![]() |
Mene je ovo zadnje zamalo rasplakalo(ovo zadnje s citatima misije i brodovima!!).
Molio bih 5 min. ne postanja u čast ST-a! |
ajd da si rekao 5h ali 5min to je malo :D al evo u cast STa nije bilo postanja :D
a ja ove reprize jos nisa žm gledao....snimio ali nisam nasao vremena za gledanje. jel bilo sta dobro? a ovo s hoshi jel to i s kirom u ds9? |
Jebemu dnevnike i samo 1 TV u kuci... prvo gledaju RTL, pa BHT, pa FTV pa HRT1 dnevnik... :rolleyes: Na svakom kazu isto...al eto...bash tada ide (isao) i ST... :rambo:
A Hoshi mi je ... ma ne svijda mi se...isto i Kira iz DS9 ... : bonker2 |
Citiraj:
|
Citiraj:
Tv-kartica na kompu zlata vrijedi, bogme i VIVO grafa:) |
Citiraj:
|
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:(
nadam se da se moderatori neće ljutit radi ovoga iznad, ali to je izkaz velike duševne boli u mome srcu, jer smo ostali bez svima (barem u ovom topicu) dragog ST-a...a jedan od najvećih pozitivaca - Tucker je umro,žrtvovajući se za kapetana... :( šmrc:( |
Citiraj:
|
Bolja je ovako zločesta:D :D
|
e to im je stvarno totalna glupost bila sa su Tripu napravili i opet ona Archerova njuska u centru pozornosti mos mislit fuj najgori kraj ikada,,,,,, bas kad sam mislio kako ce zavrsiti s Kirkovim rijecima efo ga Archer FUJJJJJJJJJJJ
|
Ma je, Archy je zemzo al je bolji od Siskoa (a.k.a. agresivac) :)
Čovječe taj Sisko bi dobio sinaptički šok svaki put kad mu nešto izađe iz one crvotočine...:smoke: ja bi ST opet!!!!:( :( |
Citiraj:
|
Citiraj:
heh...nije htio da kapetana shebu a i tako i ovako je bio žalostan kaj se posada razilazi itd...pa ono... usput je to smislio :D gledamo ja i stari ovu oproštajnu epziodu (hebemti nikad ne uhvatim početak:fuming: ) i on mene nakon 45min koliko više traje serija ,,jesi ti išta ovdje skužio??'' |
Meni se cini da su ovu epizodu snimili ne kao oprestajnu ove sezone nego kao oprostajnu forever :( :grrr: Zar je moguće da će sa Arčijem zavrsiti jedna od legendi SF serija?
|
ma bude jos ST serija nemoze ovo smece biti zadnje,,,,,, a stvarno je bilo glupo u potpunosti,,, i ono Trip je danas poginio a oni svi sutra raspravljaju o tome kako su dobili losa mjesta,,,,,,,, a i ona T'pol napravili su drolju od nje u toj zadnjoj epizodi malo plazi po Tripu malo po kapetanu,,,,,,, uzas
|
Citiraj:
|
Šmrc:(
We whan't Star Trek!! |
Citiraj:
I nikad necu prezalit sto proda Hauppauge TV karticu... :( Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jadzia Dax rulzz :D
|
Citiraj:
I Haminu "razvodnu kutiju" tako da mi je u nju spojen i linijski DVD i VHS i mogu birati hoću chinch, S-video ili preko scarta:p |
Seven Of Nine i T'Pol su ipak najbolje.
|
Naravno!!!!!!
Nema boljih :p :p |
[QUOTE]Originally posted by MadBoY
[B]Imam VIVO ... al mi je pokvaren dio koji ide u SCART pa slika bude crno bijela i treperi crno bjela nije zbog scarta nego zbog toga sto katica nije postavljena napo Pal-B, probaj postavit pa javi dal je u boji |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Šta vi imate protiv Enterpirsa, meni je baš fora!
Jeste skužili da je onaj misteriozni frajer s kojim se Reed sastao ustvari radi u budučem Section 31, barem sam ja to tako shvatio i valjda je to tako shvačeno! |
Onim sa DS9 koji su gnjavili Bashira?!
|
Citiraj:
|
Coool...
Je stavljaju sad nekaj umjesto ST-a uopće ne pratim kaj je na telki samo Ogame:D |
Citiraj:
|
i o čemu čemo sada pričati?
|
to je dobro pitanje :confused: jedan od najduzih thredova nema vise svakodnevnu temu :mad:
a mozemo i o ST filmovima :D |
AJmo neka pitanja npr:
Kako se zvala 2. doktorica na Picardovom brodu? (ni sam neznam : lol2 : ) |
Citiraj:
|
Citiraj:
druga je bila Beverly Crusher i savjetnica je bila Deana Troy :D :D :D :D :D :D :D :D ay sad drugo pitanje Na kojem je brodu Picard prvi puta sluzio kao kapetan??? |
Ajd sad pitanje jel ima netko broj mobitela od T'Pol?
|
Citiraj:
Al hoćeš ju probudim pa ju pitam?:beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
yep koja je vrsta Borg kraljica?? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:28. |