![]() |
Narucio na kraju doogee dg 900 za ženu. Znam da za te pare postoji hrpa boljih telefona ali njoj je preljep.
Poslan je pred 4 dana pa kad stigne napravim jedan kratki osvrt. Specke su ok samo ipak je to doogee. Bumo vidli.. |
Ak je za ženu, rasprave nema :D
|
|
To se zove lažno reklamiranje. Dolazi s 4.4.4. a Lollipop će biti "uskoro". Možda i bude, nikad se ne zna. "Uskoro" je širok pojam.
|
Planiram uzet sad THL T6 Pro. Po svemu se cini ok za te novce. Planirao narucit sa efoxa, al oni naplacuju 29€ do Hrvatistana, ima koja stranica da salje dzabe iz EU?
|
2 privitaka
Dokaz da i kineske baterije nakon godinu dana nisu ništa oslabile. Tebe ne bih mijenjao...
|
Koji mob imaš?
|
neo n003. Inace u pitanju je baterija od 3000mAh, na fullhd rezoluciji i 5 incnom ekranu
|
Odličan screen on time 😁
|
Citiraj:
|
Do koliko ga prosječno
ispraznite prije punjenja vas dvojica? |
Citiraj:
Naravno, to sve u svakodnevnim poslovnim uvjetima gdje si zakačen na wifi cijelo vrijeme, u uredu, doma i sl. Negdje na terenu, putovanje, par sati GPS-a, traženje mreže na obje kartice bogu iza nogu i sl. može se vrlo lako ispucati baterija i u jednom danu... |
Citiraj:
Ovo zadnje punjenje je posebno zato jer san ga jučer tek iza 10 izvadio s punjača, a kako sutradan, tj danas nigdi nisam isa već sam cili dan kuci, namjerno sam ga cidia jer sam vidio da bi moga past rekord. I pao je :D |
Što mislite o ovom modelu mobitela ?
Pogotovo za ovu cijenu , jel se isplati ili je poput onih kineskih modela Star, No.1 i sl. ? http://www.etotalk.com/green-orange-...32g_p6677.html |
To je ko da pitaš dal je jugo isto ko i mercedes.. :what:
Zelena naranča je u kini dosta cijenjen brand, rade kvalitetne ali dosta skupe mobitele.. Kod n1 je fora kaj je sam proizvođač spustio cijenu jer je mob već godinu dana u prodaji i hardver je stariji.. Isplati ga se uzet zbog kvalitete izrade (samsung se može sakriti), 2gb rama/32gb rom, ekrana sa gorila zaštitom itd.. Mogući minus je jedan sim utor (preferiram dual sim mobitele) i malo slabiji gps.. Preporučam da ga pogledaš na coolicool jer je jeftinije (ne naplaćuju slanje).. |
Sigurno je gorilla?
|
Kakav je to Cloud OS??
|
Citiraj:
|
Zar nije Cloud OS u biti Baidu?
|
Cloud OS je pojam za OS s većom integracijom
pohrane i sinkronizacije osobnih i aplikacijskih podataka na mrežne diskove. Green Orange, koliko pamtim, ima vlastiti MyUI sustav a moguće je da je zamijenjen YunOS-om radi lokalizacije |
Citiraj:
mislim da naranča u zadnjim modelima koristi samo yunOS, jer imaju neki ugovor sa alibabom.. |
Pojavio se 1+2 sa specifikacijama i cijenom. Proizvođač nije potvrdio ni jedno ni drugo.
http://www.coolicool.com/one-plus-tw...tphone-g-34761 |
Lenovo A806
Pozdrav,
nakon dvojbi što da kupim i vaše pomoći prilikom odabira mobitela za ženu izmedju Lenovo-a i IUNI-a kupio sam Lenovo A806. Sad sam ga pokupio s carine i davanja su mi bila 300 kn na plaćenu vrijednost od 198 $. Prvi dojmovi - izrada na razini Galaxy S4, nigdje ne škripi i nema razmaka. Kamera je solidna i vrlo brza. Mobitel je također jako brz. Za moju ženu više nego dobar. Vrlo glasan vanjski zvučnik. Pošto nemam sa sobom SIM karticu normalne veličine nisam mogao isprobati kvalitetu prijema signala i kvalitetu razgovora. Jedini minus zasada mi je poklopac baterije koji je magnet za otiske i ne doprinosi izgledu telefona, mišljenja sam da će novo zaštitno kućište popraviti stvar jer nisam našao zamjenski poklopac. Ostatak javim nakon što dođem doma i isprobam ostatak. P.S. Već mi nudi neki update, da li time gubim root? |
Proguglaj malo, imaš jednostavno rješenje za root i custom recovery u kompletu. Ako ti je došao s Google aplikacijama i bez kineskog bloatvera vjerojatno neće proći update.
