![]() |
da i ja gledam bas taj blade3
|
|
Isplati iako je ovaj malo 'okljaštren' jer ima samo 8Gb interne meme, ali zato ima sd slot za proširenje.
|
To nije toliko vazno...vaznije je izrada i kvaliteta...ono da dura sto duze
|
Imam S2 i mogu ti reći da je odlično napravljen. Čak i bolje od S3.
|
Hvala svima!
Idemo danas ili sutra kod ovce pa cemo vidjeti ako imaju s2 to,ako ne blade |
Citiraj:
Ako ne onda L7, dolazi sa ICS-om ali neka odmah napravi update na Jelly Bean jer koliko sam ja istrazivao i citao recenzije ICS na L7 je bugovit, npr. instaliras igru a on veli da se nemoze pokrenut. Navodno je to rijesenom official update-om na Jelly Bean. Bjezi od ZTE ( vidi moj post #2320 u ovoj temi ) |
po tvojem zte ima sam losu kameru bez bljeskavice...jer to mi bas i nije vazno....
ako je ostalo super onda kamera namjanji problem... |
za 1745 ce bit u tele 2 ZTE Grand X Pro,ima tko ovaj mob. nalazim razlicte informacije po netu...
|
Citiraj:
Ekipa kaze da pocme trzat i laggat nakon nekog vremena, to je ono sto ja znam. |
ah,ok onda krizamo njega :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Seka mi traži novi mob, jer njenom Desireu više ni spuštanje ferkvencije na 400 mhz ne pomaže, naravno opet android ili os koji podržava Whatsapp i viber, može i sa njuškala, ekran oko 3,5 naviše (može i 3,3 od galaxy mini 2)
500kn al nije fiksno može se rastegnit do 100€ ako se isplati dosad sam samo naletio na galaxy mini 2 koji je ok e da dual sim bi bio zgodan, ali niti malo nužno |
Pada mi na pamet Huawei G300. 4" IPS ekran i proc i RAM slicno kao na Desireu. Ima sluzbenu ICS nadogradnju i nadju se sa garancijom jer se mob pojavio negdje krajem 9. mjeseca u Hrvatskoj... Mob je odlican value for the money, jedini minus je ova osjetljiva srebrna farba na poklopcu.
|
Citiraj:
A ovo rijesis tako da kupis gel case na ebayu i dobijes i free screen protector :D |
Citiraj:
Samo neznam koliko će dugo radit updejtove za njega, pošto ga nemislim mjenjat bar dvije godine. |
4.2 će mu biti zadnji update. Ali ima na netu ROM-ova k'o u priči za njega i vjerujem da će se kad-tad naći i 5.0. Mob je dovoljno jak da ga izdrži.
|
Citiraj:
|
Koji je trenutno najjeftiniji android na našem tržištu? Mislim na prepaid (ili sam uređaj), ne pretplatu.
|
Citiraj:
http://www.edigital.hr/Mobitel/Alcat...ni-p35869.html |
hmm, gledam neki low-end android, ovaj mi se ne čini znatno lošijim od Samsung galaxy minija, jedino što ima manji ekran i ne pronlazim podatak o količini RAMa...
|
Tcom je i njih dijelio pa ih ima i na oglasniku. 1GHZ proc i 512 rama rade odlicno na tom mobu jer ima slabiju rezoluciju. |
Citiraj:
|
Da, LG L3 II je simpatičan mobitel, a nađu se novi na njuškalu za te pare negdje. Jedini minus je zaslon, dosta je zrnast i svijetao, ali JB 4.1.2 stvarno radi na razini :)
|
Zamjena za Huawei Ascend Y200
Aloha :D
Kupio sam prije par mjeseci Huawei Ascend Y200 i to mi je prvi smartphone. No nekako mi je spor, ima malo RAM memorije (a bogami i interne) pa bih ga zamijenio za nešto drugo. Pošto ne pratim baš svijet mobitela, pitam vas da li bi se dalo nešto naći ako prodam ovog, pa dodam nekih 300-400 kn? Da se malo osjeti razlika, da nije toliko sporo :) Mislim na polovne naravno :D PS. ne znam koliko da uopče tražim za Huaweia kada ću ga prodavati? Na njuški su cijene svakakve. Ovaj je star oko 5 mjeseci, ima garanciju, nije rootan, nema tragova korištenja i od početka je na ekranu folija. |
Citiraj:
izgleda okej, samo šta ga nemogu nać na njuškalu ispod 900 kn :/ al mozda ako utopi ostatak desirea,(sve osim mainborda) valjda se može uvatit 300 kn za to al onda smo vec u 1000 kn za to vec ima vise izbora uf dileme sad :D |
Molio bih za savjet, već neko vrijeme razmišljam i suzio sam izbor na g300 ili blade 3 tj. više sam za g300.
E sad u igru mi ulazi još jedan mob. Galaxy fame koji je sad na nekoj akciji u t-mobileu ali morao bi produžit pretplatu. Ima li kakvih dojmova o ovom mobitelu, nema previše informacija na netu. Hvala |
Osobno bi išao na Huawei g300 izmedju njih, samo zbog većeg ekrana.
Fame je dual sim i dolazi s Jelly beanom vec, dok za g300 ima sluzbeni ics samo. |
Citiraj:
Citiraj:
Blade dolazi "iz tvornice" sa ICS-om i za sad ne vidim da ima update na Jelly Bean. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:07. |