![]() |
Citiraj:
|
baš bi fanovima serije dali hr domenu :D
|
:D :D
|
Pogledao maloprije Sneak Peek za TerraNovu i izgleda brutalno. Ko će dočekati da se počne emitirati :/
|
kad smo kod SoA stvari... ima i domaca samcro adresa :D
Nazad na topic.. upravo pogledo S04E01.. sr.nje udarilo ventilator odma u prvoj epizodi.. :rambo::DualWiel::Machineg::CoolRamb: |
Završio Torchwood, 4. sezona. Neće mi ostati u pamćenju baš.
|
Citiraj:
http://www.imdb.com/name/nm1813878/ |
|
RIP
|
Citiraj:
|
gotov curb your enthusiasm :( :(
nisam još zadnju pogledao, ali cijela sezona je ludo dobra zabava, doslovno me na mahove stara došla provjeriti u sobu da šta urlam od smijeha. |
Uuuu. Zadnja epizoda mi je poslije Palestinian Chicken najbolja :D
|
e sad si me nayebo da to pogledam večeras, a mislio si ostaviti za sutra u miru :)
ne znam koja mi je bolja, ali sam koncept new york snimanja i razlog zašto je on tamo 3 mjeseca je ono... bolesno i uvrnuto, definitivno najbolji dani seinfelda ikada. imam na htpc-u sad jedno 22 serije, što eol, što tekuće... ali response time gledanja nakon nabavke uvijek ide u korist curba jer mi je genijalna. |
Razlog zašto je u New Yorku ti je smiješan :) Čekaj da pogledaš ovu epizodu :D
|
nemoj da moram sad internete napuštat :D :D :D
|
Počeo "Lost Girl" opet. Serija mi je smeće, ali ova Ksenia Solo, ufff. ❤ Baltiče, moj Baltiče!
|
Novi true blood je užasan. Tko tu koga i tko s kim i kaj se sve događa to se više nemre pratiti. Moram li napomenuti da su događaji nepovezani? Ovo je bila zadnja epizoda koju sam pogledao. Užas. Totalno su se srozali na razinu malo bolje meksičke sapunice.
Za razliku od gore navedenog krampa nova epizoda Breaking Bada je super. :) |
Uskoro novi roast! Ovaj puta sa Charlie Sheenom :) Biti će dobro :)
http://www.comedycentral.com/videos/...=synd_facebook Sa Shatnerom mi je isto bio OK. Pogotovo njegov dio na kraju :) |
Počele neke nove serije...
Pogledao prvi nastavak nove triler serije Ringer. Svakako preporučam onima koji vole taj žanr. Glavnu ulogu ima Sarah Michelle Gellar, koja glumi obje sestre blizanke. Navečer se spremam pogledati i Homeland. |
Gleda tko Misfits?
Pogledao sezonu koja je nažalost mala od 6 epizoda u jedno dahu,preporuka!! I da U ponedjeljak 19.kreće Žica;) Tak da nemrete reč da ne znate HRT2 23h. |
Citiraj:
|
SONS OF ANARCHY!!!!! SEZONA 4.!!!!!
|
Fringe S04 E00 je vani :)
Uzivajte! |
Citiraj:
Relax dawg :goood: Bas zavrsila S04E02, vec vidim da ce bit nekog grdog s..nja, a i vec sad je bilo... |
SAMCRO je počea jebački, prva epizoda je vrh, druga je malko umjerenija ali zadovoljan san, čekam srijedu:D
|
Citiraj:
|
AMC je dobrano pregazio SHOtime i HBO.
Breaking Bad je jednostavno genijalan i konacno su onog malog Jessie Pinkmen-a digli na razinu lika vrijednog gledanja, prije toga je bio nesto kao Joey u Prijateljima :) Sama serija se zahuktava i iz epizode u epizodu jednostavno nije mi dosta onih 50 min predviđenih za jednu epizodu. 10/10 jos malo pa ce i walking dead ..... yuuhu |
Zadnji nastavak Braking Bada je naprosto fenomenalan. :)
|
Ovako, inače ne gledam serije no u zadnje vrijeme sam pogledao The Walking Dead i Game of Thrones. Obje su mi odlične i htio bih od vas preporuku za nešto slično. Čitanjem zadnjih par stranica teme vidim da najviše hvalite Breaking Bad tako da ću oko sigurno baciti na njega....još nekaj?
Na prvom mjestu fantasy, avantura, horror pa onda krimi serije i ostale? :chears: |
Sad opet moram čekat tjedan dana, kaj nemogu mirno završit epizodu?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:22. |