![]() |
Citiraj:
|
Ja igram gog-ov Gothic 3, sa community patchem. Najbolje potrošeno vrijeme u zadnjih pola godine. :)
|
Odigrao sve sem X2 i 13, ovo su meni ostali urezani :).
Nadam se da torch2 budu jos malo snizen :). |
Kaj ima desetka za kupiti na steamu?! o.O
Ja našel samo III / VI / VIII koje sam sve prešel prek 20 put :D |
Sve navedeno, (Far Cry 3, Witcher 2, XCOM, FF serijal) je
vrijedno igranja, i nećete zažalit ni lipe, zato navalite:) |
Za sve one koji igraju ETS2, a jos nemaju "pravu" verziju ili jos nisu kupili igru opce, sada je vrime da je kupite. Igra je na ogromnom popustu od cak 85%! Cijena same igre je 2.99€ (flash sale traje samo jos 3 sata)
Evo i LINK za sve one koje zanima. :) |
palo za domovinu ff 7,8 i skyrim. far cry imam od prije, nisam ga zaigro jos, x com sam na ipadu proso al igra mi prebrutalna moro sam uzet pc verziju, witcher 2 nisam igro jos, prvo da 1 prodjem, al isto igra brutalna, :)
|
|
lol gabe.
btw popusti su sve veći. evo za moj lifline je bio 20% sada je 33% nek padne još malo :D |
Ja ću sebi ubost The Orange Box za 6.99 :) Šta mislite oće li past još cijena ili ostaje tako ?
|
Vjerojatno ce biti -75%, ionako ponuda od 50% vrijedi do zadnjeg dana, bolje ti je pricekati da vidis hoce li biti 75% popust.
|
Citiraj:
|
Zanima me nešto.. Svakih 10h počinje novi popust, dok onaj stari ostaje, jelda?
I to ostaje do zadnjeg dana summer sale-a? |
ako je daily ili flash onda ne. ovako sve igre imaju neki "standardni" popust.
|
Pao je Bioshock Infinite i Far Cry 3. Ne dam više ni centa. :D
|
Vidite li dobru multiplayer igru među tim popustima?
|
Jel ima naznaka za Assasin Creed serijal na 75%?
Počeo bi sa 2,3 prije nego pređem na "PIRATES! like", 4 |
Pa trenutno su ti svi od 1. do 3. na 75% popustu. Nemoj gledati samo prvu stranicu na Steamu. :D
|
Hvala, :D uzeo 2. i 3. pa polako idemo sa "sale materijalom"
Do sad se skupilo, Skyrima, obliviona, witchera, XCOM :EU.. sve na christmas/summer saleovima:D |
|
nove ponude, sad već ima dobar izbor
Skyrim Legandary za 10 eura, Terraria, Age of empiers 2 HD, 7 days to die... |
ja uzeo Tomb Raider..razmišljam o Last Lightu, ali valjda sam jedan od rijetkih koje Metro nije oduševio pa se još predomišljam oko toga
|
Ja imam Metro 2033 , uzeo sam ga kada je bio free...danas sam kupio FF7, sada čekam kotor 1 ili 2 da budu..
|
Fable kupio sa apetitom ^^.
|
Ja drolam po skyrimu :D Još uvijek se odupirem.
Citiraj:
|
Ja samo čekam da XCOM:EU dođe na daily i to je sve što me zanima. (za flash sale nisam imao novaca :D)
|
Poklanjam DIRT: Showdown prvom koji mi se javi u inbox.
Dobio sam ga na preorderu GRID: Autosport, a već ga imam otprije. U inventory mi je i ide samo kao gift. Nadam se da nikom neće preprodaja past na pamet. |
fala 1v@nu za dirt :)
|
http://www.gog.com/ svako malo nudi free igre. Trenutno je Omerta: City of Gangsters besplatna ali vrko kratko!
|
ja cekam civ5, zadnji put ga nisam uzeo, nadam se da ce opet biti na popustu
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:16. |