![]() |
imam dva :D
imam i jedan još kod staraca, 3 komada ma daj sad kad razmislim zvao sam ih i striktno pitao što s time, rekli su da netreba vraćat, mislim da sam čak u ovoj temi to davno prenio edit: http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=1888 |
Povrat ovisi o uređaju i o flagu u sustavu za korisnika. Dosta ljudi ne vrati opremu i onda im pošalju račun s finom cifrom :D tak da nije generalno to za povrat da nije potrebno vratit
|
Citiraj:
Meni su jednom iz zagrebačke banke tražili da im vrati token kojeg nisam koristio godinama |
|
Pa to nije potvrda za ništa. Pitaju te za info da bi ti rekli detalje, a ti nisi dostavio.
Odnesi opremu u T-Centar i riješeno |
pa sarkastičan sam, nek odj*** s takvim glupostima, jel se vraća ili ne
zašto bi personalizirali vraćanje? |
Jer nemaju svi iste uređaje?
|
eh onda će netko drugi morat doći do napismenih informacija, ja za to neam živaca
|
Citiraj:
Neki imaju jako stare, iz vremena kada si bio vlasnik istih, pa ih sigurno ne moraju vratiti. Drugi su ih unajmili te ih možda moraju vratiti. Treba provjeriti. Meni je tehničar isto rekao da neko vrijeme ne bacim uređaj, za slučaj da ga zatraže nazad. Užasno mi je sada što moram koristiti 2 daljinca. |
ja imam Albis SceneGate 8000
|
Ma znam da nemaju, bilo je više retoričko pitanje.
Al svakako provjerit. Naknada je kakvih 600-700 kn mislim. edit- Albis svakako treba vratit u 99% slučajeva |
eto pitajte ih na fejsu pa potvrdite
imam doma 3 albisa i nisu još tražili, pa neće valdja nakon sto godina tražit? mora i za to neki rok biti |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ako ti smeta u kući, zauzima prostor, hiti ga u 3pm niko ti ne može ništa. Smaraš ljude bzveze i trebaju te zajebavat. |
Citiraj:
koščalo pare jer je to specijalan otpad, a kroz nas završava na smeću - vidiš jednostavne logike u koju se baš država, mada bi trebala, ne mješa. |
Citiraj:
Nek si mi reko |
Hiti ga pa nek ti dođe ovrha za par godina. Bravo.
Neki uređaji se vraćaju, neki ne, trebaju tvoje podatke da vide što si imao, trebaš li vratit itd. |
Ja sam novi/stari vratio, al mi je reklo u tcentru da ga nisam trebao vracat da sam ga moga i "sigurno odložit"
|
Meni bi bilo logicno da kad tehnicar dode nesto zamjenit, vec ima informaciju dal treba uzimat uredaj ili ne
|
Ma pusti ti to, ja ako ikad završim s HT-om tražit ću pismenu potvrdu da nema više dugovanja i da nema nikakve opreme za vratit. Svakakvih priča o ovrhama nakon 5 godina sam se naslušao pa ću se sigurno osigurat.
|
A eto zato mi i čuče u ormaru, da nebi bilo
|
inače meni je na verziji softvera 146, stalno nadograđuju što je lijepo od njih, ali čekamo da riješe one gluposti kod paljenja itd.
|
Pozdrav,
Imam problem sa zvukom. LG TV spojen HDMI-jem. STB 500EL, software 146. Zvuk s MAX TVa je dosta tiši i stvarno je loš loš. S antene na istom TVu nema problema, skroz druga priča (lap isto). Probao 2 HDMI kabela, same shit. Jel se tko susreo s time? Postavke TVa sam izvrtio, nema razlike neke. |
prijavi smetnju zamijenit ce se max i sve 5
|
mislim da je to problem, rekli su sredit s apdejtima
|
Znaci da probam prijaviti smetnju? Imam Samsung TV pa cu s njim probati da vidimo još. Ako je isto prijavim smetnju.
|
Citiraj:
|
Nije problem u jacini nego jasnoci. Kao da iz cijevi zvuk dolazi, bas lose.
|
To onda nešto nije u redu. Ili telka ili smetnja prijava
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:41. |