![]() |
https://www.instant-gaming.com/en/82...-60-days-card/
Evo ja ovdje redovito uzimam i nikada nisam imao problema. |
Key-eve sam uzimao sa cdkeysa. Doduse i igre također. Uvijek instant i valjano.
Poslano sa Sony XZ3 |
@Silt virty thx, :chears:
|
Veselim se ovome još ako se oformi neka PCE guilda, lagano do 60 i opet guštat u contentu.
P.S prije par mjeseci sam igrao na jednom privatnom TBC 1x serveru i izlevela sam prista (hybrid holy shadow) do 60 i gušta san navecer uru dvi lagano levelat. |
posto nisam igrao orginalnu igru, jer sam kasno htio pocet dok su svi bili na max armorima, mogao bi ovo lagano pocet
za ubijat nocne smjene ce biti super |
Jos mi na polici stoje kutije od WoW-a 🙂
Moja ekipa i ja smo starije oprdine koje smo od prvog dana u igri sa pauzama, ofc. Hype se dize. To su bili najbolji dani u WoW-u uz TBC. Poslano sa Sony XZ3 |
čisto informativno kad spominjete gildu, for da horda ili for da alajans? :D
moji ovi neki dečki idu na alajans, ja neću, oću horda i gotovo :D |
Citiraj:
Uvik bija i osta alajans :fiju: |
Alliance, i vecina moje old school ekipe ide alliance. A i kako i dalje igram retail wow isto ce i dosta iz mog guilda ici na alliance.
|
Jedan dorf warr tank signing up za guild, vanilla progress bio naxx 4 horsemen zadnji kill back in the day. Cthun naravno preskočen ;)
BTW, jesu rekli što vezano za Normal/PVP servere na classicu? Ili će biti kao na retailu sad? |
ja sam za hordu, ali mogu guzicu okrenuti na drugu stranu po potrebi :)
kak ce se guild zvati? stare prdonje? :D |
Haha, stare prdonje....javljam se za gildu :) . Moze biti i GerijatrijaSupreme :D :D
|
Kraj osmog mjeseca a? Taman oko Božića lvl 60. I opet ću warriora igrat, sve što sam tada krivo radionću ispravno. I odmah protection spec kad udarim 60. Grupu nadjes ko iz picke.
Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk |
Citiraj:
https://i.postimg.cc/MfK4Ph98/f3ec599.jpg |
Horda bio i ostao.
Poslano sa Sony XZ3 |
POsto sam WOW jednom davno samo probao, danas sam odlucio krenuti od nule.
KOji server i koju klasu preporucate? Ima li neka klasa koja je dobar i trazen support, ali i da moze raditi dobar dmg za solo questing? Znaci tank/dmg ili heal/dmg. Ima li u WOWu free respec? |
Ako želiš igrati dođi na Sylvanas Alliance ubaciti ću te ja u svoj guild. Pa ti mogu pomoći i sa goldom i sa tim što želiš igrati. Battle net id mi je Silthrax#2667
Poslano sa mog ONEPLUS A3003 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Čar WoW-a je da ne postoji "dobar izbor". Svaki char je dobar izbor, na svoj način. |
|
Citiraj:
javim se kasnije kada se skine igra |
Citiraj:
+ For the Horde |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk |
15 godina Horda i zena koja mi povremeno grinda matse kaze jucer da joj kreiram human huntericu 🙄 Mora sam, sad kad i mene povuce Allianca 😁
Poslano sa Sony XZ3 |
Citiraj:
|
Meni se lako prebaciti bilo gdje, ali generalno mi je nekako prirodnije i ljepše igrati s alijancom.
Što zbog nekog više elfish ugođaja, obožavam Darnassus, obožavam Exodar. SW mi se ne sviđa, ne boravim puno u njemu, ali i on mi je draži od jednog ORG-a. |
Ja sam oduvijek igrao hordu, ali kad promislim razlike između što donosi shaman a što paladin, mislim da alliance nosi malo više po pitanju što pridonosi shaman, a što paladin. Totemi su metak i sve super, ali te na kraju dovedu do točke di moraš hold back da ne aggroaš, pogotovo ak si melee i saseru te wf procovi.
S druge strane imaš paladina s Blessing of Salvation pa udri braco koja god klasa bio. A i onaj fear ward se pokazao zgodnim alatom ak netko zasere stance dancing. Tremor totem je ok, ali on ticka tj. nije instant. |
Bloodlust je bio majka raid buffova i ostao. Oni tam blagoslovi od 10 minuta su tak, za plebove 😁
Da ne spominjem windfury totem za warrove i rogice Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk |
U vanilli ako zelis raidati i biti ispred ostalih onda se igra alliance, kao sto je na retail horda. Paladini jednostavno donose vise raidu nego shamani.
|
Paladin je prejak i neka ga alijansi, veći je gušt roknuti bossa kad znaš da nisi easy-mode uključio.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:23. |