![]() |
Sljeme - cestom - sjutra
HIiM raja,
sjutra, inshAllah, idemo jaran i ja cestom na Sljeme. Sastajanje kod Gardenwalla okolo 13-14 h i turistički prema Vrhu. Bujrum 'ko mere! Ako treba precizirat vreme onda neka bude 13.30h kod Gardena, znači okolo 13.45h kod Blizneca. jupi Živi bili pa se vozali! EDIT: valjalo bi se u subotu pošteno umrljat prije novog snega! |
procjena: Dema ryano
1 privitaka
Pozdrav ekipa, gledam neki bicikl za buraza pa me zanima vaša procjena (rabljeni u dobrom stanju).
Ovo sam našao o biciklu ( na Češkom:) ) Link: http://www.online-kola.cz/dema-ryano-366.html http://mtbs.cz/clanek/dema-ryano-200...egorie/preview :fala: |
1700-1800 kn.
|
Nekak mi je to malo za tu razinu opreme il' se varam ???
Ako preracunam krune u eure ispada 865 eura (novi). |
Ovisi o stanju... ali to tržište polovnih modela je ogromno, teško je prodati, pogotovo ove osnovnije XC hardtailove, toga ima ko pljeve tako da tu pada cijena poprilično.
|
|
Citiraj:
Kad već pričamo o nebuloznim cijenama, ovaj dućan u Heinzelovoj je šampion http://bicikliprodaja.com/portfolio-...a-gotovinu-10/ Požurite dok nude 5% za keš. |
Citiraj:
Meni je bicikl ok složen jedino kaj na rami piše Dema a ne neko zvučnije ime. @SileTzar nemoj tako o česima ipak imaju oni svoj jaki brand (Author) |
Pa sva oprema je otišla gore što se tiče razine.
Prije je deore/LX bija solidan, danas je to SLX/XT kombinacija, vilice pogotovo. Prije sam na Koni za 7k kn dobija mehaničke shimano diskove, vilicu sa elastomer damperom i lx/deore. Sad za sličnu lovu dobiješ hidrauliku, solidnu vilicu i XT :) Ima u nas kupiti odličnih polovnih bicikli za relativno malo novaca, full XT/Reba kombinacija za 5000kn ili čak i vrlo solidnih FS modela za te novce. |
Citiraj:
15k kn je novi s novim okvirom. |
Car se fino isprosipo :D
Al usao je prvi, u stilu :D Ups, ovo je islo na onaj murinin video :) |
Strmopec danas, parking ispod Bikceviceve, 15:45.
|
Trebam preporuku za obične pedale koje imaju industrijske ležajeve (ne spd i flat s pinovima). Tražim neke koje su dostupne u zg i da nisu preskupe.
Hvala |
Uzmes bilo koje s pinovima i pocupas ih van?
|
Evo i videa iz Rijeke napokon.
Disclaimer: Jbga, dosta se trese jer mi je ovo prva kamera, a i nisam mogao zaljepit onaj normalni mount na kacigu nego sam morao uzet onaj strap mount koji ocito nije bio stegnut dosta. |
Heheheh, sad tek vidim kakve su provalije bile sa strane :D
|
Vidimo se u 15.45...jel imas jos onu kocnicu?
|
Imam, jer je posta u Sloveniji gora od ove nase.
Paket stoji u prijemnom uredu u Ljubljani od petka i ne salju ga na adresu. Vec se i Sasa interesirao gdje je kocnica (bas me iznenadio). Katastrofa, a bas mi treba jaka kocnica za front wheel pivot, ovako ce opet biti veselje :D |
Citiraj:
|
Pogledao video - napokon, usporio se net na poslu da nisam moga slusati radio a kamoli skinuti film za gledanje.
Lijepa voznja, svidja mi se teren, svidja mi se i slika s nove kamere - jedino taj strap mount mozes slobodno u smece baciti, i pod hitno nabavi chest mount. |
Chest mount sam bio trazio u svim ducanima kaj drze GoPro i nitko nema :\
Mislim da mogu jos kvalitetniju sliku izvuc kod rendanja, pa cu se danas jos malo poigrat sa postavkama i usporedit koje su najbolje. I probat nes iskombinirat pa da mi je kamera cvrsce ucvrscena za kacigu |
max, mogu ti pogledat u ST, čini mi se da sam jučer vidio u jednom dućanu chest.
|
Najbolje je kak tlo izgleda ravno na videu, skoro pa da nema nizbrdica, a ono u stvarnosti je veselo :D
|
Citiraj:
|
znaci frajer ga je ostavil danas na aerodromu i pocekiral se za seul samo s guvernalom i kacigom :)
bajk je Gary Fisher Genesis 2.0 rama 15,5 vidi se da ga je gazil, mislim da je model 2009, prvo ide na pranje a onda na testiranje , rama nije nigdi napuknuta ni nis, ocito ima para pa mu se nije dalo placat da ga fura na avion a drugi bu si kupil u svome selu, al guvernal i lulicu si je moral uzet... evo prva fotka https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...28238520_n.jpg treba to sad ocistit :D |
Ok max, pogledam sutra ili ako stignem sad prije posla ;)
|
aaaaaaaaaaaaaa, konacno je dovoljno dug dan da nakon posla mogu na bike, a da to nije samo pol sata....
upravo dosel s voznjice po lokalnim bregima :care::care::care::care: |
ja sam danas takoder odlucio iskoristit lijepi dan :goood:
mala ruta za branje km-a :fiju: |
Sinek koju ti drogu koristis:D
|
Strmopećari.. gdje je danasnji review? :fiju:
(na zalost danas samo morao delati)! Ali zato sutra planiram i ja pohod na Strmopec! Ujutro bi trebala padati kiša, pa oko podneva vele razvedravanje. 14.10h parking ispred Bikceviceve! Svi su dobrodošli.:lol2: |
Ceka se Nik..da ja pise bilo bi ovak-dosli,dovozili(kako ko) i otisli...hvala na pozivu,ak cu bit slobodan dodem sutra...
|
Citiraj:
ma stavio sam slikove pa radim kilmotražu, dok se vrijeme malo ne uljepša :D |
Citiraj:
Kak ti se samo da po cesti? :) |
Citiraj:
uskoro ce se šuma proljepšat pa bi mogli malo po samoborskom gorju izlete radit, kaj kazete na to? |
Citiraj:
|
uskoro ce se šuma proljepšat pa bi mogli malo po samoborskom gorju izlete radit, kaj kazete na to?[/QUOTE]
Eto dobar razlog za ostanak u Zg-u za vikend :goood: |
|
Šta ti je matematika...vozio sam danas Sljeme cestom na devi (focus) i to na kaseti 11-25 i rođena je za noge zapalit. Jeste da mi je ovo 1. Sljeme ove godine, ali brate...čisti levelUP ako nastavim :zdero:
Kolko sam sa ceste video, Lojzek je vozljiv do prvog križanja sa cestom, posle se križamo mi :D |
Citiraj:
Sad bi mogao pasti i onaj veliki trupac, odmah nakon vrha, prvi zavoj lijevo? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:03. |