PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Automobili (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=16972)

bertone 24.08.2017. 20:47

Križanje je dovoljno iscrtano: https://www.google.hr/maps/@45.79378...7i13312!8i6656

https://s20.postimg.org/wkrxvcqvt/Sl...u_20.39.05.png https://s20.postimg.org/movg9gahl/Sl...u_20.39.58.png

... drugi je problem što ljudi ne znaju prometna pravila, voze rastreseni, a ima i bahatih koji namjerno krše prometna pravila ne bi li dobili 2-3 minute ili samo da prave budale od onih koji čekaju u redu... no prožvakali smo te teme već xy puta :)

IcyTexx 24.08.2017. 20:50

Da, iscrtano je tako da svima daje pravo da biraju pa zaborave na prometna pravila.

1v@n 24.08.2017. 20:59

Citiraj:

Autor IcyTexx (Post 3095129)
Heh, "za očekivati je". I ja sam to očekivao, pa sam skoro završio na krovu na tom raskrižju. S lijeve strane su mi uzeli prednost samo tako i uletili u krajnju desnu traku. Trebali su barem iscrtati linije, ako ne metnuti i stupiće. Po tome kako je sad sređeno raskrižje, tehnički, ako skrećem desno, imam pravo odabrati bilo koju traku, a ovaj koji dolazi s lijeve strane me mora propustiti.

Ako sam u krivu oko raskrižja, svakako me ispravite pa da se poklopim ušima. :D

Isto tako imaš ono raskrižje Draškovićeva X Ignjata Đorđića. Dvije trake skreću lijevo i skoro uvijek ovaj iz skroz desne trake koja skreće ide u srednju traku od tri na Đorđićevoj. Također dobro mjesto za popraviti desnu stranu auta na račun osiguranja.

Stupiće ne mogu staviti, jer ovi koji dolaze po Selskoj iz smjera sjevera moraju imati mogućnost prestrojavanja...pa je tu još i bus...ili u prijevodu, moglo bi se da ima volje.

Da, imao sam i na tom raskršću par situacija, skoro uvijek sam u krajnjoj desnoj jer skrećem u Martićevu kasnije, i uvijek netko iz srednje skoro završi u meni.

Isto raskršće...još gora situacija...Skrećem iz svoje trake u Smičiklasovu, opet prema Martićevoj. Uvijek se nađe genije koji se nasere pored, na prugu i hoće mi ući u bližu traku. Kad je taxi, pustim ga (jer nisam siguran na čijoj je strani zakon ako me udari), ali kad vidim da je pored krkan koji ne razumije što znači moj žmigavac i da sam u prednosti...samo čekam udarac. Odmah je tu mahanje rukama i ruka na trubi...budale, štaš
https://s26.postimg.org/tzp3g0n2d/Screenshot_7.jpg
Slična situacija...lijeva traka ide u prvu, desna ide u srednju ili treću. Ne, uvijek se nađe neki genije u lijevoj koji me hoće izgurati jer misli da ima pravo ubaciti se u srednju traku.
https://s26.postimg.org/qet7wsiit/Screenshot_8.jpg

tech 24.08.2017. 21:04

Citiraj:

Autor fanATIk (Post 3095030)
Taj karavan ima "samo" 100 litara veći prtljažnik od tog brava, ono, kutija šibica više stane. :D
A za ovo ostalo, kakvu posluku porati... Nije najudobniji, nema velik otvor prtljažnika, unutrašnjost je katastrofa, socijala živa, prosto ti nije jasno zašto kupci bmw-a ne kupuju daciu npr koja je po tebi vjerojatno bolja po svakoj točki... :D

Al fakat je usro i šefa i stanicu s ovim. :D
E91 je definitivno jedan od praktičnijih karavana u toj klasi. Ona fora s dvodijelnim vratima prtljažnika je genijalna.
Na non-runflat gumama nije ništa neudobniji od jednog A4, ali daleko precizniji. Po pitanju udobnosti i uglađenosti ga šiša C klasa..

Mislim source mi je suživot s tim autom zadnjih 10 mjeseci skoro, ne pričam napamet.

IcyTexx 24.08.2017. 21:05

Yup, ljudi ne razumiju gdje smiju ići kad dvije trake skreću u tri ili više traka. Ne kuže pravilo unutarnjeg.