@coconut 1+2 se pojavio za 6 mjeseci :) |
Wico s100, 8-jezgreni 6.5mm mobitel za 89USD se pojavio u prodaji.
|
sta kazete na lenovo s8? jel vridi 160 usd
|
Ne jer nema support za WCDMA već TD-SCDMA
Pa ne radi 3G u europi |
Xiaomi Redmi Note 5.5-inch 2GB RAM MTK6592 1.7GHz Octa-core Smartphone, stigao prije par mjeseci, radi fenomenalno i bez greške, odlične slike, odlična kvaliteta izrade.
Evo i par slika: http://s11.postimg.org/m44uqh1gv/IMG...001_114848.jpg http://s22.postimg.org/56zqrv7rh/IMG...001_114903.jpg http://s16.postimg.org/itjnuuwup/IMG...001_114928.jpg |
aha vidis nisam isa za tim, vidio sam vec ne pase mi a806 trazim dual sim mob sa 2 gige rama, a on je samo single :/ nazad u potragu jelte :D
edit: i bar 250 PPI |
Coolpad f1 ili xiaomi note... ako je velik onda xiaomi redmi 1s. Nema puno prostora za manitanje.
|
Citiraj:
Na službenoj stranici nema govora o kameri i kakva je. :D obično na sve strane guraju da se radi o Sony senzorima(što ne spriječava da slike budu čisti (ispod)prosijek na kraju) a ovi šute ko zaliveni. No kom kamera i nije primarni fokus ovo bi mogla biti dobra kupnja ak GPS bude radio bar poludobro :D |
Ima pod specifications al ne u obliku slike...
8 rear 2 front |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Dodose nije kineski vec tajvanski,
je li neko isprobao Gigabyte Saga S3? Koliki mu je SOT? Vidio sam recenzije na netu, cak i domace, koliko vidim svi uglavnom hvale taj mobitel, straznju kameru, bateriju, razmisljam da ga kupim za 200 eura kod nas jer se bojim carine i drugih vrazjih dazbina za ZTE Nubia Z7 Max kada stigne ako ga kupim, pisao sam danas na mail efoxu (nikad kod njih nisam kupovao) da mi napismeno potvrde da ce raditi povrat svih dodatnih troskova ako platim osiguranje ali sute valjda zato sto sam im spomenuo da bi to iznosilo oko 180 eura....Trta ih uhvatila...? Ne zelim kupiti skupi mob pa da me poslije za&ebu i nece da urade refund i da se zezam sa paypal dispute sa kojim bas i nemam iskustva kako ide.... Nadam se da ce barem za 15-30% pasti cijene od Z7 Max ubrzo kada izadje Z9.....Kolike su sanse za to ili cijene jos dugo budu kao zacementirane (ne pratim bas trendove pada cijena...)? Nazalost jos uvijek nema dogovora valjda sa proizvodjacem oko plasmana novih ZTE mobitela na nasim prostorima, iako imaju zastupnika sa Kipra za Balkan, nisam siguran ni da ce ih biti kod nas i u iducoj godini....:( |
180 eura? Mos li objasnit odakle ta brojka?
|
Citiraj:
...mada mi se ne uklapa u racunicu..ispadne mislim oko 100 eura....moracu provjeriti i bas zapisati sta sve se racuna i naplacuje, zaboravio sam te vrazje zavrzlame.... |
Citiraj:
|
ima li kakvih novosti o Xiaomi mi4 youth modelu, dakoče, ljudi
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:06. |