![]() |
Citiraj:
Ljudi čak i nove teme za to otvaraju, ali opet je teško. http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=174107 |
1 privitaka
Jedno od prije par minuta.
UMP45+rpg Napokon sam naso zamjenu za MP5:goood: |
Uff, evo ja došao do trećeg prestige-a. Sad se osjećam super duper uber kuuul.:D:D
|
frend danas uso u 10., a ja u 1. prestige! :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
:wtf2: |
evo ti steam id njegov pa vidi kolko ima playing time!
http://steamcommunity.com/profiles/76561198016534613 btw on igra vise od 5 sati dnevno :D |
Citiraj:
Ja bi pak rekao da je varao. Neznam koliko moraš visiti za tom igrom da bi u 2 mjececa postojanja srušio 10 prestigea, jer za 1 levele prestigea trebaš oko 14 dana intenzivnijeg igranja |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali u drugim igrama (War3 Dota) nakon otvaranja nove sezone, ima ljudi koji za kratko vrijeme skupe ogroman broj odigranih igara, rekao bi da lik igra 24h dnevno. Rješenje je jednostavno -> acc sharing. 2-3 licha iz Indonezije to tuku stalno, kad je jedan offline dođe drugi i ukrug.. |
Zanima me dali ikome steka,lagg na nekim mapa poput favele i neznam na kojima jos, uglavnom meni na 4 mape steka ali favela je najgora, i tu poludim. Zasto steka,neznam, ima saphirovu ati radeon 4890 1 gb ddr5 rama a komp mi je 2x3,16 gigaherza sa 4 gb oczovih rama, i najnoviji driveri od graficke su gore i svejedno steka...ima ko kavo rjesenje
|
Citiraj:
Na level hack sam aludirao, a ne cheatove tipa WH, AB... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Gle sorri ako sam te uvrijedio ;)
Jednostavno malo ljudi može na 10 lvl prestigea u 2 mjeseca postojanja igre, eto. Svaka čast ako je na pošten način. Nadalje, pojma nemam kak radi taj hack, ali vjerovatno ga možeš aktivirati i na 29.lvl petog prestigea i odma će te dignuti na 70.lvl desetog prestigea. Što se tiće te zakrpe - ja se toplo nadam da hoće, najviše bi volio da im bana key, a ne samo vrati na 1 lvl, klinčurija po lobbyima sa zlatnom kosturskom glavom mi se gade |
Pa covik je sad lvl 4 zadnjeg prestigea...
|
Ček, ja sam mislio da se o tebi radi :D
Nisam skužio, ja sam mislio da je na 70. lvl zadnjeg prestigea |
Ja uskoro ulazim u 4. prestige :D dakle, 4x sam prosa lvl 70... Jedino mo zao kalaša :D
|
Ja sam na 35. lvl-u drugog prestigea, dosta sam dugo ostao na prvom prestigeu na 70. lvl-u, bilo mi žao Fall kamuflaža za M4 i ACR
Dok npr u CODu 5 nemam nekog žaljenja ikad idem u sljedeči Prestige, jer nema kamuflaža, jednoi što mi malo fali Mosin Nagant i M1A1 Carbine :D Tamo sam 4 Prestige, skoro pa peti U MW2 ću čim dođem na 70 lvl ovog drugog prestigea odma uskočiti u sljedeči da dobijem još jedan Costume Slot, onda više ne vjerujem da ću ići |
Citiraj:
Vjerojatno i je lik nabio toliko lvl-a |
ne citas dobro hammer, ja sam reko da je on danas USO u 10. prestige. znaci 1. lvl 10. prestigea je uso danas. trenutno je valjda na 4-5 nisam igro s njim od jutra :D
po playing timeu se valjda vidi da je na posten nacin to napravio! |
Dobro, jesmo svrsili sa bajom koji je prvi level zadnjeg prestiga i igra 10 sati na dan?
|
Ja cu do kraja, jer zelim title "9 lives", to se dobije na 9. prestigeu... A kad sam vec tu, onda cu jos jedan, hebiga..
|
Citiraj:
nebi smio imati problema sa tom konfiguraciom...ja sam imao slicnih problema. Formatirao disk i stavio nove windowse (win7) i sada je sve na max fps-u. Dakle 91.:D |
wtf,
kupio sam Key, instalirao igru, nikako pokrenut, a sad mi odjednom piše da Updatea igru, i to skida max brzinom, a ono tek na 8-910 posto.. kao da skida ponovno cijelu igru?! i ne mogu pokrenut dok se to ne updatea.. pa do sutra ce mi to radit... uff.. |
@renton77-pazi, danas cijelu vecer bio host.....mah
|
http://img16.imageshack.us/img16/8979/nukeq.th.jpg
I tak... :D Vise ih ne brojim :D btw. Nasao sam novi gun, Scar sa Extended Magazines. Premocna puska |
Citiraj:
salim se ;) |
Nakon tjedan i pol pokrenuo igru, digao se za jedan lvl i opet dosadna postala :D
Opet će 2 tjedna na pauzi biti :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:44. |