![]() |
Ovako to izgleda:
Lumia 1020 Još jedna Lumia 1020 - 3 dropbox linka. Skinite Dead pixel test i odaberite crnu, i u potpunom mraku, ugasite monitor, svjetlo, bilo kakve ledice i provjerite ekran. Slikao bih moj Samsung al nemam Lumiu 1020 za low light fotke :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
99,99% AMOLED ekrana ima taj Miura efekt samo što se u 99,99% slučajeva korištenja ne vidi. Osim ako gledate crno boju u potpunom mraku.
|
Gsmarena smartphone polufinale, glasajte za Lumie :D Ja dao glas Lumii 1020 i Lumii 1520 :beer:
http://blog.gsmarena.com/smartphone-...ue-semifinals/ Vojska Nokia fanboya je učinila svoje, 3 Nokia mobitela dogurala do kraja praktički :goood: Vojska Android fanboya je na XDA, nisu imali vremena :D |
Citiraj:
Citiraj:
hm, zanimljivo...L520 dobila Htc One :D |
Citiraj:
Moram se malo šaliti :chears: |
Ponosni vlasnici Lumie 920, ajmo malo zayebat Ativovce - uskoro ćemo i mi imati interop-unlock :D
xda |
Iako imam Samsung i nisam fan WP8 mobitela, nije me sram priznati da je L1020 bolji mob od S3. Ipak je S3 skoro 2g. star mobitel i specifikacijama slabiji od 1020.
Jedino mi nije jasno kako je L520 bolja od HO. L520 je ipak low end među WP8 mobitelima, a HO je (još uvijek) high end među droidima. |
Citiraj:
|
Negdje sam vidio naslov ovih dana da je većina prodanih WP8 mobitela L520 i L521 zbog niske cijene. Osobno, nikad ne bih kupio mob bez flasha. Nedostatak prednje kamere bi još i mogao oprostiti, ali flash nikako bez obzira koliko šugave fotke radio fotić (u općenitom smislu u odnosu na 'normalne' fotiće).
|
Citiraj:
|
HTC One je i dalje meni jedan od najboljih mobova općenito i 520 mu ne može niti prismrditi.
Ipak, GSMArena je očito baza WP fanatika, isto kao što je The Verge baza iOS fanboya |
Citiraj:
BTW, za skype koristim tablet...tamo barem ne čoravim...a i nije mi nešto bitno da vidim svakog kog zovem.. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Koliko znam, WP8 rade fluidno bez obzira što su hardverski inferiorni droid bratiji. U tom pogledu se MS mora skinuti kapa i priznati da su napravili dobar posao obzirom da i high end droidi sa brdom cpu jezgri i rama ponekad zaštekaju. A to je 'average Joe' userima dosta bitno.
@gnujko Nečeš vjerovati koliko puta mi je taj flash dobrodošao kao baterijska lampa. :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
:dobar::respekt: Cudi me da je stvarno toliko nokija tako daleko doguralo xD |
1020 i 1520 su zvijeri ali da 520 dobije HTC One je malo tupavo...
|
Citiraj:
|
Pa 520 je daleko najbolji mobitel u svom cjenovnom razredu. One X je stariji flagship koji se vjerojatno ni ne proizbodi već dulje vremena.
A ionako HTCu zabranjuju prodaju u zadnje vrime :D |
@Mar
Priča se o HTC One a ne o One X :D |
Citiraj:
|
očito nisu :lol2:
|
Citiraj:
Nerealno :roller: |
One je bolji od L520, ali gledajuci ovako:
moji novci bi mozda mogli otici za L520, ali nikako ne bi mogli otici za One. Mozda je zbog toga pobjedila, a pogotovo kad se uzme u obzir da je u SAD-u bila neko vrijeme za 50$, a to je manje od 300kn. Kakav droid se moze za te novce kupiti? |
A kužiš, onda prema toj logici 520 bi trebala demolirati 1520 što baš i nije slučaj :D
|
E to je istina
|
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Znaš što je u svemu ovome smiješno? Što M$ za svaki prodani Android telefon, koji radi na besplatnom OS-u, dobije 10-15$ na ime svojih patenata. Da daju besplatno OS drugima, praktički ne bi skoro ništa izgubili na prihodima (kojih im i ovako ne fali).
|
Nešto je MS zabrljao u svojim xbox igrama tipa Solitaire collection koji je izašao neki dan. Mobitel se užasno grije (Lumia 920) kod igranja Solitairea, nije ga ugodno ni držati, a o potrošnji baterije ne moram ni pričati :D. Nije se ni kod Angry birdsa toliko žario, a Solitaire je zaista nezahtjevna igra koja nema skoro nikakve grafike, zaista me čudi takvo ponašanje mobitela :S.
|
Citiraj:
|
Da ne bi bilo da ljudi objavljuju slike samo sa 1020, evo par fotki sa 920 koje sam okinuo neki dan :D
http://forums.wpcentral.com/nokia-lu...tm#post2284316 http://forums.wpcentral.com/nokia-lu...tm#post2284346 |
Sanjao sam da imam L1020... Divan san... Probudila me L620...
http://i1.kym-cdn.com/photos/images/...-of-husky1.jpg |
1020 mi je tiha patnja ali 920 je ipak bolje od svega kaj sam imao tak da se ne žalim :D
|
Same here - L620 >>> od svega.
|
je li moguce postaviti zvukove tako da je su jedne od ponudjenih opcija ring (ali samo ring, ne ring + vibrate) i vibrate (ali samo vibrate)?
|
Jel to u srijedu kreće black update?
|
To znači da bi ga svi mogli dobiti do ljeta brzinom kojom su operateri odobravali Amber
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:21. |