![]() |
Citiraj:
UAC kompletno gasiš u Group Policyu. Isto tako dok se UAC neugasi u Group Policyu programi koji nemaju WHQL ili interni Windows whitelist neće se dizati čak iako si ih ubacio u startup. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
dakle iskušao si? Jer Autodesk službeno ne podržava 2016 na W10.... thanx! |
Ma autokadija nije izbirljiv. Ja vrtim 2004 na Win7 x64 tako da na W10 će raditi vjerojatno sve i jedan nakon 2004 ;)
|
Citiraj:
Ne iskače mi ništa jer mi je i SmartScreen disejblan :) |
Citiraj:
Kad ga staviš na disabled dobiješ svaki put Error pri bootanju za Virtualni UAC. A nakon nekog vremena pojavi se i onaj problem sa searchom "We are getting search ready" sve dok nevratiš taj virtualni UAC na jedan boot pa nazad na off search neće raditi i tako u krug. A ako misliš da nisam rebuildao search index varaš se. |
Mislim da se nismo razumjeli,gasim ga tako da disejblam preko GP-a ove dvije stavke,isto je u Win 8.1 i u Win 10,pretpostavljam da i ti tako gasiš?
" User Account Control: Only elevate UIAccess applications that are installed in secure locations. User Account Control: Run all administrators in Admin Approval Mode." Pisao sam ono na brzaka pa nisam baš skroz objasnio. Nemam nikakvi error i search radi normalno. |
Citiraj:
|
Jel netko primjetio da kada pališ/gasiš komp nadogradnja raznih fixeva ne pali, već moraš kliknuti na onaj pop-up koji hoće Schedulati restart.
Zašto ne prihvati svaki slijedeći restarat, nego baš mora biti "njegov"? jel ima rješenje tomu? |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
U ta 2-3 dana palio sam komp najmanje 6 puta, zašto to već nije napravio kužiš? Prije je to automatski napravio kad si restartao komp. A sad moraš "scheduleati" da bi on prihvatio upgrade fix i tek će onda nadograditi. ako ima workaround za ovo da bude normalno kao i prije neka mi javi :) |
Čekaj, si radio restart ili shutdown?
|
Eto, tko nije htio na 10-ku zbog privatnosti, najgora novost sa desetke stiže na 7 i 8.
http://www.forbes.com/sites/gordonke...rtner=yahootix |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
"This service provides benefits from the latest version of Windows to systems that have not yet upgraded." |
Citiraj:
Da, tako piše, da to fino u pozadini fantomski instalira bez obzira na ugašene servise. Treba netko potvrdit iz prve ruke da li je istina, meni su upaljeni update-ovi pa ne znam. |
Lijepo od njih sad su maknuli izgovor windows 7 i 8 me ne spijuniraju. Ko zna ce disablati ko ne morat ce se pomiriti s novim stanjem ili potraziti alternativu.
|
Citiraj:
|
OS X?
|
Izgleda da je MSu bas jako stalo do data mininga.
Srecom,sve se to moze eliminirat. |
Koliko pratim ms-ovci nece davati detalje oko nadogradnji tj updejtova..ccc :banned: Razlog je vrlo jednostavan: ms će objavljivati detalje samo o velikim nadogradnjama, pa kumulativne nadogradnje i male ispravke neće dolaziti sa listama promjena..:nono: Samo prateći sve ovo čini mi se da će se ovo odnositi samo na klasične korisnike,dok će firme dobijati liste updejtova i promjena koje donose nadogradnje...Što bi se reklo skraćeno lista ispravaka dolazi korisnicima Windows 10 Enterprise..:D :lol2: nas male ko j...:wtf2: hm sad bi na kraju trebao instalirati enterprise da vidim što ide pod ispravke..tj apdejtove..:hitthewal:
|
http://www.softpedia.com/blog/micros...s-490321.shtml
znači mogu uzet home verziju? to je ejdini razlog za pro, ali 1000kn više je puno rpeviše..al ak ovo vriejdi onda super edit: ovo je samo za store, ne OS updates..jbt |
Citiraj:
|
Prestize me kolega...
|
mod: 100x smo ponovili da nema spominjanja nelegalnog sadržaja... |
Molimo da se prestane pričati o ilegalnom aktiviranju prethodne verzije windowsa. Takve odgovore tražite po netu, a ne pišite o tome ovdje. Neki su dobili opomene, neki GO, stoga lijepo molimo da se nastavi sa diskusijom u normalnom i legalnom tonu.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:18. |