PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Mladez i droge - part 2 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=40663)

De5tr0yer 26.07.2008. 12:58

Citiraj:

Autor Fleks (Post 1096928)
ROTFLMAOmegaLOL :D:D

EDIT: Dobio sam bann na bugovom forumu. Ne, cek. SUSPENZIJU sam dobio. :D

Zato sto sam napisao da PCekspert nije jednako PCemo :D:D

http://www.imagesforme.com/show.php/...zijanabugu.jpg

fleks--> <3

nah, sam se zajebavam.
:D

speedy-3 26.07.2008. 13:15

Citiraj:

Autor Razer (Post 1096932)
Ovi na 3DHr forumu su totalno zabrijali, a mene, iako nisam banao lika, proglasili glavnom babarogom na PCE forumu :smoke:

eh moje isprike (za moj dio na 3Dhr) malo je Kober puno to iskrivljeno prikazao jer je ocito mislio na temelju tvog posta da je bann dobio zbog necitanja stickya i tako se cjela ova bezvezna lavina pokrenula :chears:

Gilbert5 26.07.2008. 13:16

Citiraj:

Pljuvati Bug je jedno, ali forum.hr - e, to je već uvreda :D

Koja panika je nastala, oko gluposti.

Btw, imho, najbolje je bilo kada su nove registracije na PCE bile onemogućene... :goood:

Razer 26.07.2008. 13:21

Citiraj:

Autor speedy-3 (Post 1096946)
eh moje isprike (za moj dio na 3Dhr) malo je Kober puno to iskrivljeno prikazao jer je ocito mislio na temelju tvog posta da je bann dobio zbog necitanja stickya i tako se cjela ova bezvezna lavina pokrenula :chears:

Nema problema ;)

DoX_Chabar 26.07.2008. 14:04

Citiraj:

Autor Fleks
Svi koji slovkate, imate IQ manji od množitelja svog procesora
http://www.imagesforme.com/show.php/...zijanabugu.jpg

Ovako dugo se nisam već nasmijao :D, bravo :care:

Dizel 26.07.2008. 14:12

Fleks, nisi trebao spominjati PC Chip-Shit, nas domesticus guru ce se naci pogodjen :)

Jelc 26.07.2008. 15:06

Citiraj:

Dobio sam bann na bugovom forumu.

Beren, dal bum ti 100 kuna-uzmi ga natrag:D

Fleks 26.07.2008. 15:14

Citiraj:

Autor Jelc (Post 1097018)
Beren, dal bum ti 100 kuna-uzmi ga natrag:D

Cek malo. oces reci da ti vrijedim samo 100kn?? Smatram se uvrijedenim da bi platili ispod 8k kn da me se rijesite :D

Jelc 26.07.2008. 15:28

Kuna po kili:D

danij3l 26.07.2008. 15:36

znaci 8 kkn ? :D

McG 26.07.2008. 16:05

Kad se pogledaju komentari na oba foruma di se vodi rasprava o čovjeku koji je dobil ban radi navodnog nečitanja stickya, vlada opće mišljenje da su moderatori i administratori ovog foruma djeca koja su prije koju godinu-dvije dobila komp od roditelja, a u međuvremenu su bila tlačena od strane drugih po masi raznih foruma i sad na ovom forumu provode diktaturu i svakoga ko se na slaže s njima lome u startu. Iako je ovo daleko od istine, ja se nadam da je čovjek post o umišljenim clockerima postal na svim (ili barem većini) hrvatskim forumima i da čim veći broj vandala (koji su tak i tak glavni razlog takvog negativnog mišljenja o ovom forumu), koji su se u posljednje vrijeme sjatili ovdje, vidi i pročita taj post i da im se ovaj forum zgadi odma u startu i odvrati ih od potencijalne registracije ili ih (ako su već registrirani) natjera da odustanu od sudjelovanja na forumu i da još k tome svim svojim prijateljima (koji baš kao i vandali, ne znaju sročit post bez da koriste LOL, OMFG, WTF gluposti) razglase kak je ovaj forumu qrcu.

Lud76 26.07.2008. 16:06

Citiraj:

Autor DoX_Chabar (Post 1096979)
Ovako dugo se nisam već nasmijao :D, bravo :care:

Wow Fleks ovo je bilo iz dubine duše :D

"IQ manji od množitelja procesora" :D

Jelc 26.07.2008. 16:21

Varaždinec-kaj se uopće živciraš oko toga...očito je dečko sa prvim postom uletio i pobrao bananu.
Jer mu piše 0 postova na prvom acc-u...

Sad je otvorio drugi pa se čudom čudi.
A svaki banani user vidi napomenu moda ili admina pri banu...njemu je točno pisalo "već banan, multiple acc (berko)"

Dakle-to je vidio ali se ulovio onog kaj je Razer napisao, nek se veseli...kaj te briga:)

McG 26.07.2008. 16:30

Ma ne živciram se. Pročital sam sve komentare od strane drugih na njegov ban i kad se sve skupa zbroji i oduzme, njegov post na masi foruma, može biti samo dobra stvar. Vandali koji su aktivni na ovom forumu (ili ga samo čitaju s nakanom da se jednog dana registriraju), aktivni su na desecima drugih, a pošto tak i tak nemaju svoje mišljenje već ga formiraju prema mišljenju drugih, iznimno su povodljivi i jedva čekaju teme di se mogu pridružiti sebi sličnima u pisanju gluposti, budu brže-bolje svima razglasili da je ovaj forum sranje i s vremenom se budu pokupili u neka njima pogodnija mjesta.

