![]() |
Citiraj:
nah, sam se zajebavam. :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Koja panika je nastala, oko gluposti. Btw, imho, najbolje je bilo kada su nove registracije na PCE bile onemogućene... :goood: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Fleks, nisi trebao spominjati PC Chip-Shit, nas domesticus guru ce se naci pogodjen :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kuna po kili:D
|
znaci 8 kkn ? :D
|
Kad se pogledaju komentari na oba foruma di se vodi rasprava o čovjeku koji je dobil ban radi navodnog nečitanja stickya, vlada opće mišljenje da su moderatori i administratori ovog foruma djeca koja su prije koju godinu-dvije dobila komp od roditelja, a u međuvremenu su bila tlačena od strane drugih po masi raznih foruma i sad na ovom forumu provode diktaturu i svakoga ko se na slaže s njima lome u startu. Iako je ovo daleko od istine, ja se nadam da je čovjek post o umišljenim clockerima postal na svim (ili barem većini) hrvatskim forumima i da čim veći broj vandala (koji su tak i tak glavni razlog takvog negativnog mišljenja o ovom forumu), koji su se u posljednje vrijeme sjatili ovdje, vidi i pročita taj post i da im se ovaj forum zgadi odma u startu i odvrati ih od potencijalne registracije ili ih (ako su već registrirani) natjera da odustanu od sudjelovanja na forumu i da još k tome svim svojim prijateljima (koji baš kao i vandali, ne znaju sročit post bez da koriste LOL, OMFG, WTF gluposti) razglase kak je ovaj forumu qrcu.
|
Citiraj:
"IQ manji od množitelja procesora" :D |
Varaždinec-kaj se uopće živciraš oko toga...očito je dečko sa prvim postom uletio i pobrao bananu.
Jer mu piše 0 postova na prvom acc-u... Sad je otvorio drugi pa se čudom čudi. A svaki banani user vidi napomenu moda ili admina pri banu...njemu je točno pisalo "već banan, multiple acc (berko)" Dakle-to je vidio ali se ulovio onog kaj je Razer napisao, nek se veseli...kaj te briga:) |
Ma ne živciram se. Pročital sam sve komentare od strane drugih na njegov ban i kad se sve skupa zbroji i oduzme, njegov post na masi foruma, može biti samo dobra stvar. Vandali koji su aktivni na ovom forumu (ili ga samo čitaju s nakanom da se jednog dana registriraju), aktivni su na desecima drugih, a pošto tak i tak nemaju svoje mišljenje već ga formiraju prema mišljenju drugih, iznimno su povodljivi i jedva čekaju teme di se mogu pridružiti sebi sličnima u pisanju gluposti, budu brže-bolje svima razglasili da je ovaj forum sranje i s vremenom se budu pokupili u neka njima pogodnija mjesta.
|
Citiraj:
Budući da se nije sam pohvalio zakaj je prvi put pobrao :banana: |
Fleks,:lol2::dobar:
Sad kad sam vidio sve ovo, nemam komentara.. Fleks je dobro rekao, a vjerujem da dosta ljudi ovdje na forumu djeli isto misljenje s njim, odnosno da je ovo PCEkspert forum. Ali i pored toga odgovor se moze dobiti i za najbanalnije pitanje, naravno ako na to vec nije odgovoreno u nekom stickyu ili prozvakano 100 puta.. Ja sam za da se odranici registracija novih clanona, pa da postoji par dana mjesecno za nove clanove i da se to zna.. Vjerovatno bi se bar malo smanjio broj clanova koji otvaraju ovakve teme http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=114603 |
Šic, kakvo zatvaranje - to se radi samo vikendom navečer kad si ekipa popije i dođe na forum raditi gluposti :D
I da, nemojte dalje o ovoj temi, kao ni s paljbom po drugim forumima. Ova tema je ionako na granici, ne mora postati još veće leglo spama... |
Citiraj:
Edit: Nadam se da bude sutra 25 kilas tak dobro pecen:zdero: I kak ne biti na 100+ kg :) |
Odojak mi bar stane u škrinju:)
|
Citiraj:
|
Nije, nego je pecenjara mala pa prase od 35 kila zive vage zgleda kao da ima 100kg..opticka varka
|
Ou jea, izgleda ko' omanje tele :)
|
meni kad bolje malo pogledam izgleda kao pitt bull.. bez usiju..
opet spamamo.. |
Šteta što je tema na BUGu zatvorena. Jedan lik mi je sra* pa bi ga malo oprao :)
Ima puno n00b0va i to je tako. Fleks rep up ^^^ za ono! :beer: Ekipa je puno zabrijala, a ako smatraju da ima je Vapochiler dika i ponos eno im ga slobodno ;) BTW Tor mogao si nam otključat AUTO temu da se možemo još natezat :beer: (danas ST - ZG, A1, 5 auta na šlepi, 5 francuza -> 3 renaulta i 2 citorena, Fleks / Syss busted :p) |
u biti to je i dobar pristup.. sto manje njih tu, to manje glupih pitanja, lockanih tema i sl.
|
|
Koliko dug prekid filma :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
svi smo normalno diskutirali, međutim ti si taj koji je sve sudionike rasprave povlačio za jezik i eto kak je završilo... odi na vw forum i raspravljaj sa istomišljenicima dok ti alt+s ne iskoči iz tastature. |
Citiraj:
Samo ne mogu odlučit jel napola pismen ili uopće nije pismen? Hm,baš me zanima koja bismo mi državnotvorna grupacija bili kada bismo svi ovako razmišljali? :rolleyes: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:50. |