![]() |
Hebote, visoko pucaju, 7.9. Budem iskoristio jokera za ovo.
|
Pogledao gladijatora 2 napokon, posto mi je 1. dio jedan od najboljih filmova. Blagi užas, od glume, cgi-a i same priče (ni Denzel mi nije sjeo). Dođe mi da pogledam odmah i prvi dio da saperem gorak okus koji je ostavila dvojka. Ocjena 5/10.
|
Alien Code, legalan youboob film :D
https://www.youtube.com/watch?v=1LhQVitEDjo Sasvim solidan budget SF. |
The Wild robot (2024)
A onak, simpa ali ništa posebno. Definitivno ga neću zapamtit po ničemu nit probat pogledat opet. 6/10 The substance (2024) Vrlo grotesktan film koji pokazuje apsurdnost ljudi ovisnih o izgledu i ljepoti u show biznisu i po tome što je želio ispričati je odličan, samo je kao film odvratan. 7/10 |
The Count of Monte-Cristo (2024)
https://www.imdb.com/title/tt26446278/ znamo svi priču, ova je malo nadograđena, produkcijski bogat film. Dobro. |
Citiraj:
|
Stvarno je neloš, odnos uloženog i dobivenog je barem 3 koplja iznad uobičajenih uradaka koji ulaze u kategoriju "SyFy".
|
Daj još takvih linkova za filmove koje si pogledao
|
|
Citiraj:
inace, Les chambres rouges izvrstan film, premda na trenutke mucan za gledanje, itekako nagradi gledatelja overall iskustvom |
Ma pojma nemam, pogledam filmic ako skupi par 100k vieova :D ne pratim ih intenzivno
|
pogi, ovo ti je ekskluzivni preview :D nisam još stigao pogledati, planiram ovaj tjedan.
https://www.youtube.com/watch?v=jOgXLpyJPFo The Arrival (1996) sa Charlie Sheenom, nisam nikada čuo za taj film, ali zvuči zanimljivo. |
Davno sam ga gledao, ostao mi je u sjecanju kao jako dobar.
|
The King - teška ali vrhunska drametina, na momente dosadnjikava, ali jako dobar film.
|
Da, odličan film i prvi u kojem sam vidio da malog Timothée Chalameta čeka velika karijera.
|
Hellboy: The Crooked Man - ako se netko zapalio jer u naslovu stoji Hellboy, toplo mu savjetujem da izbjegne ovaj odron.
|
Citiraj:
Da mu u naslovu stoji LotR ne bi ga pogledao kad bi vidio 4.5 ocjenu :lol2: |
istina, onaj trailer izgleda kao uvreda za filmografiju :D
|
Citiraj:
|
Tamo gdje se skupljaju magarci sam potrazio jel ima nesto vezano za betamaks, pa sam tako naisao na Mindwarp (1992). Hm... zanimljiv film, ocekivao sam da ce biti losiji. I treba malo vremena da se skuzi sto je stvarnost.
|
možda bu dobro |
A Real Pain
https://www.imdb.com/title/tt21823606/ Jesse Eisenberg želi biti Woody Allen Kieran Culkin ni ne glumi, ali je i to očito danas dovoljno za dobiti zlatni globus... Obojica su turbo iritantna. Možda će se svidjeti fanovima Woody Allena, ja nisam taj. Kažu komedija-drama. Ništa komično u cijeloj priči nema. Sreća pa traje samo sat i pol. 5/10 |
Citiraj:
Skoro pa dokumentarna drama o dvojici potpuno različitih rođaka-prijatelja i način na koji se nose s vlastitim emocijama. Sama radnja su upravo njihove emocije koje su onako, normalne, ljudske, vjerojatno i ne glumljene i time zanimljive onima kojima je zanimljivo promatranje ljudi i ljudskih emocija. no film kao film nije ništa posebno, niti su meni osobno te njihove emocije bile nešto zanimljive za promatranje |
Simulacija promatranja emocija, to bi mogla biti iduća velika franšiza na konzolama.
|
Čudno da nitko nije još spomenuo. RIP David Lynch.
https://variety.com/2025/film/news/d...ks-1236276106/ |
Uhh, damn. RIP :(
Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk |
Auuu legenda Rip
Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
Ekipa,
Moze preporuka za film tipa Hvala |
Ček ček
Fincherova je američka verzija sa bondom i rooney marom. Sa sjevera Europe je "original" - Män som hatar kvinnor i nastavci Evo jedan dobar sa sjevernog mora - Hodejegerne |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ni blizu autentičnosti onog sa benzinske... :D
Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk |
ako bas ne mora striktno bit triler, onda svakako trierova trilogija - reprise, oslo i thelma.
|
|
Citiraj:
Department Q (4 filma bez zavisne radnje sa predhodnim nastavkom) Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
|
Jel' čemu i jel' završava sa vješalicom? :D
|
Odličan je film.
|
Kako sam zadnjih nekoliko dana proveo uglavnom kući jer sam imao gripu, gledajući među ostalim i RLM, večeras sam napokon odgledao Dinner in America.
Film je fantastičan. Topla ljubavna priča ispričana kroz isprva antipatične likove i u kojoj sam gledatelj doživljava transformaciju i rast kako upoznajemo likove i mijenja nam se percepcija. Mislim da je to i bio glavni cilj filma, ima brdo smiješnih scena ali iznimna stvar je što je sve ukorijenjeno u realnosti i nije pretjerano, navučeno ili nerealno samo da bi stvorili zanimljivu scenu. Definitivno jedan od najdražih filmova što sam pogledao i topla preporuka. |
Conclave (2024)
Nije loš ali niti ništa posebno, očekivao sam više. Na kraju nekako ispadne čak kao reklama za katoličku crkvu. 7/10 Wolfs (2024) ako vam se vlaži međunožje na obično promatranje Cloonija i Pitta, onda pogledajte, inače potpuno nezanimljivo i bez neke radnje te se fura na mlake wtf momente 2/10 Lucky Logan (2017) Simpa priča o planiranoj pljački sa twistom. Zabavio sam se. 7/10 Downsizing (2017) ugh, ne znam što reći na ovaj čušpajz. Ako je film i htio biti nešto, fulao je na svemu što je htio biti. 0/10 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:19. |