![]() |
Citiraj:
To je Franku 200. gol. :) Bog za sve veznjake i legenda kluba. :) http://www.dailymotion.com/video/xy9...port?start=171 |
Messi opet 2 gola :D kako mu više ne dosadi
|
Jest da je link na index ali se nadam da je istina. :D
http://www.index.hr/sport/clanak/mou...ju/669484.aspx |
Ako daily mirror to objavi onda mora bit istina :P
Navodno je sve gotovo, jedino chelsea moze usrat da ne igra ligu prvaka cini mi se :) |
Moguće. :) Nadam se da neće. :)
|
Kakav dan....
United dobio Sunderland sa 1-0, Juve u Milanu tukao Inter 2-1. :goood: Kakve momčadi, kakva igra. Jedva čekam ponedjeljak i utorak. Chelsea-United 01.04.13:30h Bayern-Juventus 02.04.20:45h |
Može kakvo objektivno mišljenje o igri Kovačića u današnjoj utakmici? Jeli bio na nivou?
|
Bayern trenutno razvaljuje HSV (4-0) :roller:
zagrijavanje za utorak :) |
Uvjek neugodan Southampton rokno krumpiraše, KMU!!!:D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja mislio rukomet kad ono vidi vraga :D šta je s Manđom? |
Citiraj:
za manđu ne znam, nisam stigao pratit ni tekmu niti čitat baš, valjda ga štedi za Juventus |
Pedro Morales zabio gol i upisao dvije asistencije za Malagu. A za Dinamo nije valjao :fiju:
|
Citiraj:
|
|
Makaršto. :) Skinuli skalp unitedu. :)
Evo i PRAVIH hajlajca tekme. :) http://www.caughtoffside.com/2013/04...al-highlights/ |
Svaka čast na pobjedi, ali kad pogledaš u prste
Yellow cards Chelsea: Ryan Bertrand 60" César Azpilicueta 77" Juan Mata 89" Oscar 90" Manchester United: Tom Cleverly 54" Više o tome.. Foul na Hernandezu i Webecku dovoljno govori da igraju kao bunker. Valjda neće Građani (City) iskoristiti slabosti Chelsea :) Nije važno, sljedeći tjedan sudar zajednička dva gradska rivala Manchestera. |
Pa ok pet žutih kartona i nije baš tako čudno. :) Nije da su bila dva crvena i osam žutih. :p
Danas nastavak lige prvaka. :) PSG - Barcelona Bayern - Juventus |
Poslije prvog izlaska iz ormara zdušno navijaš za barcu. :D AJMO PSG i AJMO BAYERN! :D
|
Neću se složiti za PSG jer mi se gade i oni i Barca (iskreno ne znam tko mi je gori tim), ali Bayern go go go. Nećemo smrdljive Talijane [žabaromrziteljski mod] :D
|
Makaršto posrnuli! :D Dobili united! :D
|
Makašrto! :D Pe jesu četvrti? Jesu. Eke. :D
|
Sastavi:
Bayern: Neuer - Lahm, Van Buyten, Dante, Alaba - Schweinsteiger, Luiz Gustavo - Müller, Kroos, Ribery - Mandžukić Juventus: Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Peluso - Matri, Quagliarella ----------------------------------------------------------------------- PSG: Sirigu - Jallet, Alex, Thiago Silva, Maxwell - Beckham, Matuidi - Lucas Moura, Pastore, Lavezzi - Ibrahimović Barcelona: Valdes - Dani Alves, Pique, Mascherano, Alba - Xavi, Busquets, Iniesta - Messi, Alexis Sanchez, Villa Vamos Barça! :chears: |
Pošto nema Uniteda, podršku ću dati Juventus. ( navijao sam prije kad su igrao Fabrizio Ravanelli )
|
...
|
Barcelona za sada u potpunosti nadigrana. :) Za sada su pike i maskerano pokazali zavidno znanje iz dramljenja. :D
Valjaju ih ovi iz PSGa ko zadnje budale. :) No ovo je tek početak. :) Bude tu još svega bilo. |
Ne valja se previse rugati jerbo se manje vise svevto kasnije odbije u glavu ali je komedija. Ovi iz barce su tako mali i slabi da ovi sam prolaze.
|
i mali gnom je zabio. Grdi fejl obrane psga.
|
Messi 1-0, netko je rekao da je Barca nadigrana? :D
|
To ti je nogomet. Bolji su bili do sada i jedan propust i eto ga.
|
Ma pitanje PSG-Barca je riješeno već kod izvlačenja. Ali Bayern-Juve e to će biti do zadnje sekunde u Torinu upitno tko će proći. Najbolji par ovog kruga po meni.
|
|
Iako nema Messia kontroliraju tekmu. Messi se izgleda ozljedio, zamjernio ga Fabregas.
|
Ribery krvnički na Vidala, a sudac broji vlati trave. :fiju:
|
Xaviiiiiiii 2-1
|
Citiraj:
Ovaj psg postaje ko čelzi, tj ista količina krumpira :) |
Citiraj:
Neka je 2:2, bit ce bolji uzvrat. |
Citiraj:
Bla bla bla :D Klasika! :D Bolji je bio PSG. :p Sreća je pomazila barcelonu. :) Šteta kaj ona prva od lavecija nije ušla. :) Šteta stative. :( |
Citiraj:
|
Jesi vidio :p na kraju? :D Gledao sam prvo poluvrijeme i ne barcelona tada nije dominirala. Dodavanje na centru nije dominacija nego dizanje postotka posjeda lopte. :)
Drugo mi se nije dalo. :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:23. |