![]() |
Citiraj:
Što se tiče battery pack-a, djelomično si u pravu i slažem se s tobom, jednostavno rješenje, a nadasve funkcionalno. Jedina mana u odnosu na dodatnu bateriju je što ovako samo izvadiš bateriju, staviš drugu unutra i imaš opet funkcionalan mob, a batt.pack nije baš praktično 'drljat' sa sobom dok koristiš mobitel u pokretu. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
mislim da bi triba otić vulkanizeru sa svojim dropboxom, izgleda da negdi pušta, hehee |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Sve fotografije uploadane na skydrive su mi u toj rezoluciji. Dropbox sam koristio prije na evo3d-u, tamo je bilo sve ok. |
android na skydrive aploada u izvornoj.
|
Citiraj:
|
je, tak je i umene.
|
a da vas dvojica ne slikate u toj blesavoj rezi
|
Ovo s internom memorijom od 16 ili 32gb u flagship modelima je žešće škrtarenje na kupcima, ako se sve poboljšava svake godine s novim modelima, zašto se memorija ne poveća? :stoopid:
Nokia N97,najavljena 2008.god a izašla u prodaju 2009.god imala je 32gb interne memorije, 4 godine kasnije i dalje 32gb max... :hitthewal: |
ak ti treba vise, kupis micro sd karticu.
ako mob ne podrzava kartice, kupis usb otg kabel i usb stick |
Citiraj:
Zato i ne vidim point skydrive-a kad mi uppa u duplo manjoj rezi, mogu i sam onda spajat mob na komp ili lap svaki put, pa prebacivat fotke, pa uploadat s kompa na web.... |
možda su ti tanki kablovi, hehehe
ja imam hox-a i meni sve normalno uppa, doduše koristim dropbox šta se memorije tiče, evo ja imam u hox-u još 10 gb, a odkad ga imam nisam ga počistio, tako da normalnom useru, koji neće sad pucat hd filmove na mob neznam čime ga inače napunit |
Ja općenito ne vidim smisao tih cloud servisa sa današnjim mobilnim internet paketima od max. 2gb i brzinama za us*at se, a kamoli još da odeš negdje...na selo recimo.
Btw. One dolazi u 32 i 64gb verziji, nema 16. |
ja npr uploadam samo preko wirelessa
|
To je vjerovatno još zanimljivije, uploadat par Gb pri 0.4Mbit/s :D
|
a štaš, meni je ok jer možda imam svaki dan po 10-20 slika, problem je vama profesionalnim fotografima koji dnavno ispucaju po 5-6 gb slika pa to uploadaju
oprosti, ali ALO, najgori je prvi upload, a onda kad redovito uploadaš ni ne osjetiš, čim se prikačiš na kućnu mrežu on jednu po jednu |
Citiraj:
Cloud servisi su budućnost ali ne tako skora budućnost za "obične" hrvate. |
Citiraj:
|
pa onda nemojte uzet One i gotovo, uzmite se prestigio koji ima i SD i 20mp kameru koja sigurno slika ko DSLR, itd..
pobogu, iphone od prvog dana nema ni SD karticu ni izmjenjivu bateriju (bez odlaska servisu) pa se prodaju ko mutavi i odlični su uređaji naivno je vjerovati jednom online videu koji su išli rastavljati One, pa ga potrgali. buuhuu znači samo da su smotani. ono što je sastavljeno, da se i rastaviti. Samo se treba školovati kako. Onda bi po tome svaki mehaničar mogao znati popraviti i rastaviti motor od Veyrona - ali vidi vraga, moraju otić na školovanje gdje će se tako nešto naučiti. kakav god mob da se nađe ne tržištu nije savršen, nikad se takav neće ni pojaviti. fala bogu ima izbora pa si kupujte što vam paše ali sjašite više sa sd kartice i baterije, i okrenite se pozitivnim stvarima na mobu. |
Ionako to sa iFixit samo znaci da nije user repairable. To ne znaci da ga u servisu profici nece moci popraviti.
|
tako je.
Meni osobno ne bi padalo na pamet ić gurat prste us tvar od 5000kn, radije paltim neku siću osobi koja je za to stručna i obučena. |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
mislim da cu ja ostat pri evo 3d-om evo nakon 1godine koristenja baterija je vec pocela lagano trokirat. Sa 42% se srusi na 25% dok pogledam 4 web stranice. Li-ion baterije imaju oko 1000 ciklusa punjenja makar je onda totalno ubijena. Prosijek je oko 750 ciklusa. Znaci po racunici 1dan=1punjenje 2godine baterija out. A zamjena iste ce kostat bar 500kn ako ne i vise. Makar kazu da na netu da nakon 200-300 ciklusa vec baterija gubi na kapacitetu. Pa si vi razmislite koliko se taj mobitel isplati.
|
proguglaj sto je to ciklus punjenja ;)
na ajfonu sam spucal mozda 70 ciklusa nakon god i pol, baterija nije pokazivala znakove popustanja :) |
Citiraj:
Sad, osim ako si ti ajfon držao na struji ili ti je služio samo kao paper weight u standbyu. Ali htio bih čuti tvoj odgovor definitivno :) |
dock i dok sam bio doma, uvijek bio pristekan, a doma sam bio barem po nekoliko sati u komadu i 2-3 sata u gradu. your point?
btw, da imam dock za HOX, isto bi ga tak drzal :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:13. |