![]() |
Civ5 je "prevelika" igra da ne bi bila na Daily dealu :D Bude 75% sigurno. Ja si isto razmišljam o Complete packu, sa 75% off bi me došlo 9,99€ :)
|
Argh, danas uzimam fallout:lv.:-)
|
Ja imam Civ 5, ali bez add-ona. Znači kao da ga i nemam, isplativije mi je kupiti complete pack na popustu nego nadograđivati Civ? :stoopid:
|
Pali Saints Row 4, SC Blacklist i Hitman Absolution, sve za 25 EUR.:D
|
Citiraj:
|
Ne znam ni hoću li ga uzimati. Već sam se naigrao Civ 5 kad je izašao, a sad sam uzeo Arma II Complete za 6 eura. :) I još sam na GOG-u pokupio Gothic 3. Imam što raditi preko ljeta.
|
Kad bi barem CoD4MW bio na flash deals :(
|
Citiraj:
|
COD4 je sad na -50% popusta. ;)
|
Ne znam zasto cekate akcije na steamu?Na kinguinu imate povoljne COD-ove.
Evo recimo,BO 2 je 16 eura,MW3 je 14 eura... |
Ja cekan da padne cijena Skyrim-u LE.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Skyrim, kao i ostale veće igre će najvjerojatnije biti ponovo na većem popustu zadnji dan (Encore day). Tako je do sada uvijek bilo.
Ja si upravo uzeo Fallout 3: GOTY, Fallout: New Vegas Ultimate Edition i Brothers: A Tale of Two Sons za 6 TF2 keyeva :D Today was a good day :D |
Citiraj:
Preminuo ti je avatar :( |
Brothers - A Tale of Two Sons sniženje 80%
Preproučam apsolutno svima ovu igru da kupe, fantastična. Vjerujte mi, nećete požaliti. :goood: |
Citiraj:
Igra zahtjeva kontroler! Da se ne zajebete. |
Citiraj:
|
također sam igru uspješno prešao bez kontrolera .. tako da ne zahtjeva, nego je samo možda preporučljivo
|
S kontrolerom je doživljaj mnogo bolji :)
|
A moze se s tipkovnicom igrat:stoopid:
A bogati sami su napisali na store pageu evo: Notice: Brothers - A Tale of Two Sons requires a controller to play Ono...:kafa: |
pitanje,Jel onaj dlc za Assasins creed 4. vrijedan
dodatnih 7 €? |
Freedom Cry? A tako, da je 4-5 EUR rekao bi da uzmeš, 7 mi je već previše jer se za te pare dobiju kompletne igre.
|
Za 5 Eura dobije Batmana Origins....
|
Kupio Batman Arkham Origins, samo sam to cekao da bude na 75% popusta. Ljetni shopping gotov :D.
|
Proklet bio ovaj Steam....
|
darn uzeo i FF14, ali necu radit acc neko vrijeme da mi ne pocne tec onaj besplatni jednomjesecni trial
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:10. |