![]() |
Citiraj:
Pregrist bahati jezik i jednostavno zašutit - pogotovo kad nije u pravu:rolleyes: |
Ajde ajde.... Žderonje su blizu... Sve bu vredu nakon jedne, dve pivice... Najte se svađati ko deca u vrtiču.
Osim toga kad ZED ode kog bumo navlačili tam ? Ja i dalje tvrdim da je rak chiter :mrgreen: |
Fleks je sve reko...
Možda je ZEDu psovke kao poštapalica :D I ja volim napisat neku, ali nikad usmjerenu prema nekom, nego samo prema sebi, ali u javnom chatu :D :beer: |
Citiraj:
I zasto nisam u pravu?? Mozda zato sto sam trazio ravnopravnost na serveru?? Ali ne, Uobrazeni suborci su to odma okrenuli u drugom smjeru:smoke: Jednostavno sam pito zasto sam ja kickan zbog die bitch A Mitzek, Fish.... zbog pas mater itd itd nisu, a na to neki nisu znali odgovorit nego su pricu u drugom smjeru odveli pa sad ispada da su oni u pravu, jel? Svaka cast MM na tvojem istupanju kod placanja servera, i Raku na dobroj volji sto hoce bit admin ali dal vam to daje pravo da izigravate sherifee? Ja ni u jednom trenutku nisam napiso da vi niste dali svoj udio, ali ako smo svi dali jednako onda imamo i jednaka prava na serveru I na kraju svega ja ispadam bahat i kreten i sta ja znam sta sve ne zato sto sam to natuknuo:rolleyes: |
Eto što se dogodi kada je nekome važnije psovanje i vrijeđanje od zajedničkog igranja igrice. Oprosti, ali ja to neći shvatiti niti za 1000 godina.
Jesam li ja povlašten? Jesam jer sam admin i samim time me nitko ne može banati. I tako ti je to u životu. Ni med cvetjem ni pravice. Tako ni na ovom serveru. Naravno, netko je slijep da vidi kako nisi biojedini kickan i da su se svi drugi popravili i prestali sa glupostima, ali ti tu ne mogu pomoći. A baš se neću ni truditi. I ovo što pišem je veše nego dovoljno. Na nekom drugom serveru ti ne bi napisali ništa i puknuli ban. Pitam se što je sa ostalim igračima koji mogu bez psovanja? Jesi li ti jedini u pravu? Ako jesi, i budi jedini i sam. Puno se stvari rješavaju glasanjem i tako će i ostati. Samo da podsjetim da toga na PCE nema. I nitko s tim nema problema. Možda da i u igri to ukinemo? Možda bi samovolja bolje odgovarala? Iskreno mi se fučka da li će netko plaćati ili neće, da li će server raditi ili ne, da li će biti public ili private. Mogu ja i da ne budem admin. Ali ako jesam, biti će server bez psovanja i vrijeđanja, kao i nekih drugih sitnih pravila. Svidilo se to nekome ili ne. |
Dajte prekinite više s tim glupostima... ja nisam bio tada online na serveru da znam točno o čemu se događalo ali ovo je stvarno prevršilo svaku mjeru...
ffgs ovo je obična igra, ispucavajte svoje frustracije negdje drugdje fgs; DOSTA! |
ALI to sve i dalje ne otlanja moju sumnju od Raka. Ovo je sve takticko odvlačenje od ČINJENICE da je Rak Čiter :D:D:D
|
Zede,ponašaš se ko govno i sve više počinje smrdjet oko Tebe..ak ne prestaneš srat,razjebat češ i ostalima,još 35 bedaka ,koji se drze reda,njihov kutak za zabavu,jebote pa kud samo Tebe nekaj stalno smeta?? kaj si ko Kalimero?? nepravda ovo ,nepravda ono,kaj hoćeš više..da ti se svi poklonimo i zalegnemo ničice pred Tvojim Velikim Egom?? ak neko ima nekaj pametno za reć ,uvijek ga saslušam,al ak je neko kao Ti povlaći me za žicu i tera me neki vrag da i Tebe malčice protresem,zdrmam i ohladim Tebe i Tvoje zajedljive spike..jel kužiš ? koji si Ti krelac , i kojim pravom hoćeš razjebat zabavu svima??steraj se u mišju rupu i cijući kome hočeš,sad si stvarno zaslužil da Te uživo opalim vritanjkom i po ušima,koji se kuac stalno sereš i kevčeš po svima?
