![]() |
Poznanici je pukao ekran na 3GS (touch radi). Šta treba zamijeniti?
|
|
Jel staklo vanjsko puklo? Ili unutarnji lcd
|
Nisam ga još dobio u ruke. Kad budem znao više, ponovim pitanje.
|
još malo, http://www.imore.com/iphone-event :zdero:
|
Mislim da cu ovo stvarno i pogledat :D
Nadam se da nece sat vremena pricat o nebitnim stvarima.. |
|
|
|
5C ima više manje sve ko petica, s nešto jačom baterijom
|
I košta kao HTC One ili S4 ako će se ovih 200$ uz 2 godine ugovor translatirati na koliko sada idu dotični.
|
“Thats the first of our new devices. The second is called the iPhone 5S’
http://techcrunch.com/2013/09/10/liv...-announcement/ |
|
Golden je moj :D :D :D
|
ima obruč oko home tipke, možda onaj senzor šta su spominjali
http://d35lb3dl296zwu.cloudfront.net...19/LB_8199.jpg "World's first and only smartphone" with a 64-bit chip. |
Citiraj:
|
Zašto već sada na 64 bita, oh well. Jedva čekam real world reviewe. Čine se oke strojček. (a i cijena me zanima :D )
|
kolko ce doc 5S baš me zanima, na njuškalu recimo..brijem oko 6k?
|
Citiraj:
Ja san već nabrijan na zlatnog :) |
ja bi ovaj crni ipak..ubiti treba to sve u ruci probat i onda najbolje odlučit :D
|
Citiraj:
|
znači za pola godine staru peticu dobim šta ja znam..3500? i dodam jos tolko i eto 5S :D skup sport jebem im :D
|
Citiraj:
Ja očekujen (tj znan) da će bit ključ za ključ :) :) :) Izgleda da su dobro poboljšali kameru sa flsahom, burstom, većim pixelima... |
“Our competitors would’ve just packed more pixels on that. Thats not what we do. We know a secret: bigger pixels = better pictures. Our sensor has 1.5 micron pixels.” Da mi je znat od kud im to haha, kaj se desilo sa "ultra" pikselima.
|
ključ za ključ? :D
|
Citiraj:
|
ubaci i mene u tu jednadžbu :D
|
|
Sviđa mi se ovaj touch ID, mrzin passworde a ovako je biometrijski sigurno, baš me zanima kako će u praksi radit... Izgleda da će nemoguće bit ukrast iPhone :)
|
ne samo to, i u iTunes možeš stavit to, pa nema više upisivanja passworda kod skidanja aplikacija :D odlicna stvar
|
Nemrem vjerovat da sam tak nezainteresiran za ovaj keynote, pol sam ga prespavao... A nabrijavao sam se na svakog prošlog, pogotovo za vrijeme Jobsa. Tu sam već unaprijed znao sve kaj dolazi u novim iPhoneima...
Petica je brza, ovaj 5S je 5x brži? Ludilo... Nadam se da ovaj TouchID obavi svoj posao u max pol sekunde. |
Dajte vise cijene 5c u slobodnoj prodaji :D
Ja mislim da ce na njuskalu biti izmedju 4s i 5 |
Valjda neće popravak home buttona sad koštat soma kuna xD zgodna stvar :D
|
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Hah, već je gotovo... Apsolutno niš neočekivanog. Ah drekec...
|
Ne znam kako vama zimi, ali meni bi bilo fakat ljeno skidat rukavice da otkljucam telefon :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Tresla se brda, rodilo se ništ' :)
Dobili smo Apple Lumiu 5C i iPhone 5 s fingerprint readerom i 64 bitnim procesorom koji apsolutno nikome neće značiti ništa kad će za 6 mjeseci već morati hvatati konkurenciju novim modelom. Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:09. |