![]() |
Makaršto. :) Ispali su sa 10 bodova. :) Nije sramota. ;) Sramota je ispasti ko city sa 2-3 boda. :)
|
Nije točno druže brko. :D Samo za barcu. :D
|
Eden Hazard - sramota.
|
FA Cup fail danas. :D
Chelsea vs Brentford 2:2 i to su zabili pred kraj utakmice izjednačujući pogodak igrači chelsea. :) :D Tottenham je izugbio od leedsa, a liverpool trenutno gubi 3:1 od oldhama. :D :D |
ispravak netocno navoda,
TORRES je zabio izjednacujuci pogodak :))) |
Citiraj:
Citiraj:
|
Mandžo opet zabija, 0:1 protiv Stuttgarta
|
Citiraj:
to što je 7 "prvotimaca" u njemačkoj reprezentaciji je druga priča :) i piše se "Fußball" ;) :p :D EDIT: Mandžo sa asistencijom za 0:2 - Müller |
Citiraj:
|
Citiraj:
bar ne u tolkim razmjerima, desi se tu i tam da sudac zajebe, ali svatko može tak profitirat... kao recimo BVB ovaj vikend sa penalom... |
koji potop prvoligaša , na kladionici fulano ama baš sve
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Priča još i prolazi za Juve (Calciopoli), za SCUM još nekak, ali ne vidim Bayern u tom kontekstu :stoopid: Oni bar fakat niti u Europi niti u Bundesligi nemaju nikakav poseban tretman, da imaju onda bi u zadnjih 6 godina bili 6 puta prvaci, a bili su 2 puta uz njih još 2 puta BVB, VfL i VfB |
Nisu ni Milan, a ni Inter manje krivi od Juventusa to vam je valjda jasno?!
|
Citiraj:
|
|
Ili to što me jako čudi ili je njima tako loše u Kini da žele promijeniti sredinu malo :)
Mislim da obojica mogu pomoći klubovima gdje su otišli :) |
Normalno da mogu. :) Ništa idem kupiti dres i šal od galatasaraya! :D
|
Citiraj:
|
Kaj se mora nije teško! :D
|
Schalke doveo Bastosa na posudbu iz Lyona, očito se i oni oboružavaju za ogled sa Galatasarayom :D
|
Ubit će ih Drogba! :D
Ajde sad imam za koga navijati u ligi prvaka! :D |
Citiraj:
|
Taj je stari konj bolji od svega što Čelzi ima naprijed dok za Sneijdera nisam siguran.
|
Taj konj je i dalje jedan od najboljih napadača današnjice. :) Drago mi je kaj se vraća u "normalan" nogomet. :) Bilo bi mi draže da je došao u CFC ali štaš...
|
Večeras Real Barca.
Već vidim kuknjavu kad Real izgubi kako nema ovog onog :D Zanimljivo će biti :D |
I veceras Arsenal - Liverpool. :)
|
A Balotelli u Milanu :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:56. |