|
dečki, pa čemu sad sve ovo...??
ja fakat ne igram puno, možda sta vremena dnevno, sve je ok, htio sam noob stick, glasovanje je reko da nemre i ja reko ok, malo se zabavim, malo lupim po tastaturi (ili buraza ako je blizu), malo psujem (na glas) i tako...ali uglavnom je naglasak na zajebanciji - a vi ovako... |
Citiraj:
I nebum ja ostaloj 35-orici razjebo zabavu, nek bute vi koji se drzite neznamcijegkodeksaponasanja odnosno onak kak vama pase,pa posle kad ti nekaj neko prigovori taj je govno, krelac, lik s velikim egom i kaj ja znam kaj sve nije Sa "fuj fuj zed dobar" se obracaj svome pesu, meni nemoj A vritnjake i vusesa cemo rijesit kad se pogledamo oci u oci |
Ovo postaje prava sapunica:D
|
E pa jeste limachi stvarno. Ak u pravilima pise, NEMA PSOVANJA, onda ga N_E_M_A. Bilo to interno, externo, ljevo desno, jednostavno nema, niti iz zajxxxxxije. Nismo uzeli server za chatanje, nego igru. Ne zanima me nitko, ali ovo ne vodi nigdje. Haug: finger :
|
isuse zed, chovjek te je dvostruko stariji i ima dijete tvojih godina, malo poshtovanja nebi bilo na odmet.
je i mitzek pretjerao, ali vech che on to skuzhiti. stari dobri mitzek. ;) nhf i jednom i drugom.... mislim da bi trebala pasti pokoja isprika za "grube" rijechi, ipak nije da se "poznajemo" od jucher... ovome shto sam sad chitao, nije stvarno bilo potrebe. dechki hebemu, imamo nash hebeni server i umjesto da smo svi gore i zahebavamo se i napucavom kundakom/gevintachom/mashnikom, tu se prepucavamo..c c... manje psovki, vrijedjanaj suigracha nisu potrebna, sad u kojem je konktekstu bilo to o chemu je rijech, ne znam tochno, ali ako je netko bio jednom upozoren zbog toga na ovaj ili onaj nachin, zdrava pamet bi nalozhila da se sa tim prestanem, jel? popijte pivu u petak, lijepo poprichajte i smirite se do tada uz chashicu razgovora i pive, ;) i jednu za mene na takodjer strusite zhderonjama, jer se po svoj prilici nechu pojaviti ovaj petak, zbog nekih unapredqracpipica obaveza scheduled za 10.03. : finger : dechki, have phun, igra je za zabavu...... ;) |
Pao server:(
EDIT: Sad ponovno radi:D |
evo i sad, kaj je bilo?
i btw. zašto mi je odjednom COD2 na mađarskom?????? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jupiii... :) ... server je tu... i po lijepom obicaju odma su posle prepirke...ah...da nema toga vec bi mi bilo jako cudno...
al, nazalost, morat cu vas pustiti jos neko vrijeme da trenirate :D ... dok ja ne dodjem i pocnem... pucati... ^^'''' |
ima li jos mjesta na serveru? nisam nigdje nasao primate li jos igraca ili je popunjeno (a koliko postova ima nebi bilo cudno da sam nesto fulo)
uglavnom ako ima mjesta posaljite mi broj racuna na pm pa uplatim za 6mj ako namjeravate igrat tak dugo |
Svježa krv:D
Naravno da ima mjesta nikako da se svi skupe:( Javi se Mister M-u ili Raku |
Ja sam napravio uninstall i ne igram CoD2 dok ne izadje patch jer je ovo kriminalno...
