![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Opet ja. Molim nekog.malo.iskusnijeg u vezi ovih celicnih felgi. Nasao sam ove polovne koje bi uzela sestra za svoju zafiru 2006 i na njih bi stavili zimske gume.
http://www.njuskalo.hr/felge-naplatc...oglas-14100414 Raspon rupa je u redu. U knjizici na vozilo mogu ici felge 15 i gume ako se ne varam 195/65/15 ali nisam siguran što se treba gledati u vezi mjere centralne rupe. Ove su felge bile na Vectri B. Hvala. Edit: Bilo bi odlicno da netko ima celicne pa da samo procita et broj. Hvala |
Nazovi čovjeka i pitaj za promjer centralne rupe plus provjeri promjer centralne rupe na Zafiri. Ako felga ima veći promjer rupe od auta, lako se kupe adapteri.
Btw, felge izgledaju očajno... |
Citiraj:
Hvala ti za odgovor. I znam da nisu baš top, al doslovno stoje na autu mjesec ili dva možda i manje i to ako se ide u ZG nešto, lociran je u DU. Pogledao sam proše zime od valjda 50 auta jedino je jedan i to sestrin imao zimske gume. A moje su na astri h isto tako malo hrđave što se prilično lako da srediti. |
Citiraj:
Sa autom sam dobio neku plavu nutra. |
Smiju
Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Ako imaš polikarbonatna svjetla, agresivnije tekućine ih znaju oštetiti.
Osobno, Sonax+destilirana voda koristim dugi niz godina i nemam pritužbi. |
Citiraj:
|
Nemam pranje farova. Kupio crveni sonax pa cemo vidjet kak pere :)
|
Citiraj:
Ja kupujem crveni, i onda kada dođe "plavi" u prodaju, trošim crveni dok se ne isprazni, onda ulijevam plavi..i tako dok ne dođe crveni (početkom 4-og mjeseca) u prodaju, i onda crveni. |
Citiraj:
Rukavice sam uzeo ove, no nisam ih još isprobao. Prvo moram napraviti detailing auta i prikupiti sve te krpe i sredstva. Ma moj je bijeli pa se isto sve vidi, a do Zg postane naprijed i crveni :D Treba to poslije sve skinuti. |
S bijelim barem imaš manje muke. Na mojem crnom ako slucajno noktom potegnes, ostane ogrebotina. Nocna mora svakog detailera. Prije sam imao bijelog i to je mala beba u usporedbi s ovim.
|
Ja imam isto crni...i nemam nikakvih problema ni sa pranjem ni sa detailingom. A recept je vrlo jednostavan, nit ga perem nit ga "ditejlam" i sve 5 :D :D :D
|
Ne znam, mora da mi je mekan lak... Kad god me netko "dotakne" vratima, ostane ogrebotina. Lijeva strana auta mi je kao da je netko uzeo šaku kamenja i bacio... A sve zbog nepažljivih budala. Zato ni ja baš ne detailam, kad će mi netko već udubit lim/skršit lak već sljedeći dan.
|
Ma općenito su ti crni auti totalna katstrofa....kupio sam ga sad i nikad vise, pa taman da je jeftiniji soma dva eura....pa to je nemoguce odrzavati....sve se vidi na njemu....
|
Recept za crni auto - ne se uzrujavat :D
Ja vozim crnog. Ogrebotina se vidi i od blagog povjetarca :D Prvi put kupio crnog, nisam o tome unaprijed razmišljao, da će to biti problem, nije mi uopće palo na pamet. Ne uzrujava me to previše, ali definitivno idući auto neće biti crni. |
To je super, nikad ti nije dosadno jer svaki dan vidiš nešto novo na autu (i ja imam crni) :lol2:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ma vidi se na svima kad se nesto ogrebe/ispralj, Ja imam bijelo-crni (bijela boja + crni spojleri i detalji te stakla) pa opet na bijelom vidis svakog kukca koj se razljepio na braniku, haubi, a na crnom vidis svaku kapljicu kishe koja je pala u obliku kamenca/fleke :).
