![]() |
Brightburn wanna be evil superman. :D Film je crap. :D
|
Samo smrti su u tom filmu dobre, ostalo ništa.
|
https://screenrant.com/matrix-5-movi...es-story-cast/
Jedva čekam novi film jer je svaki novi bolji od sljedećeg. Sent from my motorola edge plus (2022) using Tapatalk |
Ajme meni.
ZAŠTO ... pa kaj četvorka nije bila dovoljno ubitačna. Jedino što bi možda htio vidjeti je početak, taj terminator štih da vidimo, pad čovječanstva i sl. Jedino kaj mi pada na pamet, je ta "zečja rupa" ... valjda neće sve sjebati i ispasti da nije nikad bilo strojeva i ljudskih baterija, već da je simulacija iz nekog desetog razloga/eksperimenta neke grupe ljudi u današnje vrijeme. |
Pobogu zašto..
|
Četvorka je bila tako dobra da sam morao sad googlati da li uopće postoji četvorka. :D
|
The Proposal, dok Sandra Bullock jos nije izgledala nelose :D Cak ima i jedna lascivna scena sa njom i psom...
The Heartbreak Kid, legendarni Jerry Stiller i njegov nesto manje legerdarni sin te Malin Akerman koja je odlicno odlgumila transformaciju. Film ima cak dvije lascivne scene, ovaj puta sa magarcem... Unatoc lascivnim scenama, oba filma su romanticne komedije, valjda :D |
Plaćam tog tvog kida i dižem za ridge.
|
Citiraj:
https://i.ibb.co/VTnynqq/IMG-8776.jpg Se pojavilo štogod novo u zadnjih par mjeseci što mi možete preporučiti? Gleda mi se nešto a ne znam što bi. Dosta toga sam već pogledao pa ne znam ako ima nešto da mi je promaklo. From the top of your head, što vam prvo padne na pamet slobodno šibnite ovdje. Thanks. :) |
Longlegs je izašao ove godine tako da mislim da zadovoljava tvoj kriterij. Solidan Nikola Kavezić.
|
Citiraj:
A-hahaha... Odlično, morao sam se nadovezati. Uljepšao si mi večer :D |
Citiraj:
Slobodno šaljite još. :D |
Citiraj:
Sent from my motorola edge plus (2022) using Tapatalk |
Citiraj:
Samo pokazujem da se slažem. :D |
Citiraj:
|
|
Ovo već liči na nešto, nema retardirane rap muzike i Denzel ne izgleda kao da glumi Alonza iz Training Day-a.
|
Brijem da bu kamilica, ovi negativci ne mogu ni noge oprat Joaquin Phoenixu.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Ma to definitivno, dok su tek krenuli rumori da će snimati novi dio meni je bilo ono dajte ne dirajte tako nešto savršeno, ali eto ništa im nije sveto. Ja samo komentiram prvi i drugi trailer.
|
Da, ubili su ih komentari na taj prvi trailer, a kad se pogleda opis ovog Denzelovog lika, nije to toliko daleko od Alonza i sad s ovim drugim trailerom nastoje ublažiti kritike.
|
Jedva cekam prequel, jer mora biti prequel :D Pa onda neka spin-off serija kad su jos bili klinci i pisali u dalj... :D
|
Citiraj:
OT: konačno pogledah The grey do kraja i prisjetih se zašto ga nisam mogao pogledati prvi put do kraja. Film je shit koji bi kao htio biti nešto posebno. Jedino dobro u filmu mi je što pojedina ekipa odbija prihvaćati zdravo za gotovo što defaultni vođa Liam trabunja, no kako se film bliži kraju ispadne da ih je sve zaje*ao sa svojom autodestruktivnošću i da su mu ideje za preživljavajne bile u najmanju ruku retardirane |
Prvi dio mi je bio odličan. Trailer za nastavak izgleda dobro.
|
Trailer za Canary Black film koji je sniman i u Zagrebu. Sjećam se kad nisam mogao iz Preradovićeve jednu večer jer je bio kolaps zbog snimanja na zelenom valu prema HNK.
https://www.youtube.com/watch?v=843sA5H-UqE& |
Kata meni nije nezgodna, dapače :p
|
95% trailera je u Zg, baš me zanima jesu šrktarili pa sve snimili u 2 seta, 3 ulice i pola studija ili su si dali truda pa otišli van centra.
|
Citiraj:
|
Sutra megalopolis dolazi u nasa kina, vidim ds mu je vec sad pala ocjena sa 6.6 na 6.1, u 500 glasova, nije obecavajuce :(
|
Citiraj:
Pa tak je i izgledao na traileru :lol2: |
Pa meni je trejler bas obecavajuci ovaj novi, ne povuceni. Nezz ovo mi je prakticki najiscekivaniji film ove godine nakon dunea....
Bas sam citao reviewe, u pravilu su il 10 il 1 :D love it or hate it |
Kada ocjene rokaju 1 i 10 to znači da glasači žele kompenzirati,
|
Nikad cuo za taj film :D
|
Kaže F. F. Coppola da su mu dali loše ocjene jer ga nisu skužili. I ja bi se bunio da sam pljunuo svojih +100mil za njega.
|
A ne ne, frajer je prejak. Nisam pojma imao da je takav manijak. Complimenti.
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ostat ću jako rezerviran.
|
Ovo izgleda, pa jako dobro. Dugo me nije napalio neki trailer, još od Furiose.
edit; sad vidim Len Wiseman, on baš i nije nekaj. |
Lako za njega, makar prvi Underworld filmovi nisu bili loši, pa ako sad Ana de Armas ko nekad Kate Beckinsale, lijepo ubija sve oko sebe - pogledalo bude se.:)
|
Bome ne izgleda neloše :D
Iako je Katica zgodnija :p Sent from my motorola edge plus (2022) using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:21. |