![]() |
to sam znao bez da sam imao oba u rukama :D
mislio sam da će mi staklo biti meh totalni, ali zapravo zanimljivo je u rukama... sveeeeeee dok ne pukne onda dolazim ovdje pljuvat sony :D |
Puknuće ti samo ako mu pomogneš da pukne ili ako zubić vila sjedne na njega prilikom noćnog posjeta :D
|
Konačno sisoje skonto kaj valja pod stare dane. Još da AMD isproba i bilo bi divno :D
|
Biče banova ako tu počmete o AMeDeju :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Aaaaa, kupio si 2 komada :)
Jel to oriđinale? Ne vidim da piše Sony, rekaob da nije.. I nemoj reć da si belog sonija uzeo? Ja ga držo u ruci i predomislio se o kupovini koliko mi nekvalitetno izgledao.. |
NIje,al radi isto ko i original...samo kaj se nekom ne baca 250kn na to :)
|
Pozdrav!
Isplati se zamijeniti novi Sony Z1 za novi Sony Z3 compact uz nadoplatu od 750kn? Brine me najviše hoću li se moći priviknuti na manji ekran i ima li kakve razlike u ekranima zbog rezolucije? Mada je samo 0.4" manji ekran od Sony Z3 compact. |
Pa ti vidi jel ti se isplati. Ako želiš kompaktnost u zamjenu za pol inča onda svakako.
A razlike u ekranima ima i to beš zbog rezolucije,sad dal ti to moš skužit na 4,6 inčnom telefonu je upitno. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Već sam htio obrisati post, ali reko nek ostane. Neću mijenjati, dobar mi je Z1 za sada.
|
Oko upita za jeftine dockove, pa to je u principu mali komad plastike koji sadrži kabel/adapter sa usb na ovaj magnetski konektor.
Pošto ima tih adapterčića po dolar ipo neznam zašto bi ovo koštalo više od 5 baksa :) |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Ili dock ili kabel sa magnetom. Oboje je bolje od kabela sa micro USB konektorom i stalno otvaranje i zatvaranje zasun ;)
|
ma naravno, imam kabl na magnet preko godinu dana, radi ko zmaj.
|
Jel ima način za root E1 koji je već napravio upgrade na kitkat?
Stari mi ima taj mobitel, i hoću mu maknu fb. sony walkmen, i ostale gluposti, ionako se kitkat vuče na tih 512 rama kao windows xp nekad na 32 - Nijedan od načina sa neta ne radi. |
Citiraj:
bolje ne dirati ako se mene pita. |
pa biseru, ne otvaram - na magnet je, kači se na iste konektore kao i dock ;)
https://ecs3.tokopedia.net/newimg/pr...8d4908a8c2.jpg |
ahaaaaaaaaa... svejedno... znaš kaj ću napisat :D :D :D
ma de brate za 6$ magnetski docking ;) |
Ovo mi je čak i malo zgodnije - mogu pričati i raditi na mobu dok se puni ;) Kad je na dockingu, moraš ga ipak diskonektat za bilo što.
|
I za auto je zgodnije :)
Idem danas u T-Centar stiskat za svoj,svaki dan sam sve nesretniji sa odronom zamjenskim :D |
staviš mob skupa sa dockingom na facu i to je to... ne vidim problem.
:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
jel ima prva z serija magnet? :D
|
baš to, ako ima magnet, ima :D
|
kako bi se reklo u narodu - JE NIJE :D :D :D
|
E sad ga yebi, ima ona dva utora sa strane za dock :D