Ubiju me kroz zid, pa pogodim sa Gewehr nekoga 4!!! puta u vugla i njemu nista, pa trcim i pogodi me sretnik metar iza ledja i umrem, a sto ce ciljanja tice tu jedino sniperi sa scopeom udaraju di bi trebali, lose :( Odo igrati UO, ipak se osjeti kad razlika izmedju igre koja je v 1.0 i one koja je dogurala na 1.51, CoD je CoD, ali radije cu onda igrati onaj koji ne vrvi bugovima! |
ajde ajde cat, ne biti takav kritichar... ;)
btw, bilo je dobro vecheras, jedno vrijeme i 17 ljudova... niej bilo chitera, (previshe) kempera, (previshe) snipera.... |
Mozda bi i vi trebali biti kriticni :P, ali kad ubijem 5 ljudi u 4 sec na pola metra sa snajperom, mislim to je smijesno...
|
Citiraj:
jel mi neko može reč koje on ima .iwd fileove u \main folderu jer će me ovo izludit |
madjarosh je sjajan!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Pošalji mi log main fajla. M |
Citiraj:
on na prvom mjestu, ja na zadnjem. znao sam! |
Citiraj:
i da, namjerio si se na Gruntovčana,ja ti ne odustajem tek tak,spreman sam iči do kocena ak treba,jer nemreš furt jambrat i kenjit i očekivat da ti se nitko ne suprostavi... |
Citiraj:
|
friendly fire is not tolerated! :D
pa nisam ja bash zadnji inache... :o samo kad chatam... :o (hebemu, kakav je ovo smile --> :o ) |
|
ja imam namjeru,
ali mi ga josh neki dripac...kahm... :rolleyes: nije vratio... |
Upravo sam se naigrao ko covjek u UO, cak i lijepse izgleda nego dvojka i oruzja su puno bolje rijesena (citaj: ppsh ne dolazi uz scope)
|
Citiraj:
Fala, M |
Moraš stavit prvo "osnovni" pa na njega instalirat UO.
http://img83.imageshack.us/img83/928...board012mr.png |
Citiraj:
UO nije standalone ekspanzija, znaci za igranje je potreban i origigi CoD. |
Da malo razbijem monotoniju, evo malo od jucer/sinoc sshotova, mogu rec da mi je jucer bio jedan od zanimljivijih dana za gejmat, vjerojatno zbog ekipe i S&D!!
CTF http://img123.imageshack.us/img123/7...00116ov.th.jpg http://img123.imageshack.us/img123/3...00122ku.th.jpg S & D http://img162.imageshack.us/img162/9...00135mf.th.jpg http://img162.imageshack.us/img162/5...00148eh.th.jpg HQ http://img123.imageshack.us/img123/5...00151jj.th.jpg T D M http://img162.imageshack.us/img162/7...00168vm.th.jpg I za mene poseban TDM, sve se odvijalo okolo one kuce sa tendom: roller : http://img162.imageshack.us/img162/5...00178oa.th.jpg Po ovoj slici znam zasto me Scorpio_007 skida sa lampom iznad glave kad pisem: hello2 : http://img162.imageshack.us/img162/4...00093yx.th.jpg |
svida mi se sto se počeo igrat search and destroy!!!!nemam iskustva od prije u tome, ali dokaz je da team funkcionira savrseno kad se igra kooperativno!!!!
ja i terminator smo igrali zajedno na onoj s crkvom i samo je r.b skuzio taktiku jer je bio prije u nasem teamu!!!!ali svaka čast svima super ste ekipa!!!!:beer:kaj se tiče psovki!!!tu i tam mi se znala ometnut koja ali vezana za npr tommy gun jer mi ponestane metaka u okrsaju sa mp44 pa onda bude j.... ti sarzer ko ga napravi malog!!!!pozdrav svima: hello2 : |
Citiraj:
Fala, imaš čašu mlijeka od mene:clap: M |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:45. |