![]() |
Perez i Ocon opet jedan iza drugoga :D hoće li opet biti krvavo :D ?
@mob |
Natrag na trku.
Nema Ferrari sanse. Bar su prvi dio sezone ucinili zanimljiv. Napredak je tu sada treba nastaviti na tome. Sent from my LG-H815 using Tapatalk |
Da su Singapur i Malezija bile normalne utrke za njih, ovdje bi Hamilton ganjao bodove za spas svoje sezone. Ali eto, kakav krumpač je bio u Red Bullu, to vraća ovdje u Ferkanu.
Izgleda da žute gume na Ferkanu malo brže popuštaju. Verstappen jede gap za Raikkonenom, Vettela stiže Bottas. Izgleda da na ovim žutim gumama odu do kraja. Miriši na Silverstone. Jako. @mob |
Doslovno svaku trku Perez cmolji da ga puste ispred :D
|
Jedina utrka koja dovede sefa drzave je Rusija.
Ovi svi zovu neke bivse i pevaljke... :D I jos vozaci poslije utrke moraju pricati s njim i hvaliti stazu. Jos fali VN Sjeverne Koreje. Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk |
Glupi ameri. :D Lec get redi tu ramblllllllll... i masovno jizzanje u publici. Zato i obožavaju Hamiltona jer je lik praktički počeo i pričati kao amer, a ne kao britanac. Kakav huk s tribina se čuo prilikom overtejka Vettela :)
F1 je uvijek bila "europski" sport ali su je Max i Bernie ubili a ameri je sada spašavaju. Amerikanizacijom :D Nego, Renault F1 Team ima na ovoj utrci nove dijelove motora i komponenti za 2018. Sainz leti po stazi :) |
Citiraj:
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
Kimi ima ocito gume u boljem stanju, Bottas jako spor.
I kad mu se napokon priblizi, Mercedes eksplodira na ubrzanju i onda ni DRS ne pomaze. Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk |
Ohoho, Vettel po US. Ili pobjeda ili 4 mjesto :D ovo je sve ili ništa, tako izgleda.
A ako je suditi po početku utrke, bude ih brzo pojeo. @mob |
bravo kimi!!!
A Vettel bude drugi. Riješiti će Bottasa i Kimi će ga pustiti. A čini se da Verstappen nije rekao da je gotovo :D
@mob |
fujrrari...
Još jedan krug i ode i Vettelovo drugo mjesto :D ali nekako imam filing da će Maxu otet 3. mjesto jer je sa 4 kotača precvikao onu špicu sa pasicom... nadam se da sam u krivu.
@mob |
I treba mu ga uzeti. Iskoristio je vise staze nego je smio...
Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk |
Bravo Max! Al eto, ipak ništ :D I dalje odlična vožnja s obzirom gdje je startao, a nije ni prvi put da to gledamo ove sezone.
|
Ništa, 5 sekundi kazne, ipak sam nažalost u pravu bio...
@mob |
Citiraj:
|
62 pobjede, prvi slijedeci britanac ima duplo manje :D
Šteta. Žao mi je Kimija ali ne bi Maxu uzeo 3 mjesto. Kako je tako je.
|
Ruku na srce, precvikao je špicu sa 4 kotača i stekao prednost. Da je išao unutar staze, nebi ga prošao.
@mob |
Njemačka himna u Texasu... danas u F1, za tjedan dana u Wolfensteinu II :D
Mečka WCC. Hamiltonu treba 5. mjesto u Mexicu bez obzira gdje će Vettel završiti. Dakle, Mexico je kraj puta i ikakvog nadanja. |
amerika najjaca zemlja, bill clinton, bolt, hamilton, mika...carevi :D
Meni nije jasno zbog cega Bolt u SAD-u vodi ovu presicu?
Lik je super, nemam nista protiv njega, ali ne kuzim... U Brazilu bi Lewisov lover, Neymar, mogao voditi presicu :D Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk |
Koliko toliko zanimljiva utrka. Šteta kaj se ovo sa gumama na kraju nije malo žešće zakotrljalo, ali OK.
Mexico već za 7 dana i vjerojatno kraj sezone i službeno. I šeici u Abu Dhabiju će pizditi jer nije title decider kod njih, a masne pare plaćaju da budu zadnji u kalendaru :) @mob |
Brko, da se rezerviram za UAE - nemoj odmah temu zakljucati.
Lani sam pisao post i u medjuvremenu, katanec :D Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk |
Citiraj:
a horner place da kako su se i drugi vozili siroko danas, da rodjo, ali nisu pretjecali izvan staze i pritom pretekli suparnika. a ove vordine proljeve bolje ne komentirati. sto manje hranis trolla to bolje. Mercedes ubija na stazi, cak je i iritantni Toto na komentar SKyevca i drkanje na Hamiltona, kako je Hamilton svemirac, Toto im odgovorio da ne moze to reci, vec da je tim slozio vrhunski auto a Hamilton samo odvezao rutinirano kako zna. i na kraju, cini mi se da je Kimi doslovno ostao valjda bez goriva, koji peh bi bio da je jos vise usporio prije cilja, pa da onih 5 sekundi ne bi bilo dosta da popusi mjesto Max.. :D |
Da je bilo više od 5 sekundi, dobio bi kaznu taman toliku da bude iza Raikkonena :) naštelano tako.
@mob |
Kazna je na mjestu. Ostali su isto izlazili izvan granica staze, ali nitko nije na taj način zaradio mjesto, plus uglavnom su izletavali na vanjsku stranu, a ne sjekli zavoj.
Naravno da će Horner i Max verglat po svome, al mislim da je i njima skroz jasno o čem se radi. A vozači sigurno znaju na kojim mjestima i kojim situacijama se izlaženje van granica može tolerirat. |
Ako se držimo pravila izlaženje s staze nigdje nije dozvoljeno i ne može sa tolerirati.A to jel si sjekao ili si išao šire uopće nema veze jer i kada ideš šire isto možeš ostvariti korist.Kazna je na mjestu ali ako su njega kaznili bilo je puno većih krađa vremena(konstantnih prelaženja linije).Ako uzmemo da su Bottas i Vettel uhvatili par sekundi u cijelo utrci,pa ako im maknemo tu skundu-dvije,vidimo da su i oni ostvarili nedopuštenu prednost i samim time pozicije.
https://www.youtube.com/watch?v=aljfbhxtdyc Pogledajte kako Vettel a poslije i Bottas dolaze do pozicije.Pa poslije i Sainz. |
Citiraj:
kazna je inace opravdana jer je kratio stazu, iako ne bi bilo neopravdano da je potrcko kimi popusio mjesto, s obzirom na to sto si dozvoljava...kaj ovi stvarno misle da hamilton nece 10 bodova skupit u 3 utrke lol Sent from my MI MAX using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:18. |