![]() |
Citiraj:
e vidis .. ko ti je kriv kaj ne volis zelenu boju .. ja volim zelenu boju tak da ....... :D |
Zaboravio sam pitat koliko još ima epizoda do kraja seriala,sada je brzo kraj?
|
Citiraj:
:D :D |
Citiraj:
bude malo crnog humora za kraj,,,,,, fino dobit cemo par ideja za konacni obracun sa HRT-om :):) |
Citiraj:
@Speedy In a Mirror, Darkly LOL Mada meni i nije bas nesto, malo mi je blesava bila. Al ono za promjeni T'Pol u topicu sa dugom kosom. :D |
hehe a zasto svi T'pol toliko gledaju tko je to uopce?? :D :D :D
|
@speedy-3
hehe a zasto svi T'pol toliko gledaju tko je to uopce?? Ti to ozbiljno ili se za****vaš........ma reci da ne misliš ozbiljno. |
Citiraj:
|
hehe a sa bi stavio ona tri smaila da sam ozbiljan mozda :):) naravno da se zaj***
T'pol moras primjetit i da si gay hehe |
Izgleda da ćemo morati napraviti poseban topic, zvan ,,T'pol i njezine obline'':D :D :D
|
@SniperWolf
Izgleda da ćemo morati napraviti poseban topic, zvan ,,T'pol i njezine obline Prijedlog podržan. |
Bome od svih koka iz ST-a T'Pol mi je definitivno najjaca. Neki briju na seven of nine ali nema meni do T'Pol... OCU NOVE SEZONEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :D :D :D
|
Meni je T'pol isto naj:D
ajde ljudi otvarajte topic kaj čekate:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
P.s. Ide: "moje fine, glatke sexy izdepilirane noge" Mislim pa to spada u opcu kulturu. :D :D |
T'Pol je definitivno najbolji komad koji se ikad pojavio u svemiru!!!
Točka! |
Citiraj:
|
Najbolja je, to nema prigovora, ali i uniforma podiže ukupni dojam.
|
Bubba se pali na malo starije:p
|
Citiraj:
|
"Nogometni Kup UEFA: Basel - Široki Brijeg, pr."
HRT! Bravo!:rolleyes: |
Ja sam odavno odustao od sugavog HRT -a i okrenuo se torrentima. Upravo radi ovoga supskog ponasanja i repriziranja. Za sve koji ipak nemaju mogucnosti posrkati kojih 15-20 GB sa neta mogu se nadati da ce peticija doprijeti do odgovornih.
Linkovi oko peticije za stabilan SF (a time i ST) program: http://www.tportal.hr/vijesti/zadnja...2/0101006.html http://www.iskon.hr/filmtv/page/2005/09/08/0288006.html http://www.vecernji-list.hr/freetime...62718/index.do |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
danas .....
Citiraj:
.. ak nebuju kaj u međuvremenu promenili .. :rolleyes: |
Evo sada ne gledam na hrt-u tako da večeras bar koliko toliko mogu povezat priču...valjda ću uspjet ostat budan 4 epizode :o
|
Danas se opet ne spava.Par burnova i telka :D :D :beer:
|
danas i tko zna kada opet,,,,,,,, ovo je zadnje od ST-a nakon ovih repriza nema ga vise
najvali su Earth 2 ali nema je jos u rasporedu bude Seaquest dva puta dnevno u normalnom terminu i u ST terminu nekada bude samo u ST terminu nekada samo u normalnom i nekada nebude uopce naravno to je HRT-ov raspored :):) ova zadnja epizoda je bila shit (neponovilo se) |
Citiraj:
|
Za sad su raspored repriza uspjeli pomaknuti za samo pet minuta 1.15-5.25.
|
Valjda ću ih upjet pogledat sve,kad bi samo ranije počeli :(
|
1 privitaka
Citiraj:
|
Opet sam ostao budan...i jebemu...u svakom ST serijalu mora bit jedna osoba od koje mi pozli ... a to je Sato ... pogotovo u onim epizodama alternativnog svemira... bljak ... sto je Enterprise blize kraju to je sve gore i gore ...
|
aj ak neko zna koliko još ima epizoda do kraja?
btw. kaj su one dvije epizode bile (jučer)? isto enterprise al wtf?:confused: |
Citiraj:
one dvije su bile u paralelnom svemiru u normalnom su svi dobri ono ovo a ondje je hitler rezim :):) |
da ne tražim nemam baš vremena, al ima repriza ove epizode? ak ima kad?
|
Citiraj:
|
Gotov i Enterprise :(
Sada mi je žao što nisam snimao sve epizode ,a ne samo zadnjih 5 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:39. |