![]() |
Citiraj:
Samo još jedna od pametnijih majnerskih strategija. |
Nije onda bolja "strategija" majnati coin na kojem je duplo veca zarada, odmah ga prodavati za btc i kupovati ZEN?
Tako dobije duplo vise ZEN-a |
Jučer sam počeo rudariti zen, zato sam i pitao. Po kalkulatoru, razlika između etha i zena je ispod 15%, a jučer je bila oko 5%.
|
Citiraj:
I nije ethash nego equihash |
Citiraj:
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk |
Citiraj:
|
ZEN je sa Nvidiama često isplativiji nego ETH
|
Citiraj:
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk |
Ima li kakve razlike u mineanju s različitih poolova? Osim naravno u naknadi? Dali se može negdje majnati brže? Ili je to sve isto?
|
Sve je to isto, svi kradu pomalo :) Ali naravno gledaš ove jače poolove a ne male...
|
Hitno mi treba pomoc. Sta bi radije uzeli 6 x GTX 1080 i rudarili zec cc 3300 H/s ili 10 x 1060 6 GB pa rudarili ETH cc 210? Da li sam ja to dobro skontao? Sta bi ste vi uradili? Hitno je...
|
Citiraj:
uzeo 10x 1060 pa rudario zec 3200 h/s |
Nakon 100+ pročitanih stranica pala je odluka na izradu riga :D, komponente bi bile:
CPU: Celeron G3930 MBO: Gigabyte GA-H110-D3A PSU: 2x Fortron Hyper M 700W RAM: 4GB GPU: 6kom Dvoumim se oko grafičkih dali ići na nvidie 1060 3GB sa nižim hashrateom dok ih još ima, ili na rx570? Nisam pametan koliko mi je isplativo dati skoro 500€ više na RX. Zanima me vaše mišljenje na koju bi opciju išli? |
ako ideš na nvidiu
1x gigabyte 750w i drži ti 6 gtx 1060 bez problema ili bilo koje kvalitetno 750-800w ako ideš radeonice onda ok |
6x1060 s hynixom daju oko 110hs eth
6xrx470/570 daju oko 150/160hs eth Ako je 500e razlika, isplati se ici na AMD. Najbolje bi bilo kada bi upiko gtx s micron ili samsungom to je onda cca 140 hs. |
Poštovanje, evo jedno noob pitanjce. Usvajam gradivo, prije nego napravim rig. Znači, sve kao u prvom postu, wallet - Bittrex i Jaxx, majner clajmore, editira *.batpošto je grafička neka AMD R7 sa 2 gb rama, login na bittrex, pa wallets, pa + na valutu, uzmem adresu i zalipetam je u start.bat na poziciju. Dodam ime i ideš. Nakon 5-6 sati na walletu ništa. isto ponovljeno sa Jaxx-om, nakon 12 h, ništa. Jesam ja nerzvozna tip :-) ili sam negdi nešto falija.
Usput, koja bi od ovih bila najbolja za Zcash, dva kom: PCI-E GAINWARD GeForce GTX 1070 8GB PCI-E PALIT GeForce GTX 1070 GameRock 8GB PCI-E GAINWARD GeForce GTX 1070 Phoenix 8GB PCI-E MSI GeForce GTX 1070 Aero OC 8GB Zahvaljujem na razumjevanju! :-) |
Citiraj:
|
Pošto je forum za početnike ajde da i ja postavim jedno takvo pitanje, sve sam uradio kao na prvoj strani i izbacuje mi sledeće, grafika mi je 5770 1gb, da li je u tome problem? https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...580aa11eed.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...517113fd9c.jpg
|
Točno onako kako ti piše, grafa ti ima premalo Vrama. Za ETH je Dag size već na 2,7Gb... Dakle, grafe sa manje rama od toga, 0 bodova...
|
Citiraj:
|
Više sam hteo da vidim kako to sve radi nego da kopam i zaradim :-)
|
Da, kartica ti ima samo 1GB memorije
|
Podesio sam za kartice manje od 2 gb ali mi to isto izbacuje, takođe sam pokušao i ZEC ali mi izbacuje grešku ili win10 blokira aktivaciju zbog sigurnosti
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Većinu softvera za mining antivirusi (pogrešno) prepoznaju kao viruse, ali to ne znači da ne treba biti oprezan, inače ćeš majnati za nekog kineza, ili u najbolju ruku na claymoreov demo acc :D Za probu, možeš majnati ZEC, monero ili bilo koji drugi algoritam koji se više oslanja na core nego na memoriju Citiraj:
|
Citiraj:
SETx GPU_FORCE_64BIT_PTR 1 SETx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100 SETx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1 SETx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100 SETx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100 ZecMiner64.exe -zpool ssl://eu1-zcash.flypool.org:3443 -zwal adresa walleta.svemo -zpsw x -mport 0 AMD Radeon R7 240 |
Citiraj:
|
Citiraj:
nadam se i da i ti samo edukativno gledaš, jer ta kartica više struje troši nego ZEC-a daje |
Kao što rekoh, samo edukativno, ako sam dobro razumeo pitanje ovo je moj račun, znači ništa na njemu
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:17. |