Jesi li bio kod džamije na Kneza Višeslava X Bauerova X Kraljice Jelene? Prošao sam tamo prije koji tjedan usred noći i nisam skužio kakav mindfuck od raskrižja su tek sad napravili, umjesto da se lupi rotor. A prije je bilo skroz okej raskrižje na kojem se trebalo malo više paziti.

https://www.google.com/maps/place/45...02!4d15.989672

fanATIk 24.08.2017. 21:24

Citiraj:

Autor lowrider (Post 3095123)
Puno para za malo dobitka, za tu lovu ima puno boljih auta.
Al da, baš si citirao vlasnika jednog e91 :roller:

Vidim da je tebi prtljažnik prioritet, kaj onda, dok kupujemo aute prvo kombije da gledamo? :no2drug:

Citiraj:

Autor lowrider (Post 3095123)
Kad je bmw, mora biti reihensechscilindermitallradantrieb :roller:
A ne neke socijalne verzije 318d i slično

A jebga, nismo svi snobovi...

1v@n 24.08.2017. 21:32

Citiraj:

Autor IcyTexx (Post 3095145)
Yup, ljudi ne razumiju gdje smiju ići kad dvije trake skreću u tri ili više traka. Ne kuže pravilo unutarnjeg.

Jesi li bio kod džamije na Kneza Višeslava X Bauerova X Kraljice Jelene? Prošao sam tamo prije koji tjedan usred noći i nisam skužio kakav mindfuck od raskrižja su tek sad napravili, umjesto da se lupi rotor. A prije je bilo skroz okej raskrižje na kojem se trebalo malo više paziti.

https://www.google.com/maps/place/45...02!4d15.989672

Hahaha, najjače križanje u gradu :D

Obično dolazim sa zelenog vala, uz Sheraton, pa izlazim na Držićevu.

Prvo je trokut, pa zebra, još malo ceste, pa stop za skretanje na Držićevu :lol2: Za ravno nema nikakvog dodatnog znaka, pa vjerujem da zbuni ljude koji ne primijete trokut prije

Srećom, iz svih smjerova svi uvijek idu oprezno, pa nikad nisam naletio na nekakvu problematičnu situaciju.

IcyTexx 24.08.2017. 21:38

Da, al sad je (koliko sam uspio skuzit usred noci) sve prepuno stupica i iscrtanih znakova i znakova koji te opominju sa svih strana. Prosli tjedan usred noci sam prosao tamo i bio mi je mindfuck sto su napravili (jos su trajali radovi) jer inace to prođem na autopilotu. Obicno prodem tamo kad idem iz Cinestara ili iz Foodness shopa. :D

1v@n 24.08.2017. 21:40

Nisam prošao onuda od početka ljeta. Izbjegavam ić autom u grad, ako nije nešto službeno u pitanju, pa ne mogu izbjeći. Ne radi sebe, nego genijalaca koji se voze ko muhe bez glave.

U zadnje vrijeme samo pješke, nemam ni za tramvaj živaca. Pola sata mi treba do trga, za to mi se ne isplati trošiti živce i testirati sreću :D

IcyTexx 25.08.2017. 02:16

Evo, prošao sam sad. Metnuli su kružni tok ali s trokutima unutra. Skroz okej. Samo su aljkavo obrisali stare crte pa je po noći malo WTF vidjet gdje je što. :D

Green_FanBoy 25.08.2017. 07:00

Citiraj:

Autor Lewis (Post 3094915)
Ja imam SAG (Sport Automatic Getribe) F1 u BMW F30 i mjenjac je vrhunski, u comfort i eco modu neznas ni da salta, u sport modu se osjeti kad presalt ali salta na visim okretjauma tako da je to i za ocekivati, Nema teorije da bi ga rucno brze presaltao, sa F1 tipkama je zabava, 8 brzina vrtis u okretaje kako te volja :).

Sve vise i vise proizvodjaca se okrece automaticima cka i u baznoj opremi tako da moramo se poceti privikavati polako na to da ce uskoro i mali gradski dobiti neke automatike.

Što je mutavo jer kao nastoj is smanjiti emisije, a dobro je poznato da automatik to ne radi, štoviše, svaki auto za koji sam vidio usporedbu s automatikom ima više CO2, više troši i td. :hitthewal:
Al obzirom da sve ide u ku*** nebi se čudio da bude tako, na žalost.
Ali do tad, manual for life! :roller:

lowrider 25.08.2017. 07:51

Prekjučer gledam u papirima novog 520d, pise gradska potrošnja 4.5l, otvoreno 3.7.
Veli gazda auta, da su brojevi barem puta 2 haha.

