PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Liga prvaka i Europska liga...Lige petice 2015/2016 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=270897)

1v@n 24.04.2016. 11:15

Hoće li netko preimenovati temu u Real i Barcelona pa otvoriti novu za normalne rasprave o nogometu bez ovih gluposti?

listerstorm 24.04.2016. 11:20

Citiraj:

Autor 1v@n (Post 2918018)
Hoće li netko preimenovati temu u Real i Barcelona pa otvoriti novu za normalne rasprave o nogometu bez ovih gluposti?

Pa logično da se priča o Realu i Barci kad je prvenstvo potpuno otvoreno a to su dva najpopularnija kluba.

Čudilo bi me da prevladavaju neke druge teme. No sudjelovanje u raspravi je proizvoljno pa kome se ne sviđa lako pogleda dalje. :)

Dok nema osobnog vrijeđanja, spamanja i lažnih informacija, nema razloga za sankcijama.

1v@n 24.04.2016. 11:42

Tema je Liga prvaka i Europska liga...Lige petice 2015/2016, a 99% rasprava je o tome je li bolja Barcelona ili Real, Ronaldo ili Messi, je li Barcelona pokradena ili možda Real...

Da bi nešto konkretno čovjek pročitao o nogometu koji se tiče teme, možda na to naleti u jednom od 50 postova. Lige petice...samo španjolska op Realu i Barceloni, eventualno uleti Atletico, tu i tamo sprdanje s engleskom, od ostalih liga, spomene se Juventus, Bayern i PSG, ostalo je mrtvo.

Ili ljudi ne znaju ništa pametno reći osim kako je tko pokraden, zašto je Messi zabio više od Ronalda i gdje Neymar provodi slobodno vrijeme ili je u nečem drugom problem.

Znam samo da dođem u temu baciti oko i sve što svaki put vidim je gore navedeno...

Mirkopoter 24.04.2016. 11:44

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2917999)
Nebuloze kažeš? Znači i ti tvrdiš da bi tijek utakmice promjenio prije taj penal (ako se pretpostavlja da bi ga uopće zabili) za 1:1 nego da je bilo 1:2 iz situacija gdje ih sudac nije oštetio?

I još jedna stvar - vrlo ružno i bezobrazno od tebe da interpretiraš moj tekst kako ti misliš da piše. Čitaj što sam napisao emilu. Nigdje ne piše da je OK što te je sudac pokrao, nego piše to da se glupo vaditi na penal koji nije dosuđen i pitanje je jel bi bio poentiran nakon kojeg bi bilo 1:1 (situacija je bila u 45.minuti prvog poluvremena), a ne zabrinjava te to što si ladno mogo utrpat 2 gola i reći Adios Embrios puno prije toga.
To je bio moj odgovor emilu koji na kraju nije ni gledao utakmicu. Ja jesam. Stoga, lakše sa lažima i prozivkama.

Suđenje je bilo katastrofalno i na štetu Sportinga. Više zabrivanja činjenica što su svirana 2 penala od kojih jedan nije bio, a drugi pitanje je li bio i to što je Suarez zabio gol i offsidea od jednog metra. Toga su uhvatite, a ne ruke Piquea.
Što sad? Ni prvi ni zadnji puta. A ovako svaka utakmica se može analizirati "e da je ovo, e da je ono..." .

E da se Lillian Thuram poskliznuo i pao u kadi ujutro prije utakmicu sa Hrvatskom 1998, bili bi svjetski prvaci. I kaj sad?

Znači da oni nisu imali te 2 prave šanse onda bi rekao "kaj sad, ionako nisu imali nikakvih šansi, pokrao ili ne isti bi rez bio" :lol2:

Stvarno me razočaravaš izjavama.

listerstorm 24.04.2016. 11:57

Citiraj:

Autor Mirkopoter (Post 2918027)
Znači da oni nisu imali te 2 prave šanse onda bi rekao "kaj sad, ionako nisu imali nikakvih šansi, pokrao ili ne isti bi rez bio" :lol2:

Stvarno me razočaravaš izjavama.

Vučeš čovjeka za jezik i stavljaš mu u usta riječi koje nije izgovorio.

Ovo su ti gadne provokacije i odlučio si plesat po tankoj žici, samo, mislim da si precjenio svoje umijeće u tom plesu.

Mileni 24.04.2016. 11:57

Citiraj:

Autor 1v@n (Post 2918024)
Tema je Liga prvaka i Europska liga...Lige petice 2015/2016, a 99% rasprava je o tome je li bolja Barcelona ili Real, Ronaldo ili Messi, je li Barcelona pokradena ili možda Real...

