![]() |
Europa Liga
Utakmice osmine finala igraju se 12. i 19. ožujka. Parovi: Dynamo Kyiv - Everton Dnipro Dnipropetrovsk - Ajax Zenit - Torino Wolfsburg - Inter Villarreal - Sevilla Napoli - Dinamo Moskva Club Brugge - Beşiktaş Fiorentina - Roma |
Uskoro počinje derbi Livepool-City, očekujem otvorenu utakmicu, padat će
golovi kao u rukometu, vjerojatno sa pobjedom Citiya ili X, i to 3:3, 3:4, ili čak i više golova |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kralj! :D
Pliz nemoj komentirati cfc-totenhamm. :D |
Vrijeme je da varan otvori facebook profil s dojavama o namjestenim tekmama pa da igramo svi kontra.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Wolfsburg :care:
Svako malo utakmica sa 8-9 golova :D |
Cfc :)
Prvi pehar ove sezone! :) |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Po meni, Bayern nema nikakvu potrebu za novim igračima cijele ove, a rekao bih i sljedeće sezone...osim ako ne bude ozljeda bitnijih igrača.
Nek samo Wolfsburg igra ovako, začepili su usta frendovima koji kenjaju po njemačkoj kao najdosadnijoj (bayern) ligi :) |
@brko..teško. PL i LP još čekaju. :D
|
PL više šanse nego LP. No, tako je bilo rečeno da nemaju šanse 2012 kad su prvu popušili od Napolija 3:1 :D Kartoffen CF ne treba nikad podcijeniti :D pogotovo ne sada kada je Žoze tu.
Pari mi se da će se sada CFC braniti i onda opet utovariti kakav gol iz kontre ili iz kornera, Branac recimo. |
PL je takoreć osiguran. City nema širinu za konkurirat. Od rujna sam govorio da se u Serie A,Premiershipu i Bundesligi sve zna...tako će i bit. LP je lutrija,ruski rulet,pitaj boga ko će tu kog...
|
Jao,majko,kako je Real danas los.Nadam se da budu bar na srecu zabili!
ps: Kikiiiiiiii! |
Moreno :D
:D :D :D Koji su to plonkeri. :D Ovo im je prilika da odu dalje od barcelone. :D |
No modric no fun
|
Citiraj:
|
Jedino Bayern, Juventus. BVB i Porto nisu pod utjecajem Rusa ili Arapa od ovih 16 koji su izašli iz grupe :) ne znam za Basel... :)
|
Citiraj:
|
Bayer im je vlasnik. ;)
|
Bayer im je vlasnik već više od 100 godina (od osnutka AFAIK). Mislio sam na Ruse i Arape, odnosno na petrodolare i aviodolare :)
|
Danas Juve Roma derbi. Za ponedjeljak nije moglo bolje :)
|
http://www.index.hr/sport/clanak/bar...co/804808.aspx
šta čekaju s pepeom i luklicom hahahahha prebolesno :D |
S pravom ga zovu sprdex.
|
Copy paste Goal.coma ponekad i tribalfootballa...neznaš ko gori,kombinaciju možete vidjeti u indexu :D
|
Hazard 0-1
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:06. |