|
Naj zahvalnija je definitivno srebrna metalik. Na njoj se ama baš ništa ne vidi. Auto može biti toliko blatan da nećeš ništa vidjeti dok ga ne gledaš sa 2 cm udaljenosti :D
|
Evo sta ti je crni auto i malo kise danas, lebac ti jebem
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b86f8cefd9.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...9bcf606d41.jpg |
i feel your pain :lol2: zato svog ne perem tako češto jer nema previše smisla.
|
Meni neki idiot potego ključem poprečke po prednjoj haubi na bmw-u. Da mi ga je nać... Probat ću sutra ispolirat. Inače, fakat, ružno pogledaš crni auto, vidi se. :D Bmw crn, kap kiše se vidi, drugi auto mazda, srebrni, možeš pariz dakar odvozit, na oko prolazi. :D
|
Citiraj:
OK, nije toliko vidljivo iz daleka al kad dodjes blizu je uzas. |
Pa bože moj, svaki je užas kad padne prljava kiša, no realno, s nekoliko metara udaljenosti srebrni izgleda skroz ok, dok je crni katastrofa.
|
Bijeli ili crni neznam koji je gori po tom pitanju :) . Mislim da je najzahvalniji srebrni metalic ali je ta boja stvarno isfurana i dosadna....Ima jedna uber alles boja, grafitno siva....ta mi je super, ne vidi se kad je prljav i kad se zgrebe, isto tako se crna plastika skoro pa ne vidi...
@mamut tako i moj izgleda danas :) |
Na mom crvenom Cliu 2 se vidi da je prljav tek po prljavoj vodi, kad ga perem :D.
Tamnoplavi golf se vidi više kad se osuši prvljava kiša. |
Problem je sto danas idem na svadbu i mos ga jebat, sad je u black pearlu po hitnom postupku :D
|
Baš gledam svoju pilu na parkingu i izgleda ko Citroen gore... Ali ima vosak gore pa nije neki bed, malo se splahne vodom i ode sve dolje :)
Citiraj:
Samoposlužna sa šamponom za 4-5kn i onda ispiranje još toliko. Čas posla, skoro džabe i nema brisanja! |
Citiraj:
|
Ma uz to sam neki dan doso s mora, imam citav dijapozon stetocina zakeljenih po braniku i staklu :D
|
Kad se vracam sa mora odma odem tam na av. Dubrovnik u praonu da skinem te bube dok su još friško zalijepljene jer kad se zapeku jedino ih se sa spahtlom moze skinut.
|
Ptičja govna su najgora kad se zapeku. Sjebu lak ponekad.
|
Kad se nažderu voća pa seru kiseliš. Meni se neki dan na trešnjevačkom placu nekaj tak usralo da sam izdaleka pomislio (po veličini i izgledu) da se netko zbljuval po haubi :D
|
Citiraj:
|
Ono kad navečer parkiraš auto na krivom mjestu pa te ujutro dočeka:
https://s20.postimg.org/5bw05fbq1/DSC_1294.jpg .. u auto sam morao uči tako da sam sa suvozačkog mjesta otvorio vozačeva vrata iznutra jer je ovo na haubi 10% onoga što je bilo na vozačevim vratima uključujući kvaku... lik u autopraonici je deset minuta miniwashom odbijao kakicu sa vrata, haube i krova prije nego se uhvatio pranja auta i usput me pitao kojim tičurinama sam se zamjerio :D Ova boja je inače super za zmazanoću... kad je oprana sjaji i vuče na ljubičasto, kad je zmazana izgleda kako na slici :) PS. Svrake su bile u igri. |
Dobro dok nisu galebovi, ti leteci pacovi kenjaju kiselinu
|
Ja ih perem samo vodom, drugo ništa. Svaka dva dana perem felge jer su crne.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:46. |