Da bi nešto konkretno čovjek pročitao o nogometu koji se tiče teme, možda na to naleti u jednom od 50 postova. Lige petice...samo španjolska op Realu i Barceloni, eventualno uleti Atletico, tu i tamo sprdanje s engleskom, od ostalih liga, spomene se Juventus, Bayern i PSG, ostalo je mrtvo.

Ili ljudi ne znaju ništa pametno reći osim kako je tko pokraden, zašto je Messi zabio više od Ronalda i gdje Neymar provodi slobodno vrijeme ili je u nečem drugom problem.

Znam samo da dođem u temu baciti oko i sve što svaki put vidim je gore navedeno...

Hoce li Monaco pobjediti Rennes u gostima danas, pa smanjiti zaostatak za PSG-om na samo 25 bodova?

Poanta je da vecina ovdje prati spanjolsku ligu. Osobno pratim vise njemacku, recimo schalke - leverkusen je jucer bila odlicna i uzbudljiva utakmica. Ali kad god nesto napisem o bundesligi, gotovo pa nitko ne reagira. Pa ni ti.

Dok s druge strane spanjolska je trenutacno najdramaticnija, iako se tako nije cinilo prije 2 tjedna. A gotovo svi ju prate, da to jos jednom napomenem.

Osobno bi mi bilo drago da si ti prvi uletio sa postom o schalke - leverkusen i borbi za LP u bundesligi, jer prvenstvo je prakticki rijeseno. No nisi. Kao ni bilo tko drugi.

Samim time ne shvacam zasto se bunis na komentare o spanjolcima?

Mirkopoter 24.04.2016. 12:01

Citiraj:

Autor listerstorm (Post 2918031)
Vučeš čovjeka za jezik i stavljaš mu u usta riječi koje nije izgovorio.

Ovo su ti gadne provokacije i odlučio si plesat po tankoj žici, samo, mislim da si precjenio svoje umijeće u tom plesu.

Ako imaš što dodat na temu o kojoj pišemo slobodno dodaj, gadne provokacije i plesovi, daj molim te o čemu ti pišeš :lol2:

listerstorm 24.04.2016. 12:12

Simeone naredio sakupljaču lopti da baci jednu u teren kako bi prekinuo kontranapad gostiju.

http://www.24sata.hr/sport/za-naslov...u-teren-471044

dh41400 24.04.2016. 12:19

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2918035)
Nažalost da... gledao sam utakmicu i nisam ništa pisao ovdje jer vjerojatno bi se post izgubio.

Što se utakmice tiče, 3 gola u 6 minuta dobiti, i od toga da su 2 golmanova je zbilja tragedija za Šalke koji je do tada imao pobjedu u rukama.

Baš čitam ovo za evropske kvalifikacije unutar Primere:
Citiraj:

Teams placed fifth and sixth in LaLiga play in the UEFA Europa League, along with the cup winners. If both teams in the cup final finish in the top six, an additional berth in the Europa League is given to the team that finishes in seventh.
Fućka ti se, Sevilla je u finalu kupa, pa ako i preteknu Bilbao, te ih Celta također preskoči, opet su Baski barem u EL :)

Citiraj:

Autor listerstorm (Post 2918038)
Simeone naredio sakupljaču lopti da baci jednu u teren kako bi prekinuo kontranapad gostiju.

http://www.24sata.hr/sport/za-naslov...u-teren-471044

Znači bio sam blizu :D
Citiraj:

Autor dh41400 (Post 2917977)
Nisam ni ja skužio dok nisam pogledao reprizu ... a još mi je bilo čudno što sudac toliko priča sa Simeoneom na kraju prvog poluvremena :D

Malagin igrač u 45. min krenuo u kontru, a netko sa Atleticove klupe (vjerojatno Simeone) šutne drugu loptu tom igraču u noge. Opstrukcija igre i fino lijepo, marš na tribine :D

akoj 24.04.2016. 12:36

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2918035)
Nažalost da... gledao sam utakmicu i nisam ništa pisao ovdje jer vjerojatno bi se post izgubio.

Što se utakmice tiče, 3 gola u 6 minuta dobiti, i od toga da su 2 golmanova je zbilja tragedija za Šalke koji je do tada imao pobjedu u rukama.