Jelc 26.07.2008. 16:37

Citiraj:

Autor McG (Post 1097076)
Ma ne živciram se. Pročital sam sve komentare od strane drugih na njegov ban i kad se sve skupa zbroji i oduzme, njegov post na masi foruma, može biti samo dobra stvar. Vandali koji su aktivni na ovom forumu (ili ga samo čitaju s nakanom da se jednog dana registriraju), aktivni su na desecima drugih, a pošto tak i tak nemaju svoje mišljenje već ga formiraju prema mišljenju drugih, iznimno su povodljivi i jedva čekaju teme di se mogu pridružiti sebi sličnima u pisanju gluposti, budu brže-bolje svima razglasili da je ovaj forum sranje i s vremenom se budu pokupili u neka njima pogodnija mjesta.

Imam i ja malu arhivu na hardu od prije, budem jedan dan pogledal.
Budući da se nije sam pohvalio zakaj je prvi put pobrao :banana:

srale7 26.07.2008. 16:45

Fleks,:lol2::dobar:

Sad kad sam vidio sve ovo, nemam komentara.. Fleks je dobro rekao, a vjerujem da dosta ljudi ovdje na forumu djeli isto misljenje s njim, odnosno da je ovo PCEkspert forum. Ali i pored toga odgovor se moze dobiti i za najbanalnije pitanje, naravno ako na to vec nije odgovoreno u nekom stickyu ili prozvakano 100 puta.. Ja sam za da se odranici registracija novih clanona, pa da postoji par dana mjesecno za nove clanove i da se to zna.. Vjerovatno bi se bar malo smanjio broj clanova koji otvaraju ovakve teme
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=114603

tor 26.07.2008. 17:03

Šic, kakvo zatvaranje - to se radi samo vikendom navečer kad si ekipa popije i dođe na forum raditi gluposti :D
I da, nemojte dalje o ovoj temi, kao ni s paljbom po drugim forumima. Ova tema je ionako na granici, ne mora postati još veće leglo spama...

rib@ 26.07.2008. 17:16

Citiraj:

Autor Jelc (Post 1097032)
Kuna po kili:D

Cak i za odojak moras dati vise :D

Edit:
Nadam se da bude sutra 25 kilas tak dobro pecen:zdero:
I kak ne biti na 100+ kg :)

Jelc 26.07.2008. 17:17

Odojak mi bar stane u škrinju:)

Dizel 26.07.2008. 17:47

Citiraj:

Autor rib@ (Post 1097113)
Cak i za odojak moras dati vise :D

Ides, ovo je neki bosanski prasac od 100 kila, jedva mu je glavurda u pecenjar stala :D

srale7 26.07.2008. 17:52

Nije, nego je pecenjara mala pa prase od 35 kila zive vage zgleda kao da ima 100kg..opticka varka

Dizel 26.07.2008. 18:01

Ou jea, izgleda ko' omanje tele :)

srale7 26.07.2008. 18:15

meni kad bolje malo pogledam izgleda kao pitt bull.. bez usiju..

opet spamamo..

Baja 001 26.07.2008. 19:16

Šteta što je tema na BUGu zatvorena. Jedan lik mi je sra* pa bi ga malo oprao :)
Ima puno n00b0va i to je tako. Fleks rep up ^^^ za ono! :beer:

Ekipa je puno zabrijala, a ako smatraju da ima je Vapochiler dika i ponos eno im ga slobodno ;)

BTW Tor mogao si nam otključat AUTO temu da se možemo još natezat :beer: (danas ST - ZG, A1, 5 auta na šlepi, 5 francuza -> 3 renaulta i 2 citorena, Fleks / Syss busted :p)

srale7 26.07.2008. 19:18

u biti to je i dobar pristup.. sto manje njih tu, to manje glupih pitanja, lockanih tema i sl.

tOta 26.07.2008. 20:44

http://forum.pcekspert.com/showpost....&postcount=145

:wtf2:

žile 26.07.2008. 20:49

Koliko dug prekid filma :D

nick praskaton 26.07.2008. 20:54

Citiraj:

Autor tOta (Post 1097254)

:lol2: bas gledam :wtf2: i smijem se...

syss 26.07.2008. 23:29

Citiraj:

Autor Baja 001 (Post 1097313)
Ali ovaj je baš bio buran thread.

bio je buran isključivo zbog tebe.

svi smo normalno diskutirali, međutim ti si taj koji je sve sudionike rasprave povlačio za jezik i eto kak je završilo... odi na vw forum i raspravljaj sa istomišljenicima dok ti alt+s ne iskoči iz tastature.

žile 26.07.2008. 23:55

Citiraj:

Autor gaudeamus (Post 1097382)
i još nešto s tim bjelovarom ili bijelovarom, to pokazuje koliko je glup naš jezik. ja uopće ne želim obazirat pozor na ije je ili č ć jer su to gluposti.
to je ljudevit gaj kad subotom nije imap šta da jebe radio konfuzije da njegov lik ostane u povujesti. e ja mu se serem na taj posao. a i praksativno ja kad čažem kuća i cvrčak kažem ali totalno isto slovo č ništ jezik negdje gore pa una dile. baš isto , a nadrkani provesori pogotovo u srednjoj i osnovnoj kad naiđu na takvu grešku odma jedan . to su glupani jer im je to jedino iživljavanje koje mogu odradit i u žoivotu nisu ništa postigli a taj hrvatski jezik im je sve što maju i onda kad im tu napraviš grešku tučeš i po njihovom propalom životu i odabiru.

Nuff said.
Samo ne mogu odlučit jel napola pismen ili uopće nije pismen?
Hm,baš me zanima koja bismo mi državnotvorna grupacija bili kada bismo svi ovako razmišljali? :rolleyes:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:50.