Lijepo izgleda, dosta velik auto, al 500 000kn s nekom malo boljim opremicom

Colop 25.08.2017. 08:21

Citiraj:

Autor lowrider (Post 3095229)
Prekjučer gledam u papirima novog 520d, pise gradska potrošnja 4.5l, otvoreno 3.7.
Veli gazda auta, da su brojevi barem puta 2 haha.

Lijepo izgleda, dosta velik auto, al 500 000kn s nekom malo boljim opremicom

Ja bi ih kažnjavao radi iznošenja krive potrošnje.
Ono, toliku potrošnju su vjerojatno uspjeli dobiti vozeći auto u pripizdini donjoj u tri sata ujutro dok su semafori bili izgašeni.
E sad, za tako velik auto potrošnja nije strašna.

Poslano sa mog EVA-L09 koristeći Tapatalk

xlr 25.08.2017. 08:34

Citiraj:

Autor Colop (Post 3095241)
Ono, toliku potrošnju su vjerojatno uspjeli dobiti vozeći auto u pripizdini donjoj u tri sata ujutro dok su semafori bili izgašeni.

I na planeti bez atmosfere!

Lewis 25.08.2017. 08:49

Citiraj:

Autor Green_FanBoy (Post 3095222)
svaki auto za koji sam vidio usporedbu s automatikom ima više CO2, više troši i td. :hitthewal:

Hm neznam sta is ti gledao i gdje ali to bas i nije istina.

evo ti usporedba za BMW F30 (2012--->)

320d Automatic - CO2 - 117g, 4.4 lit/100km
https://www.auto-data.net/en/?f=showCar&car_id=20803

320d Manual - C=2 - 119g 4.5 lit/100km
https://www.auto-data.net/en/?f=showCar&car_id=17212

Slicno je i sa 318d tu su negdje oba u 1-2 CO2 i 0.1 lit potrosnje s tim da je tu u maloj prendosti (tih 1-2 tipa 114-116 CO2) manualac po CO2 a potrosnja ista.

To je samo jedan brzinski primjer ali ima toga dosta sa danjasnjim automaticima, nisu to vise one stare mrcine od automatica koje cekas i cekas a nikako da prebaci brzinu, ko Tomos Automatic nekad :).

Plus cinjenica da sa puno Nm kolko danasnji dieseli imaju Automatci ce duze sacuvait korpu/lamelu na zivotu jer nemozes ju tako lako spalit kao kod manualca (BTW za F30 330d (560Nm) i 335d (630Nm) ni nema opcije manual jer je "previse" okretnog momenta :)

Nik 25.08.2017. 09:24

Citiraj:

Autor Dottore (Post 3095038)

Pazite ovoga, Selska, 50ak m od krizanja sa Horvacanskom, na krovu i u kontra smjeru, a nije bilo sudara s drugim vozilom. 22h, na svu srecu pa nije bilo prometno. Lik je izasao van sam, taman naisla hitna i samo ga pokupila.

http://i.imgur.com/wsE8fLu.jpg

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 3095041)
Drkaj po fejsbuku, tvateru, instadreku i sličnim pizdarijama u isto vrijeme kad voziš 50-60. I to radi jedno 5 minuta. Garantiram uspjeh :D

@mob

Prije par dana, famozno krizanje kod Bauhausa na Zitnjaku, gdje prednost prolaska ima paralelna cesta sa Slavonskom (znaci ova mala ulica koja ide uz Zelenu trznicu, a ne ova velika i siroka koja vodi u Bauhaus) - zena gleda u krilo i drka po mobitelu i tako na slijepo prolazi krizanje u kojem nema prednost.

Posto sam bio na biciklu i skuzio "odsutnu" babu za volanom i prije nego je usla u krizanje, fino sam stao i otpratio ju pogledom - i ne, nije digla pogled kroz cijelo krizanje.

murina 25.08.2017. 09:40

Citiraj:

Autor Lewis (Post 3095259)
Hm neznam sta is ti gledao i gdje ali to bas i nije istina.

evo ti usporedba za BMW F30 (2012--->)

320d Automatic - CO2 - 117g, 4.4 lit/100km
https://www.auto-data.net/en/?f=showCar&car_id=20803

320d Manual - C=2 - 119g 4.5 lit/100km
https://www.auto-data.net/en/?f=showCar&car_id=17212

Slicno je i sa 318d tu su negdje oba u 1-2 CO2 i 0.1 lit potrosnje s tim da je tu u maloj prendosti (tih 1-2 tipa 114-116 CO2) manualac po CO2 a potrosnja ista.