Ovakvi preokreti Levera pod vodstvom Schmidta više ne bi trebali nikoga čuditi.

listerstorm 24.04.2016. 18:52

Arsenal pao na 4. mjesto s tim da je i to upitno s obzirom na raspored do kraja, a prije 2 mjeseca bili su u utrci za naslov (kao i toliko godina do sada no i to je zapravo samo fikcija jer oni nikada nisu bili sposobni za takvo što).

Na Arsenal Maniji su konačno progledali pa se okreću protiv Wengera (doduše trebalo im je gotovo desetljeće da progledaju).

No, lika je pregazilo vrijeme prije gotovo 10 godina ali toliko dobro kotira gore da se usudi i vlastite navijače smatrat debilima (radi to doduše i uprava kluba i to godinama - najskuplje ulaznice u ligi).

Hamm 24.04.2016. 19:55

Lisice :)

I CFC je jučer odigrao odličnu tekmu. ;)

mamutarka 25.04.2016. 00:02

Turska :D

buljo 25.04.2016. 12:35

Ako se ovo realizira i sljedeće godine bayern uzima prvenstvo.
http://www.index.hr/sport/clanak/sen...ca/889258.aspx

Super liga :)

Mirkopoter 25.04.2016. 12:47

Bayern ima dobre stopere i opcenito obranu, uzimaju prvenstvo sa i bez njega.

buljo 25.04.2016. 12:50

Ne razumiješ ti poantu toga očito...

Mileni 25.04.2016. 13:18

Meni ovdje nije kriv ni Bayern. Kriva je konkurencija.
Pa jeben ih glupe, bavarci im godinama uzimaju najbolje igrace. I to uglavnom za mizeriju. Kod potpisa ugovora stavi klauzulu da ukoliko igrac ide u bayern, onda xy mil € je veca odsteta. Ili neka idu u eng/spa/whatever.

Mirkopoter 25.04.2016. 13:59

Citiraj:

Autor buljo (Post 2918405)
Ne razumiješ ti poantu toga očito...

Onda napišeš "super liga kad si jedan klub moze uzet bilo kojeg igraca iz lige" a ne da osvajaju i sljedece godine. Iako nista cudno, zna se da rade sta hoce.

burmuz 25.04.2016. 15:43

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2918450)
Decidirano tvrdim - ukoliko finale bude Real Bayern, navijam za Real. I ako ih Real dobije i gol zabije Ronaldo, kupujem njegov dres.

Toliko o tome koliko volim Bayern. :D

Nadam se original. Nemoj da Perez mora skidati plaće. :D

burmuz 25.04.2016. 16:52

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2918475)
A ne, od Ramiza sa štanda... orginal jasno :D

Samo pripazi, orginali su ti bez natpisa. Morati ćeš dati štampati. ^^

ExtremePower 25.04.2016. 17:11

We made Hi5tory! :goood:
Prvaci! 5. put zaredom... Forza Juve! :chears:

panda505 25.04.2016. 18:06

Gracenote prognoza

emilblomsky 25.04.2016. 20:34

Tako je brko,ožeži!

nino 25.04.2016. 21:42

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2918475)
A ne, od Ramiza sa štanda... orginal jasno :D

A ne. Ja doniram u tom slucaju.

listerstorm 25.04.2016. 21:52

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2918450)

Decidirano tvrdim - ukoliko finale bude Real Bayern, navijam za Real. I ako ih Real dobije i gol zabije Ronaldo, kupujem njegov dres.

Toliko o tome koliko volim Bayern. :D

Nebi valjda navukao dres Geloja ili kako već bijaše :D

buljo 25.04.2016. 22:07

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2918601)
Nisam rekao da bi ga OBUKAO, nego kupio :D

Baš sam mislio napisat da ako bi ga i nosio to bi bilo po zimi ispod 3 majice da se ne vidi da ga nosiš :D

listerstorm 25.04.2016. 22:07

Citiraj:

Čisto da iskažem svoje poštovanje i ljubav prema Bayernu. Stoga, svi mogu osvojiti LP što se mene tiče, osim FC Kartoffen-gegesena. :D

aha, onda ok :D

Koliko god zvučalo nevjerojatno ali čak sam za Real prije nego za ATM i to najviše zbog ciganluka Simeonea s napucavanjem dodatnih lopti.

Tako nešto ljigavo još nisam vidio.

