![]() |
Citiraj:
http://community.htc.com/na/htc-foru...091/51144.aspx Inače, danas mi je baš telefon hodao dok sam hodao po ulici. Iznenadio sam se kad sam čuo zvonjavu. Nije preglasno, ali se čulo. Jedino kod nekog "medija"(YT etc. Mp3 player nisam isprobao) je užasno tih. Da, uzeo sam ga u VIP-u. |
Nemoj YT uspoređivati sa zvonjavom. Pitaj boga kako je tamo zvuk kodiran. Odi fino u sounds i testiraj glasnocu, to je jedini realni "pokazatelj".
|
Citiraj:
HTC Desire Rooted Leedroid 3.0.8.2 - gingerbread sense Lokalne: Navigo - CRO, BIH Contrast - SRB, CG, Topmap - HUN, RUM i tako dalje... |
Da.. Miksas i sve ti radi kako treba.. A meni radi samo RH mapa po ostalima mogu setat ali kad zelim nac adresu i navigirat onda mi izbaci onu poruku.. Cannot find path,maps are isolated.. Wathever :(
|
Za igo ne treba imato rootan mob. Samo treba staviti kvacicu na UNKNOWN SORCES tj. NEPOZNATI IZVORI.
Sto se karata tice,imao sam isti problem. Lokalne ne rade s navteq-om ali s TA rade. I to sam tako rijesio. Stavio sam TA cijele europe i lokalne nase mape. I proradilo. Ne znam zasto tebi nece. |
Citiraj:
Ali preko slušalica zvuk je stvarno odličan. EDIT: Ljudi na XDA preporučuju Volume + i kažu da je dobar. Ja, kao što sam ranije naveo, ne mogu uspostaviti aplikaciju da normalno radi. Sad vidim na marketu da je nekompatibilan s mojim uređajem. Citiraj:
|
Trenutno na mobu imam Navteq karte od HR i I, Monolit za SLO te Navigo za BiH i sve šljakaju.
|
Sad sam probao samo ostavit kartu Italije koja je TA i radi.. Nemože navigirat jer nema karte RH ali uglavnom otvori kartu..
Znači ipak se u MyWay kolju različiti proizvođači.. U Motonav to nije bio slučaj.. Može mi netko na PM savjetovat što da skinem jer sad više nemam živaca ni volje kopat po netu, a netko već sigurno ima spremljeno.. Znači za RH bi nastavio koristit NQ karte jer su odlične a za ostale zemlje može savjet.. Bitno mi je da se ne kolju.. Hvala |
Citiraj:
|
Probao sam više filmića. Više-manje svi su tu negdje. Dok se uključi SRS na MP3 playeru onda se čuje nešto glasnije.
|
Citiraj:
TA + lokalci NQ sam sa sobom |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ajde molim vas objasnite mi to.. "TA + lokalci" - što to znači?? "NQ sam sa sobom" - što to znači?? Da se razumijemo, ja znam kratice TA i NQ :D ali vi to čudno povezujete pa ne shvaćam zajednički termin.. Kao što sam rekao namjeravam nastavit koristit NQ za RH i ako vam nije problem na PM poslat linkove ili dodatna objašnjenja u vezi "proizvođača" karata za naše susjede.. Nemoramo se natezat tu na temi kad vidite da vas ne razumijem.. |
O Grobo moj, ni klinca ne kužiš.
TA -TeleAtlas; NQ - Navteq; NA ili NG - Navigo; lokalci - TopMap, Monolit, Contrast TA + lokalci = te mape mogu ići zajedno tj. nadopunjuju se za razliku od kombinacije Navteq + lokalci NQ sam za sebe - radi samo sa svojim mapama tj. ako izmixaš NQ s nekim drugim, nećeš moći navigirati. Konkretno, NQ Hrvatska, Monolit SLO i NQ Italija i nećeš moći doći do Trsta za razliku od NQ HR + SLO + ITA ili TA HR + Monolit SLO + TA Italija. Jasnije? |
Citiraj:
Malo ste svi zbunjeni, ali nisam ni ja baš priseban :roller: Pa daj se malo javi na PM, pošalji koji link, pomagaj.. :dajpivu: EDIT: Riješeno |
A mogli biste o navigacijama nastaviti u Android aplikacijama ;)
|
Jel tko vidio, probao ovaj novi LG 3D?? Skeptican sam prema LGiju, ali ovaj bi mogao bit dobar..