To je samo jedan brzinski primjer ali ima toga dosta sa danjasnjim automaticima, nisu to vise one stare mrcine od automatica koje cekas i cekas a nikako da prebaci brzinu, ko Tomos Automatic nekad :).

Plus cinjenica da sa puno Nm kolko danasnji dieseli imaju Automatci ce duze sacuvait korpu/lamelu na zivotu jer nemozes ju tako lako spalit kao kod manualca (BTW za F30 330d (560Nm) i 335d (630Nm) ni nema opcije manual jer je "previse" okretnog momenta :)

Točno. Moderni automatik troši manje od šaltunga.

Renesis 25.08.2017. 09:59

automatik getribe imaju u principu 1-2 brzine vise (6 manual vs. 7-8-9 automatic), pa onda na racun boljih omjera imaju manju potrosnju.

xlr 25.08.2017. 10:13

A ako uzmemo u obzir automatik kompaktni gradski auto, tipa fiesta/clio/slicni, koji bi se vozio 10k km/god... Gledam uzeti automatik zbog zene kojoj bi to olaksalo malo voznju itd.

- je li redovno odrzavanje takvog automatika skuplje i na sto moram obracati pozornost kod servisiranja?
- osobno ne znam uopce zasto automatik postoji pa me zanima ima li on neke prednosti/mane u gradu i za krace dionice
- automatici u gorenavedenim autima stari nekih 5 godina: go or no go? Gledao bi polovne aute ranga cijene oko 50k kn.

Lewis 25.08.2017. 10:27

Automatik i je najveca prednost u gradu kod stani/kreni/semafori, na otovorenoj cesti nema neke prednosti jer ne saltas cesto pa nije bed malo i lijevu nogu zaposlit :) ;).

T}{OR 25.08.2017. 10:51

Citiraj:

Autor murina (Post 3095275)
Točno. Moderni automatik troši manje od šaltunga.

Citiraj:

Autor Renesis (Post 3095283)
automatik getribe imaju u principu 1-2 brzine vise (6 manual vs. 7-8-9 automatic), pa onda na racun boljih omjera imaju manju potrosnju.

To valjda ovisi i o samom mjenjaču i marki vozila, kod Mazde je poprilično bolja situacija kod ručnog mjenjača:

https://s29.postimg.org/rpqdsd7jn/Ma...nual-_Auto.jpg https://s29.postimg.org/7jmvthbw3/Ma...to-_Benzin.jpg

Vjerojatno zato što nema 7-8 već isto 6 brzina. Tako da ako se radi o 7-8 brzina onda bi potrošnja trebala biti podjednaka IMHO.

Citiraj:

Autor Lewis (Post 3095295)
Automatik i je najveca prednost u gradu kod stani/kreni/semafori, na otovorenoj cesti nema neke prednosti jer ne saltas cesto pa nije bed malo i lijevu nogu zaposlit :) ;).

Točno. Da se vozim primarno po gradu i gužvi - benzinac i automatic dream combo. :)

Dottore 25.08.2017. 11:18

Automstik po pravilu malo teži nego ručni.

Sent from my Nexus 6P

Green_FanBoy 25.08.2017. 11:29

Za aute koji si ja mogu priuštiti je automatik trošio znatno više. Ne trebaš mi uopće novog bimera linkat, za to nemam para.. Kaj mi znači kaj auto od cca 35k € troši manje automatik, kad si to ne mogu priuštiti.. :kafa: Kak ni većina ljudi u ovoj "fantastičnoj" državi..

Linkaj novi auto za 15k €, da automatik troi manje, i imaš:chears:

Lewis 25.08.2017. 11:31

Citiraj:

Autor Green_FanBoy (Post 3095318)
Za aute koji si ja mogu priuštiti je automatik trošio znatno više. Ne trebaš mi uopće novog bimera linkat, za to nemam para.. Kaj mi znači kaj auto od cca 35k € troši manje automatik, kad si to ne mogu priuštiti.. :kafa: Kak ni većina ljudi u ovoj "fantastičnoj" državi..