1v@n 25.04.2016. 22:24

Citiraj:

Čisto da iskažem svoje poštovanje i ljubav prema Bayernu. Stoga, svi mogu osvojiti LP što se mene tiče, osim FC Kartoffen-gegesena. :D

Evo Brko, jedna samo za tebe, sadržaj mog ormara :)
http://s26.postimg.org/71iu6qzet/20160425_222050.jpg
Citiraj:

Autor listerstorm (Post 2918604)
aha, onda ok :D

Koliko god zvučalo nevjerojatno ali čak sam za Real prije nego za ATM i to najviše zbog ciganluka Simeonea s napucavanjem dodatnih lopti.

Tako nešto ljigavo još nisam vidio.

Meni su ljigaviji kaskaderski potezi, glumatanja i iznuđivanje kartona od strane Barcinih igrača i trčanje svih tih igrača na suca, ali to se ne kažnjava, iako također prekida napade i koncentraciju.

akoj 25.04.2016. 22:36

Lijepo je vidjeti još nekoga tko hejta grobare Bundeslige.

buljo 25.04.2016. 22:38

Citiraj:

Autor 1v@n (Post 2918609)
Meni su ljigaviji kaskaderski potezi, glumatanja i iznuđivanje kartona od strane Barcinih igrača i trčanje svih tih igrača na suca, ali to se ne kažnjava, iako također prekida napade i koncentraciju.

Znači oni su jedini koji trče sucima i iznuđuju kartone?

listerstorm 25.04.2016. 22:40

Da, iznuđuju i glumataju i Barca i Real no zanimljivo da Iv@n ne spominje ove potonje.

draksa 25.04.2016. 22:42

Citiraj:

Autor buljo (Post 2918612)
Znači oni su jedini koji trče sucima i iznuđuju kartone?

Daj mi neku drugu ekipu di 10 igrača doletava kod suca kod svakog malo oštrijeg faula ili kada njihov igrač treba dobit karton

buljo 25.04.2016. 22:46

Citiraj:

Autor listerstorm (Post 2918616)
Da, iznuđuju i glumataju i Barca i Real no zanimljivo da Iv@n ne spominje ove potonje.

Ne radi se samo o realu, svi su jadni nevini a onda se dogodi ono kaj svi govore da je nemoguće :D

Citiraj:

Autor draksa (Post 2918617)
Daj mi neku drugu ekipu di 10 igrača doletava kod suca kod svakog malo oštrijeg faula ili kada njihov igrač treba dobit karton

Iz najjače lige na svijetu, najmuškije lige na svijetu, u toj ligi se to ne radi nikad, svi su oni sveci, a zapravo to ovako izgleda u praksi ;)

http://ichef.bbci.co.uk/onesport/cps...75_chelsea.jpg

Ak dobro vidim točno ih je 10, jebi ga golmanu se nije dalo dolazit. :care:

draksa 25.04.2016. 22:52

Citiraj:

Autor buljo (Post 2918620)
Ne radi se samo o realu, svi su jadni nevini a onda se dogodi ono kaj svi govore da je nemoguće :D

Iz najjače lige na svijetu, najmuškije lige na svijetu, u toj ligi se to ne radi nikad, svi su oni sveci, a zapravo to ovako izgleda u praksi ;)

Ak dobro vidim točno ih je 10, jebi ga golmanu se nije dalo dolazit. :care:

Ok ajde našo si drugu ekipu koja to zna radit :D

Iskreno rijetko gledam Barcu ili nogomet u zadnje vrijeme općenito ,ali njih sam najviše vidio da to rade posebno Alvesa koji za najmanji dodir pada ko pokošen ,a ubija druge i pravi se lud kada sviraju faul :D

Realove igrače nisam primjetio da u toj mjeri trču oko sudca , obično kada to rade je u El Clasicu nakon što je već bar 5 Barcinih oko njega :)

buljo 25.04.2016. 23:00

Svi to rade, neki više neki manje, ni jedne ne opravdavam al je fakat više smiješno da se samo barcu spominje, jer svi drugi ispadaju anđeli.

Kad spominješ alvesa mogao bi spomenut uvijek neizostavnog ronalda, taj ima snagu da se odhrva skoro svakom prosječnom braniću a pada na svaki dodir (ili bez dodira) i onda maše rukama na podu, treba se vratit mjesec dva unazad i prisjetit se kak je pao bez dodira i mahao sucu i zbog toga je sudac svirao slobodni i dao žuti ovom obrambenom koji ga nije ni pipnuo. Sličan njemu je drogba, mrcina od čovjeka a padavičar svjetske klase.
Dovoljno je pogledat ibru, tako pravi igrač igra. Ne bu taj pao po duhu svetom...

