![]() |
Danas je bilo odlično.... postava je bila pozamašna i odlično smo se proveli.
@sile nemaš beda, možeš probati i drugi put ako hoćeš, ja bum se još puno vozio na njemu :D to sa lulicom (5cm) i volanom (750mm) mi jako paše na njemu... možda da je lulica 6cm, ali sada cjepidlačim. ručice kočnica sam jučer navečer tako udaljio od gripova jer mi nikako nisu dobro sjedale u prste kada su bile bliže, ovako mi je malo bolje, ali nisu tako ugodne kao tvoje SLX-ice, to sigurno.... za sic štangu je jasno, ali ništa dok ne prodam bergija, ne skuplja mi se taj novac sada... već sam ti rekao ali neka bude javno... konan je stvarno zakon biciklo, i uopče nije čudo što letiš stazom... |
Kako sam ja sada u banani. Htio sam ići danas ali sam shebao koljeno još u srijedu i sada moram samo gledati kako je vama bilo, stoga molim video uratke što prije i dakako još fotki.
P.S. max ova fotka je super :D |
|
Jesi vidio Destrov let kraj lugarnice? :D
|
|
Snijeg je kod nas polagano krenuo.
|
Citiraj:
jel se fino sasuo :D Gore, ili baš pred Lugarnicom? Edit: da, snijeg je fino počeo padati, a i brije hladan vjetar! Baš smo fino iskoristili današnji dan! :):):beer::beer: |
a u biti taman se ustao kad smo tebe vidjeli... led :D
|
Da, ja se ustajem ošamućen i kod vidim... princez_ouvaj, night ridera :D
A fljusnuo sam na jedinih 2m leda koji postoje u cijeloj današnjoj vožnji, sva sreća ne prebrzo. Odvalio glavom po ledu, još jedna sreća, s kacigom, murina, evo to je ono što smo pričali: ako imaš neku zaštitu stavi ju na sebe. Bilo bi mi jako veselo da sam reko "ah, tu je lugarnica još 50 metara, ne treba mi..." Na kraju otišli valjda najtežom stazom za uspon gore, 10ka, moram priznat da je jedna šajba sasvim dosta za leustek, ali za ovu još nemam snage, bit će dosta treniranja. Danas u prilog nije išao niti moj obilni doručak kojeg sam skoro vratio prirodi i naravno da je blata bilo i previše. Drago mi je da sam odvozio danas Sljeme (a ne sutra) i sad mi je lakše gledati ovaj snijeg vani. :fuming: |
Evo i video je napokon uplodan
|
u 10 na tunelu? :-)
|
Jbmu, voznja vam je fantasticno izgledala, a ja bedak foru svoj i micov shock zmiji na servis i zakinuo se ove ljepe voznje... Fuuuu
|
Odličan video max.
Nego nisam skužio baš, jeli kraj početak kanala prema črnkasu ili je i to u videu? |
opet bez muzike u videju ccccc
|
Re: Biciklizam - savjeti za kupnju, popravci, dogovori za vožnje i ostalo
@2die4
Taj dio makadama, ak na to mislis nisam stavio jer je bezveze. Na kraju odes lijevo dole jedno 200m i skrenes desno kod kriza i picis samo ravno uz potok. Kada dodjes na cestu odes desno gore i imas nastavak makadama. @murina Draze mi je da se cuje drobljenje nego neka mjuza. Sljedeci put mozda i iskombiniram da se cuje oboje :) |
Citiraj:
|
http://s21.postimg.org/vkbpvwk1f/DSC_0784.jpg
Jedna uživo s Grme, ovo je prvi uspon, planiram još 2-3 odradit. |
bravo, šta drugo reći!
|
Doma sa već, odradio sam samo dva spusta jer sam bio previše mokar pa da se ne prehladim.
Evo malo bolja slika, vrijeme je užas http://i48.tinypic.com/5k0inm.jpg |
zadovoljan bajkom?
|
Jako, najviše mi se sviđa dugi TT+kratka lulica+široki volan. Odsad furam stalno tako, super mi paše.
Suspenzije fino rade, i čini mi se da sad malo lakše mogu bacat bajk u zrak zbog agresivnije geometrije. |
You don't say :D
|
Lovro,
lepo kolo i želim ti mnogo veselih kilometara na njemu! Daj jednu fotku, onako k'o iz salona :goood: |
Citiraj:
:lol2::lol2::lol2: Došao si na svoje :D |
Ako ces previse jasit po toj Grmi bit ce dogodine kupovina fulke sa 150/160 mm hoda.
...a Epica Siletu utopis :) |
Na Grmi ja imam svoju stazu, ne skačem. Em nemam muda, em bi se ubio zajedno sa bajkom. Staza sliči jednom dijelu dvadesetke, na svakom zavoju ima korijen koji služi kao prirodni skok, baš gušt totalni. Kad mi se da, spustim se po bermovima i skočim najmanji skok na Grmi, onaj poslije ceste.
|
Dobar je Epic, pogotovo u karbonskoj varijanti :)
Jel ti Brain nabija kad ga malo više zatvoriš? |
Citiraj:
:beer: ali svakako skidam kapu za volju po ovakvom vremenu ! :beer: |
Ah, a kod mene sunce i ugodnih 15-20 :P
|
Biciklizam - savjeti za kupnju, popravci, dogovori za vožnje i ostalo
jaj, kako nam dalmatinci cijelu zimu vade mast.. pa to nije istina! :D
|
a najt, što ne dođeš.. nisan ti ja kriv :D
vidiš kako destro i mic lijepo dođu :P |
Dođem ja na ljeto, kad se već dijele pozivi :D daj samo reci kolko si od mora i jel imaš klimu i satelitsku s onim švapskim filmekima?
Navrati do Zg, volio bih vidjet kako ide novija generacija Fuela. |
Hahah, 500m od mora, klima i satelitska + Flat internet :P
A bio ja, nisam ja kriv što me ti nisi počastio društvom :D Al planiram brzo opet :) |
Citiraj:
|
Mogli bi se dogovorit nešto prije nego počnem raditi 15.4. Ja gore do 10.4., onda imam nekih planova od 10.4.-15.4., a onda radno i skupljat za novi bike, tako da bi me u 6. mjesec mogli vidjet na nečemu sa 150-160mm hoda :D
|
Za FR ekipu..sad sam tek skuzio da je doso treci dio http://www.igre123.net/zabavne-igre/...ee-rider-3.php da malo nabite skill:D
|
Danas dotka?
|
Kako stvari stoje, danas ce nas zamesti snijeg, prema prognozi 15-20cm...a i sutra pada.
Izgleda da ce Board opet u pogon, a taman sam u subotu skinuo nosace s auta :D Za vikend se mozemo slikati sto se bicikla tice...na svu srecu ja sam odradio 6 voznji na Sjeme ovaj mjesec, tako da mi boadanje nece tesko pasti he he. |
..a ništa, treba na jug :)
p.s. Mitsuoka i ostali, idemo na Kozjak u subotu :D |
Idete se snimat :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:23. |