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Mislim da 'dobar' i 'LG' ne stanu u istu rečenicu. Ako ga se usporedi sa HTC ili Samsungom u istoj kategoriji, uvijek, ali baš uvijek ispada najlošiji. Shodno tome, no thanks.
|
Citiraj:
u principu nije loš.. samsung i htc su za stepenicu bolji ali isto tako i cijenom su skuplji. |
Evo dokaza da LG baš i nije nešto - tuže ih zbog problema koje ima Optimus 2X
http://www.gsmarena.com/lg_faces_cla...-news-2906.php |
Citiraj:
Težak, ružan, a display mu je još najbolja točka. Iako, ako gledaš u njega više od 2 minute krv ti krene na oči. 3D na tom čudu izaziva iste simptome kao kod predoziranja sa ex-om. I ne funkcionira nigdje osim u mrklom mraku(mislim općenito na display). A da ne spominjem kak dolazi sa Androidom koji je LG opskrbio s nimalo korisnim aplikacijama i "servisima". Gori su od SE-a po tom pitanju. :kafa: |
Jel se itko susreo sa problemom da touchscreen ne reagira? Mob radi, al ne reagira na touch. Okreće zaslon u landscape i reagira na tipke al na ekran nikako. Počelo me zezat jutros i nekad mi radi al većinu vremena ne. Restart ne pomaže a ROM zasad nebi mjenjao osim ako nije baš potreba jer imam nekih stvari na mobu koje bi najprije trebao sačuvat.
|
Citiraj:
|
Kada stavim neki mp3 zapis u -> sdcard/media/audio/notifications , onda mi se taj zapis pojavi u izborniku za melodiju notifikacija... e sad me zanima u koji folder da si postavljam melodije za zvonjavu, da mi se isto to dogodi ??
|
Citiraj:
Desire z ima skoro 180grama pa je meni ok tj...nije tezak...mislim to je stvar navike. 3d je bonus koji ima i ako ga oces imati kupit ces mob zbog toga ako te boli briga za 3d onda normalno kopit ces neki koji nema. Palstican je ali ima i drugih koji su plasticni. Rekao sam sigurno nije najbolji ali nije ni najgori. Eto. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Gdje uzeti kvalitetniju foliju za ekran (za Sammy Galaxy S2 i LG Optimus 2X) ? Imam neku jeftinjavu na Optimusu koja se brzo ostecuje.
Nadalje, trebam neke minimalisticke oklope za navedene uredjaje, da ne dodaju previse dimenzijama a da koliko-toliko cuvaju od ostecenja. Trenutni oklop na Optimusu je dobar ali predimenzioniran. |
Na ebay-u tog k'o u priči.
|
U Hr ?
|
Mozes ovdje uzeti foliju , ja sam je uzeo za Galaxy S, i super sam zadovoljan. A i kvaliteta je na zadatku. Mozes i preko webshopa naruciti, dodje ti doma. Mozes odmah pogledati da li imaju neke oklope.
|
WTF???? 105kn za foliju? :roller:
Ajde da dodje 10 komada pa i nekako. :D |
Ja ću vjerojatno kupit ovdje. Mislim da je ok cijena. Usto imaš besplatnu dostavu(vrijedi za sve načine plaćanja osim pouzećem, onda je naknada 25 kn).
|
Jel ima kakve naznake za rootanje wildfirea 2.2.1?
Unrevoked ekipa je govorila još u 4 mjesecu da budu napravili...Oh yes kako da ne:/ |
Citiraj:
http://alpharev.nl/x/beta/ http://www.youtube.com/watch?v=mPNpqR-Y5ac |
Pomozi njubari
Znači skinem taj s off i mogu stavljat custom romove:D |
Tocno :)
Ali vise od toga ne ulazim niti ti mogu pomoci jer je ovo beta, a niti ne pratim scenu oko Wildfirea. Vidi na xda ima li kakva tema sa iskustvima oko ovog beta programa. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:34. |