Ne bum dalje pisao jer nema smisla, neki nikad ne skuže niš. Evo mirkecu se trebalo crtat kaj znači kupnja hummelsa jer drugačije ne razumije, thug life.

Mileni 25.04.2016. 23:06

Spursi remizirali. Nabrzaka preletih, ali ako se ne varam, Lisicama 3 boda donose naslov :D

Citiraj:

Autor listerstorm (Post 2918616)

Hebes real, jos je zanimljivije sto ne spominje ove ciji dres u ormaru ima. Robben se voli koprcati vise od kristine i alvesa zajedno, ali ono, on valjda nije zanimljiv ivanu :D

Mirkopoter 25.04.2016. 23:08

Citiraj:

Autor buljo (Post 2918626)
Evo mirkecu se trebalo crtat kaj znači kupnja hummelsa jer drugačije ne razumije, thug life.

Pročitaj odgovor buljek pa budeš vidio kom se treba crtat.

Što se tiče padova kao pokošen.. Alba, Mascherano, Alves, Busquets, Neymar, Suarez, ne znam jesam kog zaboravio.

1v@n 25.04.2016. 23:22

Svaka ekipa ima bar jednog. Barca ih ima najmanje 8. Ne branim Robbena, Ronalda i slične, gadi mi se i kad oni to rade.

Neymar je svojim dolaskom digao ljestvicu pa se ostali toliko ni ne primjećuju, frajer ko da je loptica u fliperu. Jednostavno mi se gadi gledati takvu igru.

Ono što cijelo vrijeme izvrćete je činjenica da nitko nema toliko igrača koji ciljano idu na iznuđivanje kartona, čak i za vrijeme kad nemaju loptu.
Ovo je slučajno izvučeno većinom iz utakmica s Realom, gdje je još ostatak... Ne volim ni Real, ali ajmo malo biti objektivni...

intel freak 25.04.2016. 23:28

To je profesionalni nogomet i ne vidim čemu je problem. Ali se ostavlja dojam kao da Barcelonini igrači treniraju kako iz nepostojećeg prekršaja izvući korist. Možda je do toga što su većinom barem jedna klasa više možda ne, ali meni je sramota da igrači iz top klupa to rade. Pa makar nije Barcelona ništa više manekenska od Reala ili nekog drugog klupa ali mi toliko više ljigava jer se ostavlja takav dojam. Zato je ili voliš Barcelonu ili ne. Bilo je užitak gledati dok je igrao Ronaldinho. Sada se samo gleda da se navija protiv nje. Najviše mi je pokvario Busquets dok su igrali protiv Intera. Makar sam ono vrijeme i navijao za Inter, ali ono smijanje dotičnog mi je povećalo užitak pobjede. S druge strane imaš Messija koji možda izvuče takvu koristi svaki desetak utakmica, ali ljigavost je veća jer top igrač kojim mu punim respektom prolaziju protivnički igrači tako raditi ne znam glupo. Pa opet imaš Neymara koji za par godina će nositi noge na remenima i biti više na trbinama nego terenu jer je đubre i zbog toga svi igrači idu oštro na njega, makar je svjetska klasa igrača.

btw Tottenham 1:1 WBA.

Mileni 25.04.2016. 23:29

Citiraj:

Autor 1v@n (Post 2918635)
Svaka ekipa ima bar jednog. Barca ih ima najmanje 8. Ne branim Robbena, Ronalda i slične, gadi mi se i kad oni to rade.

Neymar je svojim dolaskom digao ljestvicu pa se ostali toliko ni ne primjećuju, frajer ko da je loptica u fliperu. Jednostavno mi se gadi gledati takvu igru.

Ono što cijelo vrijeme izvrćete je činjenica da nitko nema toliko igrača koji ciljano idu na iznuđivanje kartona, čak i za vrijeme kad nemaju loptu.

Marcelo, Ramos, Pepe, Ronaldo, Casemiro, Jese, Rodriguez.... Sve padavicari.
Za Neymara, Alvesa, Busqetsa, itd. se takodjer slazem u potpunosti. Your point?

Robben, Ribery, Muller, itd. -> padavicari.

Kazes da se ne okupi cijela ekipa oko suca? Bayern ne pratim previse, nisu mi pretjerano dragi ali ni zanimljivi. No sjecam se polufinala protiv reala kad su real izbacili na penale. I kad je alaba 'napravio' penal rukom. Cak je i Neuer u jednom trenutku bio kod suca. Svih 11 igraca.

Da ponovim. Your point?

Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:15.