014/02/2...oney-earnings/ ;) |
pa stari moj rooneya boli kurac da i u kolicima zavrsi, ne daj boze.
velim ti razine "petice" nisu mumlek i agic pa da prije tekme skoce do supersporta. |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:38. |