Pa kupi polovnog (mozes naci 318d za nekih 15-20k EUR), nemoras kupit novi :).

murina 25.08.2017. 13:38

Pa čovjek pita za BMW, ne znam kakva je situacija u autu od 15K€ na koje ciljaš. U Mitu imamo TCT sa 6 brzina i radi odlično. BMW-ov je naravno bolji. Isti taj ZF se sad ugrađuje u Giuliu i Stelvia. Otac gleda za kupiti Mazdu Rx-3 i čovjek u salonu nas uvjerava da je Mazdin automatik isto jako dobar. Vuče za sobom i 4X4 i jači motor (ako se ne varam) što dosta diže cijenu (mislim za 60ak K kn). Rekao sam doći probati u Mazdi 6 koju imaju za probu.

vga killer 25.08.2017. 15:24

Ako misliš na CX-3 i benzinac 150KS sa automatikom...nemoj.

Vozio sam i ta kombinacija je katastrofa. Svi ga hvale kad je uparen sa dizelom, a ovog benzinca toliko ubije da imas filing kao da fali pol motora.
Pita mene kum jesi ti uopće stiso gas kak spada, reko skoro sam pod probio....jednostavno nejde nikak

T}{OR 25.08.2017. 15:32

Citiraj:

Autor vga killer (Post 3095391)
Ako misliš na CX-3 i benzinac 150KS sa automatikom...nemoj.

Vozio sam i ta kombinacija je katastrofa. Svi ga hvale kad je uparen sa dizelom, a ovog benzinca toliko ubije da imas filing kao da fali pol motora.
Pita mene kum jesi ti uopće stiso gas kak spada, reko skoro sam pod probio....jednostavno nejde nikak

EDIT: Sad vidim da je to G150. Šteta, da je CD150 onda bi to bila kompletno druga pjesma...

Osobno ne vidim poantu CX3. Za tu lovu bolje Mazda 3, ili ako se baš želi na SUV onda CX-5.

Colop 25.08.2017. 15:35

Ja sam razmišljao o Mazdi CX3, dok nisam parkirao pored nje i vidio koliko ima mjesta u njoj.
Gore od Q3 je

T}{OR 25.08.2017. 15:36

Yup, sitna je. Sjedio sam u jednoj i moja M3 ima više mjesta.

CX-5 za razliku od CX-3 dolazi sa diesel-ima CD150 i CD175 - oba automatic i 4x4. E to je već druga priča.

Master_Hrc 25.08.2017. 15:37

Pa normalno kad je rađena na platformi mazde 2 ;)

Što se tiče cx-5 mi je bome već brutala, ali mu je takva i cijena...

edit: ok nije tolika brutala, u rangu Rava je ali je definitvno superiorniji po pitanju dizajna, CRVa bolje da i ne gledam s obzirom na njihovu politiku cijena....a švabo u tom rangu i da me zanime neznam s kojim bih ga uspoređivao....

Colop 25.08.2017. 15:38

Citiraj:

Autor Master_Hrc (Post 3095398)
Pa normalno kad je rađena na platformi mazde 2 ;)

Da, to sam poslje skužio googlanjem.
Mislio sam da je cx3 rađena na platformi m3. I to mi je bilo ok.

Tvrdi 25.08.2017. 15:41

Kakvu tek plastiku unutra ima...to je auto za žene...mazdina verzija đukca...Ja sa 180 cm sam se osjećao skučeno unutra. CX5 pak prve serije su bile loše...imao frend onu prvu seriju i imao je problema s getribom i još nečime sad se nemrem sjetit...ulgavnom jedva čekao da ga proda....Od mazde samo 3ca i 6ca...

vga killer 25.08.2017. 15:47

Meni je CX-3 najljepši mali SUV-ić, ali iza je skučena, gepek bzvz, košta ko svetog petra i automatih ubije benzinca. Dizel neću i 4x4 mora bit.

Za 60 tisuća manje, dobiješ novi S-Cross sa svom opremom i 1.4 turbakom i duplo više mjesta

T}{OR 25.08.2017. 15:54

Citiraj:

Autor vga killer (Post 3095401)
Meni je CX-3 najljepši mali SUV-ić, ali iza je skučena, gepek bzvz, košta ko svetog petra i automatih ubije benzinca. Dizel neću i 4x4 mora bit.

