![]() |
sik sak suk dao gol :D
|
Ova Koreja je zbilja slaba. Očekivao sam više od njih, ali ništa to.
|
Odgovorili su ti :D
|
A popilo 4 komada. Bilo bi fora da 4:4 završi :D
|
Još dva komada i evo 4:4 :p
|
Kita marjanova. Slaba je Koreja. Na momente igraju, a onda nestanu.
edit: kaže sokolovo oko da je faul nad Spahićem bio. ko smo mi da mu ne vjerujemo. koliko god gledao snimku, meni se ne čini kao faul u napadu već remplanje. ali ipak, on je stručnjak, ja sam panj sa PCE foruma... |
Ja sam ziher da to vecina sudaca ne bi sudila, sto god Beusan rekao :D
Da nekaj znaci njegovo misljenje, tesko da bi ga na HRTu prosipao :D salu na stranu, mozda je mozda nije, tesko je tu dat 100% siguran odgovor. Ali odmah se sjetim Jerkana i Sammera u Eng '96... i Cirin komentar - bio je prekrsaj, ali trebo ga j Jerkan odnijet a ne popustit. Tak je i Spahic morao ovog rijesit odmah. |
Jebeno je počela ova tekma! Kristina voza amere k'o klince
|
Citiraj:
Izostanak Zajeca kao komentatora mi je praznik za uši :D |
U ovom scenariju Portugal ISPADA!
Brko ima da se našikamo i pravimo HAOS! :D |
Svasta.. Kakve ekipe ispadaju.. Danas je stvarno vrlo malena razlika od ekipe do ekipe, svatko svakog moze..
|
Dempsi nježnikom zabio Kristini. :D
|
2-2 :(
|
Ovaj kraj me podsjetio na Tursku
|
2:2 :D u zadnjim sekundama produzetka od 5 min..
Taman sekundu prije centarsuta Kristine dignem se i naglas recem "Ajde Ronaldo, neces valjda ispast sa SP-a.." I padne golcina :D Sanse imaju ali vrlo malene.. |
strasan tempo utakmice, meni odlicna tekma i najzanimljivija grupa na sp. otvorio se prolaz za ganu i vjerujem da ce ga iskoristit. mislim da portugal nema sanse protiv gane :)
|
Ovo je uvjerljivo najbolja grupa na SPu :D
Svi još uvijek imaju šanse za prolaz dalje :goood: |
Nažalost, provuko se Portu-gel. :(
A ništa, 0:0 Njemačka i SAD pa neka cvile :D Ipak su izbornici prijatelji :D Što se današnjih utakmica tiče, nebi me čudilo da Čile derne Nizozemsku i tako Nizozemce baci na Brazil. To i nebi bilo loše jer bi vrlo vjerojatno Brazil ispao, naravno, uz uvjet da ne sudi nekakav Nišimura-like sudac. |
Citiraj:
Čile Nizozemska miriši na X, odgovara objema ekipama, ne moraju juriti rezultat, mogu odmarat igrače. Ovakvog Brazila se nitko ne mora bojat a pogotovo ne Čile i Nizozemska prema onom što su pokazali, jedino od sudaca prijeti opasnost :D Danas Mesiko ide doma :D EDIT: Jel to Večernji ima neku štelu kod izbornika? :D Tvrde da igramo 4-3-2-1 Pletikosa - Srna, Lovren, Ćorluka, Vrsaljko - Rakitić, Modrić, Pranjić - Perišić, Olić - Mandžukić http://www.vecernji.hr/sp-hrvatska-r...voj-san-946289 Zvuči dobro, zvuči pobjednički :D |
Citiraj:
|
Sviđa mi se taktika i sviđa mi se što će u toj formaciji zaigrati naši kreativci u trojnoj liniji. Bit će tu vraga večeras.
|
Zatisje pred buru? Radni ponedjeljak i to?
Ako ne pokazemo najbolju tekmu do sad, nemamo sanse protiv mehika, a samim ti nemamo sto trazit u sljedecoj fazi :) |
Citiraj:
Mislim da niti jedna od te dvije momčadi ne želi igrat iduće kolo s domaćinom kojeg bu suci mogli gurati ako dođe do pizdarije Po mom mišljenju, Nizozemci to dobivaju Radije bi s Čileom nego s Nizozemcima |
samaramo mehiko, i onda daj boze da dobijemo nizozemce, jer cile je opasno jak
|
Spustite se svi malo na zemlju dok ne počne tekma. Šamaranje i plitki potoci su smiješne izjave protiv reprezentacije koja još nije primila gol.
Pustite sad Nizozemsku i Čile, prvo treba Meksiko riješiti. |
Vjerujem u pobjedu nasih! Ajmooooooooooooo Hrvatska!!!
Dobra ce bit tekma Nizozemska vs Cile, mislim da pobijediti Nizozemska. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Brazila se ne treba bojat, da smo bili hrabriji i odlucniji, ni sudac im ne bi pomogao. Meksiko ce biti tezak zalogaj, ali vjerujem u prolaz. Kvaliteta je na nasoj strani, a vrijeme je i da izbornik odradi svoje i pokaze sto zna :) |
Dati sve od sebe pa šta bude.Ili jesi ili nisi. :)
|
Ja i dalje tvrdim da je ova skupina plitak potok za nas.
3:0 ko iz pičke za nas protiv ovih kokošara. I da, mislim da nam je bolje ići na Čile nego Niskozemsku, jer Čile trošimo ko ruska vozila. . Niskozemska je extremly opasna. |
Pomest cemo Meksikance po terenu, imam tocno osjecaj za pobjedu danas.
al ono, zgazit cemo ih:) |
Znaš da ti ide ban u slučaju krive prognoze? :D Za sada se dobro držiš! :D
Nadam se pobjedi kao i svi. :) Samo hrabro. ;) @dizlo..smiri. :D Za razliku od lige prvaka ovdje je skoro 100% točan. :D |
Hahaha, vrtimo jagnje i udaramo po tekili sa hrskavom kožicom. Ole! :D
|
Citiraj:
|
Jedini čisto njemački tim u poslednjih 20 i nešto godina. :D
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/...02683981_n.jpg |
Kako mi ide na kurac ovo latino koturanje po terenu i bacanje na svaki pogled iznuđivajući faul. Sve jebene latino ekipe to rade, sve. Katastrofa. Svima podijelit malo crvendaća pa da vidiš kak se igra nogomet, jebo vam pas mater žonglersku.
|
|
Nadam se pobjedi, no izgledan je x i to 0:0. Lokalni "poznavaoci" i "tipsteri" već pričaju o namještanju, da nam je ovo zadnja tekma na prvenstvu, kao info iz prve ruke lol :D
|
3-1 za Mehiko
|
FIFA mafija.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:04. |