![]() |
Citiraj:
Citiraj:
|
Brijem da bu moja 380X skroz savršena do tih 7nm :D
|
470 je sada oko 1750kn. Kupujem kada padne ispod 1700kn verzije s 2 fana :D
|
Bilo ih ve već za < 1700, a sad je 1709 ;P
|
4 ili 8GB?
|
4gb naravno.
Bilo je možda ali vjerojatno single fan model |
Bilo ti je RX 470 Nitro+ 4GB za ~1690kn u supernetu i centru.
Sad ima XFX single-fan model za ~1610kn. |
Da će mjenjati proces vjerojatno nije točno, a ako slučajno i je ionako nije "pravi 7nm" nego je to sve marketing sa nazivima procesa. Ako dođe tako brzo možda je lošiji od intelovog 14nm+, a od 10nm sigurno
Bacit oko na ovaj članak klik |
Ako nekog zanima jos pojedinosti
https://www.youtube.com/watch?v=ktHciPVAZaU |
Jedna napomena, ovaj novi update za Sapphire trixx ne radi baš najbolje. Instalirao, dobio BSOD nakon 1 sata i od kad sam ga obrisao već 2 dana nikakvih problema kao i prije updatea.
|
Dali je ovo Corsair CX 500w napajanje dovoljno za ovu grafulju http://www.xfxforce.com/en-us/produc...x-rx-470p4sfd5
ili treba nešto jače ovo su ostale komponente Gigabyte ga-h97-d3h G.Skill RipjawsX 1600 mhz I5 4590 samsung ssd 120gb + 7 ventilatora |
I previše. Ta konfa nebude prelazila 300W da neznam šta radiš :)
|
Citiraj:
|
|
Je, sad vidiš kolko je Nitro dobro posložena, iste veličine a nema ni približno takve probleme
https://www.youtube.com/watch?v=kAIgdpKm93c :) jesi ti ubo tu 470 ili štrajkaš ;P |
Tech Showdown (youtube) se dočepao custom 470 & 480. Staye tuned, bit će vjerojatno raznih usporedbi raznih modela
|
What day is it? Nisu li već izašli "custom" modeli (tipa nitro i to) 470/480?
|
Pa izašli su, samo ih ovaj tip nije recenzirao. Inače je veoma nepristran i detaljan, brijem da će s vremenom usporedit razne vendore side by side
|
Citiraj:
Sada imam 144hz i gledam čak i par 1070ki na njuški,a opet žao mi da nemam freesync. |
Kad kupiš 1070, brzo te tuga za RX i Freesyncom prođe... treba nekih 120 sekundi :p
|
Taman dok komp upališ i game pokreneš.
|
Ma dok napraviš unboxing :)
|
Da fakat, što će ti bilo kakv sync.... u kombinaciji ta grafa i taj monitor, tak ionak je sve na 144fpsa... ali s druge strane ne iskoristit FreeSync. Ne znam, baš grda dilema iskreno.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Koja na 1080p, na gtx1070 ne ide preko 60 fpsa? A da je neka koja nečem valja. Nemoj samo Deus Ex isčupat opet.
|
O, "da je neko koja nečem valja". Dobra. Pa ćemo tako izbacivati igre.
Svaka koja nejde na 60 na 480 je SRANJE igra ;P tj s Freesyncom svaka koja nejde na više od 40, jer te tako zaboli za >40 s Freesyncom :) jer preko 40 imaš ono zbog čega si upravo htio 60 - smooth gaming :D |
Aj daj neku drugu. Ja ju nisam igrao, dovoljne su mi recenzije s našeg foruma :D. Bog te ubio, na kraju će RX480 i od Titana bit jača, bolja itd.
|
AotS, Anno od novijih.
1070 je 30-40% preskupa za ono što nudi. To se znalo od početka, da su 1070/1080/Titan porez na glupost, mogu se oni pjenit kolko hoće :) ali 1070/1080 imaju gori performance/price od prošle generacije znači fail za svakoga tko kupi te grafe po tim cijenama. Da nije bilo AMDa taj porez bi plaćao i na 1060 i 1050. |
Grdo da, Anno na 100 fpsa i bivši benchmark svega AoTS, samo što za njega samo ima za 1440p.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:26. |