Za 60 tisuća manje, dobiješ novi S-Cross sa svom opremom i 1.4 turbakom i duplo više mjesta

Kod CX-5 imaš i benzinac od 194 KS 4x4 u ponudi. :D Za tu lovu je S-Cross bolji izbor, da.

Šalu na stranu, jesi vozio Mazdine nove diesele? Ako nisi, stani odmah sa kritikama. :)

syss 25.08.2017. 16:01

Citiraj:

Autor Nik (Post 3095265)
Prije par dana, famozno krizanje kod Bauhausa na Zitnjaku, gdje prednost prolaska ima paralelna cesta sa Slavonskom (znaci ova mala ulica koja ide uz Zelenu trznicu, a ne ova velika i siroka koja vodi u Bauhaus) - zena gleda u krilo i drka po mobitelu i tako na slijepo prolazi krizanje u kojem nema prednost.

Posto sam bio na biciklu i skuzio "odsutnu" babu za volanom i prije nego je usla u krizanje, fino sam stao i otpratio ju pogledom - i ne, nije digla pogled kroz cijelo krizanje.

e ako tamo nisam ostavio pol kante od cijele kante živaca što imam za promet, nisam ništa.

nevjerovatno kako ljudi tamo ne shvaćaju tko je u prednosti, svaki odlazak u city ili bauhaus imam grč samo zbog tog križanja.

isto ko i spajanje donjih svetica na vukovarsku prema zapadu.

vga killer 25.08.2017. 16:08

Citiraj:

Autor T}{OR (Post 3095404)
Kod CX-5 imaš i benzinac od 194 KS 4x4 u ponudi. :D Za tu lovu je S-Cross bolji izbor, da.

Šalu na stranu, jesi vozio Mazdine nove diesele? Ako nisi, stani odmah sa kritikama. :)

CX-3 košta 240 hiljada, CX-5 neću ni gledat kolko je.

Ne kritiziram dizele, jednostavno ne želim vozit dizel.

fanATIk 25.08.2017. 17:37

Citiraj:

Autor syss (Post 3095405)

isto ko i spajanje donjih svetica na vukovarsku prema zapadu.

E tu ja istresam dnevnu dozu psovanja zbog ovih kaj se s juga uključuju.:D

syss 25.08.2017. 17:45

ja sam taj :D

ma nije ni to problematično tamo da nema ekipe koja siječe i sa jedne i sa druge strane, uvijek ali UVIJEK možeš prikočiti ili ubrzati i ubaciti se u željenu kolonu, žmigavci obavezni naravno, što je isto tako nuklearna fizika jedno 70% vozača... kak sada krenut, kuplung, brzina, gas, volan i još dat žmigavac - nemoguće :D

fanATIk 25.08.2017. 17:50

Citiraj:

Autor syss (Post 3095435)
ja sam taj :D

Ak vidim Clio, bit ću malo učtiviji. :D

A najjače mi je kad se uključim na vukovarsku, i kolona. Ja u lijevoj traci, idem lijevo prema muriji. Mic po mic, milim do križanja. I onda kad sam već blizu semafora, stane auto u desnoj traci i daje žmigavac, kao da ga pustim da se ubaci. Obično žensko neko. Nema jebene šanse pa da sad lijevu sisu izvadiš. :D

syss 25.08.2017. 18:02

ma nema kod mene tamo glupiranja, samo prati moje žmigavce i da li usporavam ili ubrzavam... uvijek idem prvo u lijevu i znam da kad-tad ću se ubaciti u desnu jer idem ravno.

najgore je kad netko vidi da ubrzavam/usporavam i prati moj tempo, a moramo zamijeniti trake... de brate odustani više ili me pusti ili ću ja tebe, nemoj biti konj.

ovo kaj ti pričaš... i sam sam bio u takvoj situaciji dosta puta, ali problem je ako se spajaš tamo sa konzuma/mekdonaldsa i onda nemaš opcije nego ubaciti se u desnu (kad te netko napokon pusti) i onda tek u lijevu.

naravno šupaka uvijek ima koji voze protočnijom desnom i onda hop 3 auta prije semafora idem ja u lijevo i naprave kuršlust totalni jer jednostavno stoje nasred vukovarske i blokiraju promet.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:06.